ja wale gorszego drewna nie mogli wziąć. Człowiek nie umie wykazać żadnych emocji. Kiedy mowił
Wiktorowi, zeby sie odczepił od Marysi i Julki to parskłem śmiechem. Gdzie te czasy kiedy Marysia
się poznawała z Pawłem? Wtedy było widać chemię między nimi ! A teraz tylko Marycha lata oczami
jak poje*** a ten ma ryj jakby przez cały czas ziemniaki obierał. Niech w końcu dadzą nowego aktora
na Pawła, wtedy przynajmniej Marysia nie wyjdzie na ostatnią kur** i serial będzie miał choć trochę
sensu
co ma robić kobiecina - Paweł wyjechał, Hubert też... dlaczego od razu na k***? a tak serio to Aleks gra średnio, ale Paweł /Krawczyk jest jeszcze większym drewnem. chemię było czuć ze Stasiakiem. ale popieram ze powinni nowego Pawła wprowadzić. może na koniec sezonu...
Aleks jest taki wyciszony,jakby miał zaraz usnąć. Oh ze Stasiakiem było widać że Maryśka zakochana To był moje ulubione momenty w serialu szkoda,że go zabili.Może rzeczywiście wprowadzą nowego Pawła gdzieś czytałam,że ma grać go Mikołaj Roznerski,ale to było jeszcze jesienią więc nie wiem czy to prawda.
mam nadzieje ze to nieprawda bo ten roznerski gra w m jak miłosc tragicznie!!! w ogóle ma tak niewyraźną mowe ze ciągle bełkocze
Zgadzam się z Tobą, mnie też ten aktor niesamowicie irytuje. Niestety dla nas mnóstwo kobiet widzi w nim symbol seksu, więc można się spodziewać, że będzie go coraz więcej w telewizji.
To bzdura jakaś. Jak dla mnie w grę wchodzi tylko Janicki, pierwszy Pablo, trzeba się o niego postarać i zrobić wielki powrót na koniec sezonu. Co do Aleksa mam mieszane uczucia, czasem lepiej, czasem gorzej, nie jest źle.
Popieram. Wiele osób uważa, że Janicki grał Pawła naturalnie i o wiele lepiej niż M. Krawczyk.
Dla mnie postać Pawła powinna być skromna,bezkonfliktowa z zaniżoną samoocenę.zważywszy na spędzenie wielu lat w Domu dziecka.Janicki sprawiał wrażenie takiego właśnie skromnego chłopaka z kompleksami.Krawczyk był dla mnie zbyt zarozumiały dla tej roli.
Marysia ostatnio strasznie się skur*iła, dała dupy Szymonowi a teraz Aleksowi. Jeszcze niedługo a listonoszowi da.
chciałbym żeby każda kobieta tak jak Maryśka mając jakieś 30 lat bo jej postać mniej chyba nie ma miała 4 partnerów seksulanych,jeżeli Maryśka tak żle się prowadzi to mam rozumieć że przeciętna 30 letnia kobieta ma na koncie 2 góra 3 partnerów seksualnych.
no dokladnie. a chociazby miała i z 10 to co? jak facet ma to jest kogut i macho a babko od razu k***
Jeśli mnie pamięć nie myli to przez jakiś czas była z szefem tego klubu, mieli nawet wyjechać zagranicę, ale ją Artur odnalazł i wróciła do "starego" życia.
kiedyś był jakiś odcinek co Maryśka chyba do Beaty powiedziała że trzyma go na dystans,więc tak jakby chciała powiedzieć że nie chce mu dać satysfakcji przynajmniej na razie.
100 % racji. Aleks jest kompletnie żaden, bez wyrazu, totalnie nijaki, niezapamiętywalny, nudny do bólu, beznamiętny. Do tego gra aktora - straszne drewno, żadnych emocji -a w scenach, gdzie emocje są potrzebne - sztuczność i drętwota. Już wolę połowę ciała astralnego - Krawczyka.
macie racje. Aleks jest dretwy. Wgl nie potrafi grac. Nie czuć chemii między nim a Majką. Zresztą podobnie jak u Grzesia i Grażyny. Nie wiem czy Janicki by chcial wrocic. Może ma inne plany zawodowe.
Aleks faktycznie trochę kiepsko odgrywa emocje jak mówił Wiktorowi żeby się odczepił minę miał jakby Hot-Doga kupował.
Specyficzny koleś. W końcu AT, nie wszystko musi wzbudzać w nim niewiadomo jakie emocje. Widział w życiu sporo.
dlatego dziwne że gość tak zwariował jak zabił.poza tym najpierw było że nie miał wyjścia a potem coś kombinowali jakby zawalił.