gnojek.Gadał o wielkiej przemianie,jak tęksni za rodziną,kocha Kingę nawet Marka mu
brakuje.robił z siebie ofiarę,jak to go Kinga żle potraktowała itd.A już znalazł sobie nową babę.w
sumie spoko on zdradził Kingę a teraz on ma babę a Kinga jest sama.
Nie lubię Kingi ale ma być prawo rożzalona.Dla Adama pogoniła
Artura,Roberta na dodatek Janusza tyle że ten akurat był zerem.O niego ciągle się kłóciła z ojcem
czy Arturem.Teraz została na lodzie bo Artur woli Zosię lub Beatę a Robert ma Olę.
W sumie to że pójdzie do łóżka z Szymonem jest logiczne na Adamie
chce się odegrać robiąć to z jego kumplem a na Majce z jej byłym.w sumie to będzie chyba ich
pierwszy wspólny facet.
Szkoda, że nie pokażą scen jak Szymon wsadza w jej waginę, byłoby ciekawie przynajmniej.
Tego się nie spodziewałem że Adam odpuści.Co to za miłość,facet miał walczyć a on poznał inną i nawet się z tym nie kryje.jego własna siostra straciła chyba już do niego szacunek.
A było dzisiaj. Może postąpił tak samo jak Artur z Lidką(tą którą widział w tv) . Czyli walczył dopóki kobieta nie odpuszczała i stawiała opór,a kiedy zmiękła to się znudził i odpuścił,bo cel został osiągnięty więc do widzenia. Kinga zmiękła,bo zaczęła się zastanawiać czy nie dac mu ostatniej szansy. Czyli pomyliliśmy się z tym,że oni wróca do siebie.
tak i nie bo obstawiałem że Kinga da mu szansę a pewnie by dała ale pomyliśmy się z tym że nie zakładaliśmy że Adam zachowa się jak szuja.Gość zamiast błagać Kingę o wybaczenie znalazł sobie inną.nie lubię Kingi ale faktycznie jej sytuacja zrobiła się nieciekawa.Adam może łaskawie da alimenty i czasami spotka się z synem.
Ponoć wciąz trzyma ich "wsólna inwestycja mieszkaniowa",więc powinien sie jeszcze w serialu pojawić i jakoś ten temat powinni scenarzysci rozsądnie (hehe) zakończyć,Mam nadzieje że "wpadnie" na chwile aby dać w pysk Szymonkowi za łózkowe ekscesy za plecami Adama.Już raz Szymon lezał niewinny na glebie,czas dostać za zdrade kumpla Szymek!
oni już nie mają inwestycji bo sprzedali dom.więc łączy ich tylko dziecko bo prawnym ojcem Tomka jest chyba Kuba albo Ben ale raczej ten pierwszy.
Nie mieli już chyba pomysłu na Adama, zupełnie zepsuli mu reputacje. Myśle, że odechcialo im się ciągnąć wątku z nim i chyba raczej już go nie zobaczymy. Poszli na łatwiznę, zreszta cały czas teraz tak się dzieje - nieracjonalne zachowania/decyzje bohaterów na porządku dziennym.
to raczej rzadkość w serialach żeby facet który zdradził zamiast walczyć o kobietę znajduje sobie inną.ale ja się cieszę bo Adama nie lubiłem a ich powrót byłby nudny.
No dobra dobra,a kto da Szymkowi w morde po przelotnym romansie z Kinią?,gosciu już zaraz wyjezdza do Hiszpani i mu się upiecze?,to nie w stylu scenarzystów PM..!!
romansu chyba nie będzie ma być tylko pocałunek po pijaku a scenarzyści znowu podgrzali atmosferę rzekomym seksem.
dlatego drażnią mnie te newsy Szymon i Kinga idą do łózka a potem się okazuje ze zwykły pocałunek po pijaku.
Ten serial to istna patologia. Każdy z każdym już się bzykal... Nie odrzuca jej to, że jego genitalia miały kontakt z genitaliami jej siostry ciotecznej? Na serio przegięcie pały, nie dziwie się, że padło podejrzenie o HIV, skoro wszyscy są tak puszczalscy, a na dodatek z przypadkowymi partnerami nei używają zabezpieczeń- co można stwierdzić po niechcianych ciążach z facetami poznanymi poprzedniego dnia, jak np. Kinia z Adamem. Nie zdziwiłabym się gdyby w koncu wybuchła epidemia HIV wśród bohaterów. Normalni ludzie się tak nie zachowują, to wbrew zasadom moralnym!
a w serialu wogóle tak na to nie patrzą.jak jakis bohater przeleci jakąś laskę nikt go nie krytykuje tylko jeszcze biją mu brawo.Sam się zastanawiam jak to jest przelecieć laskę którą dopiero się poznało.Czy podchodzi facet i od razu sugeruje że chce ją mieć dzisiaj w sypialni czy są jakieś podchody.