4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Aneta Zając

użytkownik usunięty

Wiem że jest to bezczelne wchodzenie buciorami w czyjeś życie ale według was dlaczego Aneta Zając prywatnie jest
sama?bo ja mam kilka powodów.
1)Nie ma na to czasu praca,opieka nad dziećmi itd.
2)nie chce żeby dzieci przywiązały się do jakiegoś faceta któremu się potem odwidzi.
3)nie chce się znowu rozczarować jak z Miko.
4)chce zachować status tej biednej,samotnej.
5)woli być sama niż byle kim.

ocenił(a) serial na 8

według mnie 5 2 1

użytkownik usunięty
ewi184

Pewnie w końcu znajdzie sobie jakiegoś faceta ale pewnie faceci też trochę się boją bo pewnie ona oczekuje deklaracji a nie każdy od razu decyduje się na związek z kobietą z dwójką dzieci.

ocenił(a) serial na 8

ja liczę,że coś między nią i Stefano będzie on taki fajny chłopak Bardzo do siebie wizualnie pasują i widać,że się dogadują. Znam Pana co związał się z panią z 2 dzieci i dopiero po 10 latach zdecydowali się na swoję wspólne a te dzieci 9nie jego0 kochają go bardziej niż własnego ojca więc zależy to od faceta dla jednego ciężko się zaangażować w związek z panienką dla drugiego kobieta z dziecmi nie jest problemem

użytkownik usunięty
ewi184

ważne też jest to czy dzieci są przywiązane do ojca.w tej sytuacji pewnie słabo bo chłopcy nie pamiętają czasów jak mama była z tatą bo tata odszedł od mamy jak byli niemowlakami mieli chyba niecały rok.poza tym Miko raczej rzadko ich widuje i możliwe że gdyby pojawił się w zyciu Anety jakiś sensowny facet taki jak kiedyś dla jej bohaterki Hubert do momentu powrotu Sandry byłaby szansa że dzieci wolałyby by bardziej jego niż własnego ojca a Tato do Krawczyka mówili by bardziej z przymusu niż z własnej woli.

ocenił(a) serial na 8

pewnie tak właśnie będzie. Myślę że w końcu kogoś znajdzie(przykro mi ze względu na Ciebie) ale my się szybko nie dowiemy na pewno będzie ukrywać

użytkownik usunięty
ewi184

mnie ona nigdy nie kochała ja jestem dla niej jak Natan dla Sabiny na chwilę żeby zapomnieć o Mikołaju i poczekać na kogoś wyjątkowego lepszego ode mnie.

ocenił(a) serial na 8

wiedziałam to już wcześniej,ale nie chciałam pozbawić Cię słudzeń

ocenił(a) serial na 8
ewi184

złudzeń

użytkownik usunięty
ewi184

to że czeka na kogoś lepszego ode mnie czy że nigdy mnie nie kochała?

ocenił(a) serial na 8

to i to wiedziałam. Jak ona się nie zakręci koło Stefano to taka sama z niej ciamajda jak Majka

użytkownik usunięty
ewi184

miła jesteś.

ocenił(a) serial na 8

ale o co chodzi?sam pisałeś że się Tobą bawiła.potwierdziłam tylko

użytkownik usunięty
ewi184

potwierdziłaś że czeka na kogoś lepszego.

ocenił(a) serial na 8

ale skoro porównałeś się do Natana a ja potwierdziłam to znaczy że jesteś porządny jak on a ona szuka wiatru w polu. a tak na serio zgubiłam się o czym wcześniej pisaliśmy

użytkownik usunięty
ewi184

tak poważnie to aktorki szukają głównie osób z branży ewentualnie biznesmemów,reporterów telewizyjnych,właścicieli jakiś firm itd.zwykły przeciętny koleś może im buty czyścić.

ocenił(a) serial na 8

Stefano to tancerz może akurat

użytkownik usunięty
ewi184

i dobrze zarabia.Ale niewiem czy tancerz to dobra partia dla samotnej matki z dwójka dzieci.Raczej jakiś biznesmen.

ocenił(a) serial na 8

nie bądz materialistą, miłość nie wybiera. Ładnie razem wyglądają,fajnie tańczą tylko trochę namiętności i Aneta rozkwitnie ,a z nią i Majka

użytkownik usunięty
ewi184

ja nie jestem.ale ona nie może sobie pozwolić na przelotne romanse,bo gdyby mogła już dawno by w jakiś weszła.

