4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Aneta

ocenił(a) serial na 3

zachowuje się jak druga Brooke z "moda na sukces" też powoli sypia z każdym w tym filmie :)

MonCherry_1986

chyba Marysia ;D

ocenił(a) serial na 3
Lunona_2

Nie no aneta :D Kiedys z ojcem Marysi, teraz z ojcem Kingi

ocenił(a) serial na 7
Lunona_2

Jeszcze z Turczykiem kręciła, ale nic z tego nie wyszło.

ocenił(a) serial na 3
__Cleo Sertortii13

Ja nie ogladam tego serialu cały czas. Jestem dopiero na 200 odcinku no i te na bieżąco ale podejrzewałam, że jeszcze z kimś kręciła. Druga moda na sukces się z tego serialu robi xD

ocenił(a) serial na 7
MonCherry_1986

A na wspólnej to co? Mam więcej odcinków : / /

ocenił(a) serial na 3
__Cleo Sertortii13

Nie chodzi o ilość odcinków tylko, że jedna osoba sypia z kilkoma osobami z głównych bohaterów jak Brooke.

MonCherry_1986

Tutaj to raczej Artur sypia z każdą na współę z Bartkiem, Bartek nie lepszy ile on miał lasek w tym serialu już (jakaś Joasia, potem jakas laska z autobusu, Teresa (żona Marka) ;| potem Monika, Tatiana, Lucyna, Ewelina i teraz Emilka.. nie wspomnę że chodził kiedyś z dziewczyną Pawła, Anką a ona kręciła i z Patrykiem i Barkiem na raz xD ).

ocenił(a) serial na 7
Hitek

No i wyznał miłość Marysi, nie zapominajmy o tym. Aha i jeszcze kręcił z byłą dziewczyną Artura, Justyną, grała ją Kasia Glinka.

Hitek

Tylko wszystkie uciekały gdy się im oświadczał. :)

MonCherry_1986

toś pojechała, aż z dwoma sypiała!no maskara jaka to wielka ilość chłopów na jakieś 8 lat trwania tego serialu!w tym czasie Artur przleciał wszystko co się ruszało w tym zdradzał zone, a święty doktorek Bartuś miał z 10 narzeczonych. no cóż widocznie nawet w serialach faceci mogą więcej, bo jakos to ci nie przeszkadza

ocenił(a) serial na 3
milenasy

Ja pisałam, że nie oglądam calego serialu :)
Tylko do 200 odcinka i teraz na bierzaco.

Dziwi mnie fakt, że Ojciec Kingi nie przepadał za nią (w ogole nikt za nią nie przepadał) a teraz z nia sypia...

ocenił(a) serial na 3
MonCherry_1986

Bo zła Anetka przeszła wielką metamorfozę i aby odpokutować swe grzechy, bawi się w fundację charytatywną (tu 200 tys na kaucje dla obcego praktycznie gościa, tam innym koncesje na alkohol załatwi, Marysie utrzyma, klinike zasponsoruje...)

ocenił(a) serial na 1