Piszcie za co najbardziej lubicie ten serial :) I za jakich aktorów.
Jak chcecie to możecie się pochwalić od kogo macie autograf. I czy byliście na planie PIERWSZEJ MiŁOŚCI :) Bo ja przyznam że nie byłam, ale bardzo bym chciała :)
Za Igorka czyli za Rafała Mohra. I w sumie to chciałabym mieć od niego autograf i może nawet mieć z nim zdjęcie :D
Ja też bym chciała od niego autograf :) I zdjęcie, na którym jest ubrany w ten jego ,,modny" sweterek :) :)
najfajniej wygląda w graniaku i w normalnych włosach ;) Rafał to dla mnie mistrz, Igora ogląda się z przyjemnością. jeszcze nigdy nie darzyłem takiego gnoja tak ogromną sympatią, choć uwielbiam czarne charaktery ;)
Jeśli mieszkasz we Wroclawiu albo w okolicach, to nietrudno wcale sie dostać na plan (wystarczy zapisac sie do agencji statystów). Też bym bardzo chcial spotkac Rafała Mohra, ale to nie takie proste, bo on gra głównie w scenach plenerowych, a nie w studiu, gdzie latwiej sie dostać.;)
Z tych bardziej głównych aktorow to spotkałem póki co: Artura, Harcerza (Łukasza), Kingę, Beatę, Błażeja, Sabinę, Darię, Jowitę, Radka, Kaśkę, Jana, Ludwika, Dominika i Natana.;)
Nie, nawet się go o to spytalem. Odparl, że szczerze wątpi w to, czy jest szansa na jego powrot, bo jest obecnie bardzo zawalony robotą (jest wspólwlascicielem, dyrektorem, reżyserem i aktorem wroclawskiego Teatru Komedia). Byl w budynku ATM, nie po to by zagrać w PM, a z innej okazji - przygotowywal tam próby do nowej sztuki z udzialem m.in. Zienkiewicz, Koterskiego i Płoszajskiego (w budynku ATM od niedawna dziala scena teatralna. Tak w ogóle, bardzo sympatyczny facet z niego.
W tej chwili za nic nie kocham!Mohr działa mi na nerwy tym swoim głębokim "niby seksi" głosikiem i pacańską blond grzywką! I jeszcze ten watek z jego smiercia i powrotem, nawet moja babcia przestala to oglądac, bo powiedziała, że takich głupot to nawet jej nie wcisna! Beatka była spoko, ale teraz to juz przesadza z tym pajacowaniem z Filipem. Wygłupy rodem z Benny Hilla. Bardzo przerysowali te swoje postaci. Ogólnie to lubię ten serial za Wojtusia i cała meska ekipe z Wadlewa. Mariana, Seweryna itp ,ale i w Wadlewie ostatnio jakieś nudne ogórkowe wątki wiec nie oglądam. A co do autografów to rozrywka dla dzieci. Po co komu podpis jakiegos aktora.
Z autografami to fakt. Z beatka i filipem tez fakt ze ciut przeginaja. Ale scenarzysci lubia przeginac i to ze wszystkim. Dlatego tez smierc i powrot Igora mnie nie zbulwersowaly bo ten serial nie ma udawac rzeczywistosci
Oglądałem ostatnio jakiś nowy odcinek M jak Miłość i tak myśle, że ten Roznerski wcale nie byłby jednak taki najgorszy na nowego Pawła. Owszem, wyglada nieco młodziej, ale wydaje mi sie, że mimo wszystko dojrzalej od Szymona. Pisze to, bo sporo się o nim mówiło na tym forum. Wiadomo, ze najlepszy byłby Krawczyk albo Janicki, ale z Roznerskim jednak nie jest tak słabo jak do tej pory go pamiętałem. W dodatku gość ma dokładnie taki sam wzrost co Krawczyk i masę fanek - moze jest to jakieś wyjście.
Tylko myślę sobie, że Roznerski to chyba jest mniej dostępny niż Janicki nawet. Przecież ma stalą, sporą rolę w MJM. Musiałby całkiem ten serial rzucić, żeby przejąć glowna rolę w mniej popularnej PM. A Janicki z tego co wiem, gra tyle co Czernecki (Hubert): trzecioplanowa postać w MJM, nakręci rocznie ze 13 odcinków "Rozlewiska" (nie wiem czy obecnie jeszcze tam występuje, ale wiem, ze gral swego czasu), no i raz na pewien czas rola w jakimś filmie. Nie wiem czy gra też w teatrze. Myślę ogólnie, że predzej Janicki by miał czas niz Roznerski, ktory obecnie gra pierwszoplanową postać w najpopularniejszej telenoweli w polskiej tv aktualnie. No, ale to wszystko leży w rękach produkci i aktorow, nie nam dane wybierać.
No dokładnie, ogólnie rzecz biorąc wątpię aby którykolwiek zdecydował się grać główną rolę w PM. Plotki o Roznerskim wzięły się znikąd i z pewnością nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.