jak przecież on był jakimś menelem z wielkim nosem a potem paweł go chyba przez przypadek zabił. To ten?
a nie było tak że andrzej musiał wyjechac ? wydaje mi sie ze była taka scena jak sie pakował i wyjezdzal :p
Ja też się dziwie, niedługo w tym serialu przywrócą wszystkie starsze postacie, a te nowsze uśmiercą, katastrofa, zamiast rozwijać ten serial (na tyle na ile jest to możliwe) to oni ciągną stare wątki i ciągną. Jeszcze jak Andrzeja przywrócą to już w ogóle klapa, jeden Kaśka z taką 'urodą' wystarczy:P :)
Kaśka jest piękny nie gadaj! Ja oglądam ten serial tylko ze względu na niego;)
Az trudno uwierzyc ze ten pieprzniety Andrzej to syn "Ą-Ę kopnĘ w dupĘ" Anetki wielkiej businesswoman. Jak przyypomnę sobie odcinki z tym kolesiem to hahahha. Ciekawe co na to jego stara.
No a Anetka tez z takiej wiochy Wadlewa...
On przypadkiem nie okazał się podpalaczem i nie powinien siedzieć w więzieniu? :)
Siedział i wyszedł. Jak był w ''grze w ciemno'' to na publiczności towarzyszył mu właśnie ziomal z kryminału;)
Tak, ponoć siedzi teraz z jakąś bogatą starą milionerką i odziedziczy miliony po jej śmierci, podobnie jak jego matka. Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają historię Anety, która nagle stała się milionerką.