http://www.fakt.pl/Wlodarczyk-odbila-Anecie-Zajac-faceta-,artykuly,147176,1.html
W serialu to Marysia go zdradziła a w realu odwrotnie...
Jakoś nie pasuje mi ten news kompletnie do osobowości Pawła Krzyżanowskiego, ja na tego aktora w ogóle patrzę przez pryzmat roli Pawła (takiego wiernego, zranionego przez Marysię, cierpiącego :P) a tu mi w ogóle nie pasuje.
Mi się wydaje ze to pic na wode fotomontaż ... pewnie chcą wzbudzić zamieszanie wokół serialu i pragną wzrostu oglądalności...
No właśnie przed chwilą o tym przeczytałam na aleseriale.pl i aż wierzyć mi się nie chce! Czytałam gdzieś że Agnieszka Włodarczyk nie ma faceta, ale nigdy bym się nie spodziewała że zakocha się w Mikołaju Krawczyku! Mój boże, ciekawe co teraz? A może to tylko taki wymysł żeby zwiększyć oglądalność serialu? Bo jak jest skandal to ludzie chętniej oglądają!
Ale chyba coś im się pomieszało bo po tej informacji mi sie odechciało oglądać tego serialu..... Jak patrzę na Krawczyka... to bleeee! Włodarczykowej nigdy nie lubiłam.... Cóż za szybko pokazała cycki w telewizji i takie są tego skutki... Chce się wycierać o wyro każdego zajętego faceta.. Teraz to wrecz patrze na nia z obrzydzeniem.... Chyba za ardzo wczuła się w graną przez nią postać...
Masz rację, pomyślała że będzie bardziej wiarygodna jeśli naprawdę odbije Anecie, Mikołaja!
Mam nadzieje że Aneta da jej nie zły wpie*dol.
A ja się dziwię - prawdziwy facet nie zostawia żony z dwójką rocznych dzieci. :-) Z drugiej strony kto powiedział, że to prawdziwy facet.
Wiesz, ja nie wiem jaka jest Aneta w życiu prywatnym ale w tym serialu to kompletne dno. Jej głos i te miny są tak irytujące, a gra drętwa.