4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie rozumiem tej Agnieszki chce iść do łóżka z Mikserem a nagle ucieka. Mówi, że HIV jej nie przeszkadza że nie łatwo ją przestraszyć a ta wieje. Oglądałem 1920 odcinek Mikser się wścieknie i ostro ją pogoni. Ona go już 3 raz przeprasza. Myślałem że jest inna.

ocenił(a) serial na 8
kchm1

Też tego trochę nie rozumiem. Jak już wczesniej pisałem, beznadziejną rolę (źle prowadzoną) dali Kurdej-Szatan w PM.

Cefalix

laska jest fajna. Można wybaczyć jej to, że powiedziała znajomym o HIV chociaż nie powinna ale to. No sorry taka odważna. Mikser mówi żeby poczekać aż będą wyniki a ona chce teraz a potem ucieka i znowu przeprasza.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

To fakt, dziwie prowadzą tę jej rolę. Chyba robią wszystko, żeby nie mogła zagościć w serialu na dłużej. Wcześniej wątek na 2 odcinki, teraz na tydzień. W sumie dziewczyna całkiem mi się podoba, mogłaby się jeszcze aktorsko w Pierwszej Miłości wyrobić. Szkoda, że teraz już znika... oby nie na zawsze.

Zgiebongo

Moim zdaniem fajną parę stworzyłaby z Mikserem. Teraz Mikser tego Jarka ma pobić bo Kindze spokoju nie daje. Mogliby zrobić tak, żeby Agnieszka się o tym dowiedziała i pomogła Miksera wyciągnąć z paki.

kchm1

Nie ma się co dziwić, przecież ona to durny trep z wypranym mózgiem haha albo jak kto woli niezdecydowana baba haha.

kchm1

twórcy tak super jej rolę wymyślili, że ledwo się pojawi i już jej nie ma :/ ale taki Aleks którym rzygam to było go pełno i po wakacjach będzie dalej walił smuty z Majką. Podobnie Nikola, której NA SZCZĘŚCIE już nie ma (oby na zawsze).

Wingo

A co sądzicie żeby Agnieszka pomogła Mikserowi wyciągnąć go z pudła bo ten Jarek go zaskarży ? Myślicie że wtedy miałaby szanse u Miksera ?

ocenił(a) serial na 4
kchm1

Mi sie jakos oni sparowani w ogole nie podobaja.

ocenił(a) serial na 9
kchm1

Taka fajna z niej aktorka, a role w PM ma beznadziejną :(