4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Agata nie żyje!

użytkownik usunięty

i git :P

użytkownik usunięty

więcej pustego miejsca nie dało się zrobić? ;D.

użytkownik usunięty

:)

Scenarzyści przy wymyślaniu tej sceny musieli się chyba czegoś najarać, bo była ona tak absurdalnie głupia, że ja nie mogę. No litości, Igor postanowił pozbyć się Agaty na jakimś moście w środku miasta i to w biały dzień? A najlepsza była chyba końcówka, po tym jak Agata się już utopiła, ten zamiast oddalić się stamtąd jak najszybciej postanowił tam zostać, żeby głupio pocieszyć ryja, serio ku*wa?!

użytkownik usunięty
grzegorz_021

Jedna z najbardziej porąbanych scen w tym tasiemcu.

ocenił(a) serial na 4

brak mózgu

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 4

u scenarzystów;D

grzegorz_021

Szkoda że jej jeszcze nie pomachał na "do widzenia"...hehe
przynajmniej założyłby jakiś kaptur na głowe dla nie poznaki,ciekawe ile detektyw Zuber wpisze promili we krwi w protokole samobójczej śmierci Agatki...ja stawiam 2

użytkownik usunięty
aron312

Mi się podobało jak Igor jej przypieprzył zwalając ją z tego mostu i tekst: "sama się oto prosiłaś su*o" czy coś takiego. :D No i tenjego czarujący uśmiech, tylko że ta fryzura pogarsza jego wygląd. No dobra, a teraz ogólnie to.. to było naprawdę jakieś dziwne. Jak można było to zrobić w biały dzień i nikt tego nie wiedział haha akurat, ta darła ryja i nikt nic.Naprawdę absurdalne. No ale trudno, trzeba to wybaczyć scenarzysto lub... po prostu przestać to oglądać. :)
Tak w ogóle to ja to oglądam tylko dla Igora bo jest przystojny haha :D:D

oj, z czego się śmiejesz? ;) jestem chłopakiem, ale przyznaję, że ma w sobie coś pociągającego

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Rafał Mohr jest gejem tak by the way ;) ale w necie o tym nie przeczytasz.

DoomedMistress

skąd to niby wiesz?

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Mam kolegę który pracował z nim w teatrze i sprzedał mi tego newsa. Ciekawe czy to rzeczywiście prawda, bo Mohr nigdy publicznie się o tym nie wypowiedział.

DoomedMistress

skąd ma takie info? są w związku?

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Powiedziałabym, że z pierwszej ręki ale głupio to brzmi :D

DoomedMistress

opowiedz coś więcej. skąd to wiesz? twój kolega jest z nim związku?

ocenił(a) serial na 8
DoomedMistress

naprawdę jest gejem? pięknie, to mnie zaskoczyłeś

ocenił(a) serial na 1

Igor to tchórz. Jak juz chcial ja zabic to mogl to zrobic porzadnie.
A tak pewnie jeszcze jak beda ja ratowac to sie wygada.
A tak na marginesie. Podziwiam tych co ten gowniany serial ogladaja.
Ja sam sie sobie dziwie.

ocenił(a) serial na 8

od dawna było o tym wiadomo!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 4

Jeszcze nic nie wiadomo, Igor też przecież nie żył i co? Żyje i ma się dobrze.

użytkownik usunięty
majka5454

z Igorem to była mistyfikacja

ocenił(a) serial na 4

Wiem, ale ten serial jest tak porąbany, że tu wszystko jest możliwe xd

użytkownik usunięty
majka5454

POlska bierze przykład z amerykanów (Moda na sukces).

użytkownik usunięty

oglądacie to z przyzwyczajenia po prostu ;D. Taka rutyna już.

Eee, mnie tam to nie cieszy ;) Ciężko lubić Agatę ( ciężko lubić Kisio), ale jednak była to postać o wiele ciekawsza niż te wszystkie słodko pierdzące wyidealizowane, drętwe panienki ze swoimi rycerzykami nudnymi do mdłości, Sabinki, Natanki, Marysie, Aleksy, Nikole, bleee.

No niestety w tasiemcu czarny charakter nie ma prawa bytu na stałe ( bo ile można intrygować, nie wpadając w pułapkę?) i wiadomo było, że prędzej czy później tak to się rozwiąże. Typowy zabieg z brazylijskiej telenoweli. Z drugiej strony ludzie mają w rodzinach takich "wariatów" i całe życie się z nimi męczą, więc gdyby scenarzyści się postarali, postać mogłaby zostać na dłużej. Ale po co się starać, jak można utopić w Odrze? ;)

Szkoda, że Agata tak żenująco skończyła. W biały dzień, w środku wielkiego miasta, cherlawy chłopaczek upił postawną kobitę i wypchnął "za burtę". A do tego stał z bananem na ryju i podziwiał jak tamta się topi. Świadków brak, bo skąd ludzie we Wrocławiu, monitoringu brak. Cuda na kiju, śmiech z pogrzebu.