ocenił(a) serial na 8

może potrzebuję takiego romansu? jest trochę jakby przygaszona pewnie straciła wiarę w siebie po tym jak ten debil ją porzucił dla tej solarki

użytkownik usunięty
ewi184

mnie jeszcze rozbawiło jak po(mówie o serialu)ich pierwszym razie ta się pytała czy zawsze ją będzie kochał itd.przecież wiadomo było że będzie rzucał piękne frazesy przecież trudno żeby jej powiedział przeleciałem cię było miło ale teraz spadaj.

ocenił(a) serial na 8

ale o kim piszesz?

użytkownik usunięty
ewi184

o serialowej Majce i Pawle.pojawił się zwiastun w necie odcinków 100-150 i tam jest ten fragment.

ocenił(a) serial na 8
ewi184

a ale oni akurat pewnie gdyby się w życiu nie rozstali i w serialu byli by znów razem,no wiesz mógł jej powiedzieć było miło ale się skończyło

użytkownik usunięty
ewi184

tak ale bawią mnie takie teksty przecież kto może wiedzieć co będzie za 10 lat a ona się pytała czy jak będzie stara i gruba czy dalej ją będzie chciał.

ocenił(a) serial na 8

no i dlatego on odpowiada że tak bo nie wie co będzie dalej,a akurat im nie wyszło więc po pierwszym razie ją okłamał

użytkownik usunięty
ewi184

przecież wiadomo ze kochał ją w tym momencie ale trodno żeby wiedział czy kiedyś nie przestanie.

ocenił(a) serial na 8

ale nie wiem czy zauważyłeś Majka często ma takie teksty. Poza tym po chciała mieć pewność,że będą do końca życia razem

użytkownik usunięty
ewi184

Z Aleksem też niby na niego leci a równocześnie trzyma go na dystans może dlatego po pijaku próbował ją zgwałcić bo już go drażni ta sytuacja laska mu się narzuca a równocześnie zachowuje się jak dziewica a on już by ją chciał mieć w sypialni.

ocenił(a) serial na 8

nie myślę że nerwy i alkohol trochę za dużo i się jak cham zachował. ale rzeczywiście trochę przesadza najpierw prawie się na niego rzuciła a teraz kolacyjki. z Szymonem nie miała oporów

użytkownik usunięty
ewi184

poza tym gość się chamsko zachowała ona już poleciała się Kindze poskarżyć.Majka taka cudowna a poza Kingą nie ma kumpli i jej się zwierza mimo że są na wojennej ścieżce.

ocenił(a) serial na 8

ma Beate Anetę więc dziwnę że woli Kingę

użytkownik usunięty
ewi184

i zawsze argument że są rodziną.dziwne że ojca i dziecka ma w dupie a kuzynce by na kolana usiadła.i jeszcze ciągle spouchwalanie się że sobą zamiast powiedzieć Kinga to moja kuzynka to mówi że to jej siostra jakby były rodzeństwem.

ocenił(a) serial na 8

Czasem tak się w niektórych rejonach rodzinach mówi.ja tez mam kuzyna który mówi na mnie i do innych ze jestem jego siostra

użytkownik usunięty
ewi184

no tak ale u mnie siostra to siostra a kuzynka to kuzynka.tak samo można powiedzieć że ojciec chrzestny to ojciec.

ocenił(a) serial na 8

ale w niektórych rejonach Polski i w niektórych rodzinach tak się mówi siostra cioteczna ,siostra pewnie akurat u Majki i Kingi tak jest

użytkownik usunięty
ewi184

ja myślę że chodzi bardziej o spouchwalenie się że sobą kuzynka nie brzmi tak mocno jak siostra.zresztą jak Kinga była zła na Majkę i starszy ją upomniał że to jej siostra to mu powiedziała ze nie siostra tylko kuzynka.jak są w słabej relacji to kuzynka jak w dobrej to siostra.

Ogólnie kobiecie z dwójka dzieci, trudno znaleźć faceta, bo faceci często unikają dzieciatych kobiet!To tylko w serialu tak jest, że wszyscy chca być tatusiami dla Julki, a dzieci od razu akceptuja obcego faceta u boku matki.

użytkownik usunięty
milenasy

wiadomo że taka kobieta nie może wchodzić w beztroskie romanse tylko szukać odpowiedzialnego faceta a przecież na to potrzeba czasu bo nie od razu wiadomo czy ktoś do kogoś pasuje czy nie.