4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Eh ten Radzio..ciekawe jak sobie z tym kredytem poradzi co to go zaciągnął.Teściowa dostała to
czego chciała, a ta jego żonka z fryzurą od garnka nie lepsza. Radzio zaciągnął żeby teściową
wygonić a ta Nicola cała sie zawineła do Londynu.Ah ten Radzio nasz to ma ciężkie życie jednak.

ocenił(a) serial na 8
Pati084

Radziu zawsze miał pecha,ale teraz jego głupota sięga zenitu.Kto normalny nie mający nawet mieszkania bierze kredyt(chyba na 2o lat) na salon teściowej,gdzie jej nie znosi,z żoną się krótko zna do tego im się nie układa.Tylko Debil taki jak Radek

ewi184

Na 40 lat chyba? Chociaż to było za czasów, kiedy chciał go brać w pojedynkę, więc się nie upieram. Radek z tym kredytem jest takim idiotą, że szerze mówiąc, życzę mu komornika i więzienia. Kara za głupotę jakaś być musi, a jemu zawsze na sucho uchodzi.

ocenił(a) serial na 8
LiLuLa

tak masz racje była mowa coś o 40 latach,maskara żeby chociaż teściowa była w porządku,a brać kredyt dla su...i żeby się jej pozbyć na chwile,debilizm.Do tego cwana załatwiła sobie dożywotni wynajem Nicola też kawał.....że poszła na to wiedząc,że koniec małżeństwa jest blisko

ocenił(a) serial na 4
ewi184

Dokładnie.Śmieszy mnie również to , że tej teściowej się jakby boi i robi wszystko pod jej dyktando.

Pati084

Najzabawniejsze jest to co powiedziała Nikola z hełmem niemieckim na bańce :D, że matka/teściowa mogłaby kupić sama ten salon hahaha, bo ją stać.

Menda ta Nikola raz, ze chciała wrobić w ciąże, a dwa teraz.

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

Matka Nikoli na biedną nie wygląda, więc jakby chciała to sama by sobie kupiła ten salon, ale po co skoro ma zięcia idiotę. :P
Radek ostatnio zrobił się równie naiwny jak Sabina.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

dokładnie skoro wiedziała,że matka ma kasę nie powinna wspierać Radka w akcji kredyt

ewi184

Jeśli okaże się jednak, że kredyt wziął tylko Radek, bo do końca wybijał Nikoli kredyt z głowy to będzie szczyt durnoty :D:D:D

Pati084

Nie wiem już jak to z ta Nikolą jest. Czy ona jest ta dobrą czy złą postacią w serialu. Jak dotąd wydawało mi się, że kreują ją na tą dobrą

Pati084

ta Nikola to szmata. najpierw chciała go wrobić w dziecko, a teraz to. ta sytuacja wygląda jakby od początku to było zaplanowane żeby go wykorzystać. ojej przypadkowo akurat teraz do Londynu od razu jak wzięli kredyt i jeszcze miała zamiar wyjść jak go nie było. odchodzę bo zdradzisz mnie z Jowitą? aha no ok, tylko można było wcześniej zauważyć zanim wzięli kredyt jakby ona już wiedziała, że go zaraz zostawi. straszna egoistka, a te buzi na pożegnanie to śmiech na sali. A ona też brała kredyt? bo mieli razem brać chyba już nie pamiętam. Boże chroń przed takimi ludźmi.

ocenił(a) serial na 1
Wingo

zgadzam sie, nicola sie zachowała jak ścierka zwykła

ocenił(a) serial na 5
Pati084

Ktos juz pisał na forum że to dobry powód by znów zrobić Radkowi wątek z jakimis przekrętami
Radek głupotą goni Sabine jednak zawsze spada na 4 łapy
A co do Nikoli, to chciałbym żeby jej ktoś dokopał do dupy, ale skoro wyjeżdża to już nawet Jowita nie będzie miała okazji by ją zwolnić

ocenił(a) serial na 10
Chocapic213

Ja pisałem - przeszłość Radka mogłaby pozwolić scenarzystom na zorganizowanie jakichś nowych akcji z oszustwami, napadami... Mógłby się pojawić Dragon czy Marcin.

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

Takie akcje chętnie bym zobaczył po wakacjach :)

ocenił(a) serial na 8
Chocapic213

To może jednak Radek i Sabina powinni ostatecznie znów być razem? Oboje tak samo naiwni, inni ich robią na szaro, jakby byli znów razem, to by przynajmniej mieli gwarancję, ze jedna strona drugiej jakoś specjalnie nie wykiwa...

ocenił(a) serial na 4
Pati084

nicola najgorsza sucz

Pati084

Nicola nie dość, że pospolita zeszmacona galerianka na wyższym levelu, to jeszcze podła sucz. Zrobiła Radzia na szaro :D On jest kretynem, to już wszyscy wiemy, ale, że ona wrobiła go w ten kredyt, to naprawdę chamstwo. Jowita to przy niej święta dziewica. Trzeba jednak przyznać, że się Nicola genialnie maskowała, szacun!!! :D No, Radzio ma za swoje, ale jak go znam, niczego go afera z kredytem nie nauczy. Oby beknął za długi.

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

Eh ta dziewoja mnie doprowadza do białej gorączki.Nie dość że to perfidna oszustka z garnkiem na łbie to jeszcze udaje że się nic nie stało.Dobrze że wyjechała i oby nie wróciła za szybko jak jej ktoś dupsko w tym Londynie obrobi.

ocenił(a) serial na 1
Pati084

śmieszny był ten jego niby płacz jak próbował zatrzymać Nikolę

ocenił(a) serial na 10
blade96

No dziwnie gra płacz, nie wiem czy tak bardzo sztucznie, czy realnie :D

Pati084

Tak się zastanawiam, czy Radek nie może wziąć rozwodu z Nikolą z jej winy? Jakby powiedział, że wyjechała i go zostawiła to może sąd przyznał by mu rację? A wtedy ona także musiała by płacić za kredyt. Nie znam się na takich sprawach, ciekawe czy jest taka opcja. Nikoli by się wtedy nie upiekło, zrozumiałaby że nie jest pępkiem świata i nie wszystko jej wolno.

SoniaBlade

Pewnie masz rację, ale chyba musi upłynąć trochę czasu, żeby mówić o porzuceniu, a później, jak najbardziej, co najmniej połowa kredytu na głowie Nikoli. Tylko problem polega na tym, że Radzio wielce jest honorowy i od żony swej "niczego nie chce!". Głupota mu się pogłębia w tempie zastraszającym. Podejrzewam, że na razie ten wątek będzie uśpiony i w następnym sezonie sprawa wróci, być może Nikola uprzedzi Radka i złoży papiery rozwodowe. Na pewno sprawa kredytu zostanie jakoś rozwiązana, może Nikolka dorobi się w Londynie ciężkiego hajsu na zmywaku i spłaci małżonka :D

LiLuLa

Gdzie tam Nikolka i zmywak, przecież ona jest za dobra do takiej pracy (tak jak była wg Radka w przypadku pracy z kurczakami), z jej wykształceniem to zacznie w dużej korporacji na wyższym stanowisku :D a przerwy będzie spędzała pod biurkiem dyrektora :P Przyznam się, że chciałabym żeby wróciła tylko po to, żeby zobaczyć jak Radek ją kopnie w dupsko :D