LiLuLa

mnie w ogóle nie szkoda Agaty, wcale nie była ciekawa, irytowała mnie jedynie i cieszę się, że już więcej jej nie zobaczę ;) najlepszy jest Igor i chciałbym, żeby był jak najdłużej.

makintosz

Jak dla mnie Agata była mega irytująca podczas pierwszego "polowania" na Sabinę. Za drugim razem, Agata była już ciekawszą postacią i pomysł, że nie wszystko jej się tak bez problemu udaje (problemy z Igorem) był fajnym pomysłem. Widać było w niej taką nieporadność czasami. Szkoda, że tak skończyła. Igora nie lubię, bo ten typ czarnego charakteru nigdy nie budził mojej sympatii. Taki typowy tchórz bijący kobietę to powinien pierwszy skończyć w rzece. Ciekawe czy podzieliłby się kasą z Zuber, czy również by się jej pozbył.

SoniaBlade

mnie od początku do końca strasznie wk*rwiała. gdy mówiła do siebie "coś tam, coś tam, siostrzyczko", to miałem ochotę ją udusić. no i nie mogłem patrzeć na tą jej mordę, wary, po prostu ogólnie odpychała mnie. skakałem z radości, że pozbył się tej głupiej pindy.

a co do Igorka, to się nie zgadzam. tak, sprzedawanie kobietom plaskaczy to jest nie do przyjęcia, ale to bardzo ciekawa postać. no, fakt, teraz trochę go popsuli, stał się całkowitym gnojem, ale wcześniej nie można było go rozgryźć. gdy już mi się wydawało, że się zmieni, odwalał jakiś numer. poza tym, było widać, że poronienie Sabiny go ruszyło, a poczas rozmowy z ojcem przed "śmiercią" płakał. mimo tego, że teraz go popsuli, uważam, że jest o wiele ciekawszy niż głupia Agatka z warami-obciągarami ;)

SoniaBlade

dlatego też uważam, że Igor powinien być jak najdłużej. wiadomo, że ten wątek niedługo się skończy, ale nie powinien się zakończyć śmiercią Igora. chciałbym, żeby zwiał albo trafił do więzienia. jeśli go uśmiercą, przestaję oglądać ;)

ocenił(a) serial na 5
makintosz

No zakończy się ten jego wątek, że chyba go nie uśmiercą 2 raz że tyle go będzie w Pm po tym wszystkim . Nie poptrzebnie go tak popsuli

ocenił(a) serial na 5
gumis882

* potrzebnie*

makintosz

Nie oglądałam regularnie wtedy kiedy Igor był ciekawszy jak mówisz, ale faktycznie coś sobie przypominam, że wtedy dało się go lubić w roli tego złego. Obecnie jednak mi się taki czarny charakter nie podoba, ktoś inny uważa, że jest "słodki" :D A moja sympatia do Agaty (postaci, nie aktorki która ją gra i jej wyglądu, bo tu akurat w 100% się z Tobą zgadzam) wzięła się chyba z tego wielkiego pragnienia, żeby ktoś wreszcie dokopał Sabinie i z wiary w to, że teraz wymyślą jej naprawdę dobry plan działania :)

SoniaBlade

moim zdaniem ma on coś w sobie pociągającego, ale sam nie potrafię tego określić. ubolewam nad tym, że z wielobarwnej postaci zrobili z niego bezwzględnego, zimnego gnoja i zabójcę. wcześniej bym się nie spodziewał, że byłby zdolny do zabicia kogokolwiek. swoją drogą, co za ironia - wcześniej bronił różnych bandziorów, teraz sam się nim stał.

zgadza się, naiwność i głupota Sabiny przekroczyły wszelkie granice, że zacisnąłem zęby i wręcz kibicowałem Agacie. zachowanie Sabiny po ataku Agaty to już był szczyt szczytów. ciekawe, czy w końcu dowie się o knowaniach kochanej Agatki.

użytkownik usunięty
makintosz

Watek Agaty mial byc pewnie tylko na kilka miesiecy jak w przypadku Soni. Miala troche pointrygowac. Mialo byc przez troche ciekawie, a potem trzeba zakonczyc watek. Ile mozna intrygowac?. A robienie z niej swietej byloy przesada.

Tak zgoda, tylko dlaczego w tak głupi sposób się jej pozbyli? jakby się postarali to i w jednym odcinku by usunęli Agatkę w dobrym stylu :)

użytkownik usunięty
SoniaBlade

Ich zapytaj

Masz numer? :D a tak serio to za bardzo się zaczęłam wczuwać :P

ocenił(a) serial na 5

Lipa straszna!
Jak dla mnie Agatka jako czarna owca była świetna !

Już wolałbym żeby Igor został uśmiercony, bo ok kiedy wrócił do serialu strasznie go popsuli :(

Chocapic213

Mnie tam irytuje ta cała Sabinka. Tak odchodząc od tematu to uważam, że aktorka którą grała Agatę jest dużo lepszą aktorką niż Sabina.

Wracając do tematu. Kreują od początku tą Sabine na taką niby mądrą i w ogóle. Ma swój salon mody wszyscy na nią chuchają i w ogóle, ale no kurde! Ekipa Pierwszej Miłości naprawdę nie ma mózgu tak jak piszecie. Żeby laska spotykała się z ziomeczkiem, który jest łudząco podobny do jej zmarłego męża i uwierzyła w to, że to kompletnie inny człowiek? Mimo to, że wie, że człowiek rzekomo nie jest absolutnie z nim spokrewniony? Porażka. Dodatkowo jeszcze aktorka grająca Sabine, gra tak słabo i drewnianie, że to porażka.

ocenił(a) serial na 1
horrorstyles_fw

zgadzam sie, saba jest do kitu