PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34535
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie jestem pewna i być może się mylę ale mam wrażenie, że w Waszym serialu leje się WÓDA !!!!
Zauważcie, że przy byle okazji a to drink, A to piwko na kaca, a to winko na zmartwienie… - „No jak to z takiej okazji ? Stary zaraz się coś znajdzie”
Ludzie nie dajcie się zwariować, a może WASZ scenarzysta ma jakieś problemy z tym związane ????
Może pomóc terapeuta albo psycholog !
Jak tak dalej pójdzie to przyłożycie rękę do tego, że za lat kilkanaście przybędzie nam z tej naszej pięknej młodzieży nowych alkoholików!!!
A JUŻ TERAZ ICH NIE BRAKUJE !!
Pozdrawiam Was i jeszcze was L U B I Ę !!

ocenił(a) serial na 7
beamosz

Ja pierdolę.Ten serial pokazuję po prostu jak naprawdę życie wygląda,nie jest tak wysłodzony jak klan czy M jak Miłość.A problem to chyba masz Ty...

prezesolo

Zgadzam się z tym, że jest bardzo "życiowy" i pokazuje życie młodych takie jakie jest naprawdę.
Mam 3 córki 12lat 18lat i 24 lata i to dlatego właśnie MAM PRAWO tak uważać, że jest ŹLE
Chciałabym, aby moje dziewczyny miały możliwość spotkać w swoim życiu prawdziwie MĘSKICH ODPOWIEDZIALNYCH MĘŻCZYZN a nie takich nieudaczników co to żyją "prawdziwym" życiem .
Pozdrawiam Cię:)
Nie musisz przeklinać, aby powiedzieć swoje zdanie:)

beamosz

nie no bez przesady ;)
piwko na kaca czy winko na zmartwienie to raczej normalna rzecz.Wóda sie leje gdy jest okazja, a tak przeciez jest naprawde i tego sobie nie wymyslil scenarzysta.zapewne pani i pani corki(oczywiscie oprocz tej niepelnoletniej) tez sobie czasem wypija :)

beamosz

Nie, no LuL. Ja tego badziewa nie oglądam za często, czasem jak już naprawdę nawet filmu przyrodniczego nie ma. Irytuje mnie ten serial, to totalne gówn*. Marysia tępa jak wygłodzony jastrząb (albo tępsza :) ). Albo Paweł - idiota. No jak można w ciągu serialu być najpierw szambiarzem, potem jakimś cieciem, potem mieś swoją firmę, a na końcu zostać kimś ważnym w strażactwie. CHORE!!!

Albo Marysia co straciła pamięć, to całe porwanie. To już szczyt perwersji, kolejna pojeba*a głupota, co sie na codzień spełnia w 00.1 % (aż se sprawdziłem) ludzi. Co ten serial to jakiś magnes, że wszystkie nieszczęscia ściąga? Emilka też taki jełop. Nie potrafi wogole grać, jak reszta tego chorego spoleczenstwa, lepiej grała na początku jak sie jeba*a w sianie ( czy tam słomie ) z tępym Andrzejem.

Kończe, bo dużo by tu pisać. Pierwsza Mizerność to serial dla tępych nastolatek i emerytek. Pozdro.