W początkowych odcinkach pamiętam dosyć zarysowana była postać Agnieszki, mieszkała ona w późniejszym mieszkaniu Marysi i Pawła z mężem i synkiem, jednak później nie mam pojecia w jaki sposób urwał się jej wątek? Pamiętam, że przyjaźniła się ona z Teresą.
przypominam sobie, jak się nie mylę to jakaś blondyna ją grała, pamiętacie może jak się nazywała aktorka? Swoją drogą Teresa, ta to dopiero debil taki że szok, dziwie się aż że Marek taką dupencje se zmaił, no ale cóż to błędy młodości, jedyne co jej wyszło to prześliczna córka, ale teraz to ją pewnie niewiele obchodzi, bo woli się puszczać z jakimś maharadżdżom, który ją w końcu i tak kopnie w dupe. Wtedy wróci z podkulonym ogonem do Wrocławia, ale prosto na Dworzec i tam już zostanie. szmata.
tak tak dokładnie, coś mi świtało w tle że to ta aktorka. No, no jebliwa to ona jest faktycznie - http://nudografia.pl/Barbara_Ka%C5%82u%C5%BCna . A pamiętacie jak Bartek podkochiwał się w Teresie ? Kurde nie ma chłopak szczęścia do tych dziewczyn.. Jedyna jak dotąd z którą na prawdę był szczęśliwy, to tak dziwka no ale cóż mafia stanęła im na drodze
oooo pamiętam :D Bartuś był też zakochany w Marysi to była jego wielka niespełniona miłość, swoją drogą chyba KAŻDY mężczyzna się w niej zakochiwał.... Nawet był krótki wątek z Turczykiem :D Przegięcie
a Marysia, w ogóle ta aktorka, pamiętacie ją jak była młodsza? JEJCIU CO ZA BUŹKA - JAK ANIOOOŁEK JAKIŚ NORMALNIE OSTATNIE GORSZĘTA BYM ODDAŁ ZA NIĄ.... jejuuuniii czemu ona za tą buźkę OSKARA nie dostała to ja nie wiem!! Może ktoś mi wytłumaczy? :P
taki miał być chyba zamiar serialu... Marysia miała być taka piękna delikatna skromna..:) mi też w początkowych odcinkach podobała się jej buzka teraz juz nie tak bardzo... :P
noi taki synonim dobrej dziewczynki do niej przypięli, w zasadzie nadal się tego trzymają. A reszta, Artur , Kinga itd to takie bogate dzieciaki które chciały stanąć na przeszkodzie w ich uczuciu, przyznam że nawet to odpowiednio wykreowali. Na szczęście role się zmieniły i każdy z nich jakoś dojrzał, osobiście wolę Kingę taką jaka jest teraz, wtedy bym z nią pięciu groszy nie dał, dziś mi się bardzo podoba, fajna kobitka:p
kingi nie lubiłam poczatkowo teraz to zmiana nie ta sama dziewczyna:P artur taki sam jaki był jest, tyle tylko, ze teraz ma szacunek do przyjaciół
bo Majce niepotrzebnie kazali zmienić wizerunek, powinna wrócić do dawnej fryzury, dziewczęcych ubrań i wyrzucić te ohydne glany, wygląda jak nieudane podstarzałe emo. Kinga też powinna zmienić fryzurę i zrezygnować z tej końskiej grzywy.
fakt, ostatnio bardzo słabo czeszą Kinge. Zdecydowanie miała fajne włoski jeszcze nie tak dawno, a w ogóle fajną fryzurkę miała wtedy jak pracowała za barem w starym Barbarianie jeszcze z Emilką . Co do stroju, to jednym z najgorzej ubranych tam aktorów to jest chyba Mikołaj Krawczyk on prywatnie tez zauważyłem że jakiś taki śmieszny styl ma, coś nie kumam, za taką kase to już bym wiedział jak się ubrać. Najlepiej ubrany tam jest chyba Artur.