4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wezcie ta "aktorke" bo bardziej sztywnej aktorki jeszcze nie widzialem. Masakra jakas. Wiecznie
jedna mina jeden ton. nie wiem dlaczego ja tak ludzie promuja na wielka "gwiazde"

Rozbojnikk

artur umrze

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

to tylko serial nie przejmuj się tym tak:)

Rozbojnikk

Też jej nie znoszę, jedna z najgorszych postaci, żeby jeszcze chociaż jakoś wyglądała to męska częśc widowni miałaby na co popatrzeć ale nawet tego nie... :D

ocenił(a) serial na 8
fifi123

Maryska teraz ciągle ma jakieś problemy jak nie swoje to innych więc wyraz twarzy taki sam.Ale prawda jest taka że po TzG jej kariera miała rozwijać się,a tu nic ciągle tylko Pm..........

użytkownik usunięty
ewi184

Autorze,jezeli nie lubisz Zajacownej to przelaczaj na inny kanal wtedy gdy pojawia sie w scenie :-) . To jest jakis tam sposob.

ocenił(a) serial na 8

ale ja nie piszę,że jej nie lubię piszę,że ma taki wyraz twarzy ponieważ ciągle gra takie same wątki albo problemy z chłopakiem albo kuzynki itp. A jeśli chodzi o jej kariere nie oszukujmy się tylko PM miała role w Przyjaciółkach uniosła się honorem ,bo tam gra Krawczyk i odmówiła,A mogła pokazać się z innej strony nie jako Marysia Radosz

ocenił(a) serial na 5
ewi184

No właśnie mogła przyjąć te role w Przyjaciółkach to odmówiła a teraz ma pretensje,że jej kariera stanęła w miejscu.

ocenił(a) serial na 8
gumis882

dokładnie.Czytałam,że poszli jej na rękę że miała się nawet z Krawczykiem nie spotkać na planie tak mieli rozłożyć grafik nagrań Jednak bankiety promocja itp musieli by się widywać....Wg mnie to głupie skoro on zdradził czemu ona ma go unikać to on powinien się czuć winny i niezręcznie w jej towarzystwie. Myślę ,że nie przemyślała tego,była pewna że posypią się propozycję ....a tu cisza

ocenił(a) serial na 5
ewi184

No też o tym czytałam,że miała nie spotykać się z Krawczykiem. Nie rozumiem tej Zając za Chiny ludowe tego jej zachowania mogła się pokazać z innej strony to teraz się użala nad sobą.

ocenił(a) serial na 8
gumis882

rolą Przyjaciółek mogła jej pomóc.Kojarzy się ją tylko z Pm,Nie oszukujmy się aktorki przyjaciółek są na topie.Nie wiem czy dobrze pamiętam ale miała mieć rolę takiej 5 przyjaciółki może nie tak blisko jak tamte na początku,miała być z nimi ale miały ją zaakceptować więc rola mogła być rozwojowa....pewnie myślała,że propozycji będzie wiele i odrzuciła pierwszą która była też ostatnią,,,,

ocenił(a) serial na 5
ewi184

No właśnie są na topie te aktorki z Przyjaciółek Liszowska występowała w tym programie Twoja Twarz Brzmi Znajomo Sokołowska w Na dobre i Na złe gra. A Zając to ino z tą Marysią się kojarzy. MOgła sobie zagrać w tych Przyjaciółkach miala też zagrać w Komisarzu Alexsie. Widac nie spodziewała sie ze nie bedzie miała wiecej propozycji po wygranej w tancu z gwiazdami

ocenił(a) serial na 8
gumis882

tak mi się też wydaję,że myślała,że będzie propozycji,a propozycji, a zostało jej granie Marysi jej 5 minut minęło....

ocenił(a) serial na 5
ewi184

Może.

gumis882

Aneta miała swój czas w innych serialach 2 dwa lata grała w Plebanii i jakiś czas przez kilkanaście może nawet kilkadziesiąt odcinków w Na dobre i na złe chociaż to dawne czasy.

ocenił(a) serial na 5
kchm1

No miała ale też mogła zagrać w tych Przyjaciółkach

ocenił(a) serial na 1
Rozbojnikk

Zauważyłem, że od kiedy ona jest z Aleksem to w każdym odcinku ubiera się jak dz*wka - miniówy odsłaniające jej tyłek, cały czas odsnłonięte nogi, dekold. Masakra.

użytkownik usunięty
Krytykancki

A Wiki tez chodzi po miescie w miniowkach. Dziwie sie,ze nikt jej nie zwrocil na ubior uwagi.

użytkownik usunięty

No i jeszcze po wsi:-)

ocenił(a) serial na 8

tylko,że mieszamy w wolnym kraju każdy ma prawo się ubierać jak chcę,chyba,że pracuje np.w urzędzie szkole itp ale Wiki pracuje u siebie.To,że się niestosownie ubiera nie powinno nikogo oprócz Ryśka obchodzić

ocenił(a) serial na 6

Zwrócić uwage na co? Na to że sexy wygląda?

ocenił(a) serial na 4
raiden19

Hèhè no wlasnie :) co to? Wyborcy pis weszli na forum pm? :p

ocenił(a) serial na 6
marajka

Raczej moherowa armia ojca Rydzyka choć jedno z drugim powiązane w jakimś stopniu.

ocenił(a) serial na 4
raiden19

No dokladnie... Albo jakies kalifaty :/ moze niedlugo kaza nam burki zakladac

marajka

Każdy ma prawo ubierać się jak chcę,nikt nam dyktował nie bedzie jak mamy sie ubierać...

Krytykancki

umiesz na pierwszej miłości po polsku, bez błędów pisać, dziwne??no ale na głupotę najlepszy głupkowaty serial

ocenił(a) serial na 1
szurszacz

Tutaj trzeba się dostosować bo piszą tu inteligentni ludzie :)

Krytykancki

czyli ty tu nie pasujesz specjalu

ocenił(a) serial na 1
szurszacz

Jak już mówiłem, żeby rozmawiać z Tobą nie trzeba być specjalnie lotnym, ani inteligentnym. W rozmowie z Tobą nie ma innej opcji niż zniżyć się do Twojego poziomu ;pp

Krytykancki

akurat zaniżony poziom zaczął się od twoich mądrych postów typu "rodzina zastępcza to dzieło szatana" prędzej bez twoich głupot było tu ok, a nikt nikogo nie obrażał

ocenił(a) serial na 1
szurszacz

Sorry, ale piszesz, że w Pierwszej Miłości się wszyscy parzą nawzajem, a te postacie mają po 25-30 lat. To co powiesz o tym, że Majka z Rodziny Zastępczej w wieku 17 lat miała kilku chłopaków i się z nimi "parzyła" i w krótkiej miniówie wymykała się w nocy z domu do chłopaka a rodziców okłamywała, że idzie na uczelnię? Albo, że 8 letnie dzieci były już zainteresowane seksem

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

To rzeczywiście straszne odsłaniać nogi w lecie. Majtki z golfem najlepiej nosić!