4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

oczekuje wielkiej sprawiedliwości dla Alexa za zatuszowanie morderstwa, a zrobiła dokładnie to samo Maryśce i jej matce o czym nikt zdaje się nie pamiętać włącznie z samą Anetą i Majką. czy tylko ja widzę tu absurd?

Whiskerss

A czy w ogóle Majka wie, że Andrzej zabił jej matkę? Bo to chyba wiedzą o tym tylko Aneta, Andrzej i Marian.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

wie

A co do ostatniego odcinka jak przewozili alpake to mega się uśmiałem, nawet polubiłem matkę Nikoli :) Oby takich więcej

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

oglądając tak akcje z Kaśka i matką Nicoli myślałam,że zakończy się ta noc na tym że Heniusiek będzie ojczymem Nikoli:)

no_bo_co

wie, wie. już o tym było. nawet Aleksowi o tym mówiła niedawno. absurd pozostaje absurdem.

ocenił(a) serial na 10
Whiskerss

festiwal hipokryzji w tym serialu to normalka. niedawno przecież Wojtuś darł ryja na Seweryna za kradziez alpaki a kilka dni wczeniej sam handlowal lewym towarem

bialas212

No tyle, że po tym handlu lewym towarem najwidoczniej zrozumiał, że to nie było dobre.

Gibon1991

żądza pieniądza i próba zaimponowania Paulince zawróciły Wojtusiowi w głowie,ale cóż jemu akurat mozna to wybaczyć,jedna z bardziej pozytywnie zakręconych postaci w PM

ocenił(a) serial na 1
Whiskerss

jprd, prosilo sie aby Majka powiedziala Anecie, co zrobila z jej matka...

ocenił(a) serial na 8
Whiskerss

jeden z wielu absurdów