PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34548
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czy czytaliście może coś na temat jej powrotu? Czy taki jest w ogóle przewidziany? Miło by było ją
znów zobaczyć u boku Pawła:)

shrek1991

Podobno Paweł z tej swojej podróży życia, wróci do Wrocławia z nową żona. Ma być to jakaś Koreanka.

no_bo_co

Poważnie?:D byłoby ciekawie:) ale ja i tak wolałabym Anię;(

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

najgorsza para serialu. jakoś mi nie brakuje ani Anki ani Pawła.

marajka

Pod jakim względem najgorsza? Wizualnie okej-oboje piękni i sexowni:D Łączyło ich namiętne uczucie, dużo razem przeszli. Ania trochę zaczynała momentami fixować, ale to pewnie przez Marysię i Julkę:D

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

ok. ona ładna a on przystojny... ale ona zniszczona przez solarę a on aseksualny Ken. poza tym, aktorstwo na żenującym poziomie. Krawczyk się nawet wyrobił a Włodarka jakby obniżyła loty - momentami nie dało się tego oglądać.

marajka

E tam, na tle reszty ekipy wypadają nieźle:P
A poziomem aktorskim dostosowali się do 90% statystów w tym serialu więc nic gorszącego. Kto z kim przestaje takim się staje:D
A z tym słynnym solarium to więcej gadania niż faktów:/ Taki argument zwolenników marysiakowego kurdupelka:D Co się komu podoba i tyle.

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

może i nieźle, ale i sztuczni są bardziej niż inni. poziom aktorski nawet na tle innych wypada kiepsko. zresztą nie przesadzajmy ze statystami - w pm gra kilku naprawdę niezłych aktorów. nie jestem tez fanką marysi i nie stąd wynika krytyka zsolarzonej anki...po prostu nie lubię plastiku

marajka

Ja nie trawię tej pary i zaczęłam od nowa oglądać gdy ich już nie pokazują. Włodarczykowa to najgorsza postać chyba w serialu, Pawełek tak samo do bani, strasznie nie lubię tego gościa, jak dla mnie jest okropny, ani przystojny, ani nawet seksowny, dla mnei totalnie brzydki, po prostu brzydki, odpychający. Włodarczykowa stara pudernica, wygląda strasznie, solara i tona makijażu. Jak dla mnie najlepsza laską jest Malwina, nie widac by się przesadnie malowała, taka fajniutka jest.

Dzidzileyla

Spokojnie, już ich nie ma:D
Mnie się Paweł też nie podoba, totalnie nie mój typ. Ale jest w normie, tzn nie jest jakiś szpetny czy powykrzywiany:D
Co do makijażu to wszystkie mają tam tonę tapety na gębie, Malwina malowana wręcz teatralnie ale jej to pasuje bo ma ładne rude włosy:P
Daga jest solarą:d i w ogóle nie powinni jej na kolorowo malować bo wygląda jak drag queen haha

shrek1991

Fakt, że Dagmara piękna nie jest, ale też bez przesady. Tak jak Ty nie lubisz Dagi, tak na mnie działa Paweł i Anka :) ale ogólnie to i tak zerkam na ten serial niż oglądam, więc jak są to niech sobie będą, bo ze mnie i tak taki widz jakby go nie było ;)

ocenił(a) serial na 1
shrek1991

Najlepsza para to Saweryn i ta po przekwicie.

ocenił(a) serial na 4
Napier

jo. gorąca powiedzieć można;p

marajka

no spalenizna nie z tej ziemi a kiedyś była z niej taka laska. tyle że za szybko się publicznie rozebrała ;p ja tam za nia nie tęsknie.

Czarna9922

była i jest, im starsza tym lepsza, a usmażoną na skwarę to nie pamiętam kiedy ją ostatnio widziałam. Na najnowszych fotkach wygląda rewelacyjnie. Zresztą wstydliwy okres "solaryczny" ma za sobą niejedna gwiazdeczka PM:D

shrek1991

a mi sie własnie wydaje że na odwrót - w sarze była piekna - taka naturalna. a teraz to na zdjeciach widac tylko tone tapety. szkoda, bo sama sie szpeci - bez tej maski lepiej wyglada. chociaz w pm moim zdaniem i tak ja oszpecili - zrobili jej niekorzystnego dla niej mopa na glowie;/

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

mniejsza o tę jej solarkę - faktycznie ma super figurę i ładna też jest, ale jej postać czyli Anka to tragedia. te próby samobójcze i inne takie. a do tego niezbyt dobrze odegrane.

marajka

tak jak pisałas obnizyła loty - kiedyś grała lepiej i to w ambitniejszych produkcjach.

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

ale czego to dowodzi:=w PM jest okropna wiec dobrze ze jej nie ma

marajka

Ratowała się dziewczyna przed utonięciem w szambie PM :D A niektórzy już na zawsze zostaną "aktorami" jednej roli:D żeby chociaż w reklamach grali, ale i tam ich nie chcą;(

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

tak czy siak wracając do postaci Anny B. była irytujaca. a co było a nie jest nie pisze się w rejestr. może wcześniej miała lepiej rozpisane role albo broniła się naturalnością a teraz się zmanierowała. nie wiem. zresztą do grona najlepszych aktorek w tym kraju nigdy nie należała

marajka

Niech ona lepiej nie wraca. Co prawda jej szpik nosi w sobie brat Pawełka - Mariusz Szopa.
aaa kiedys Pawelek przycinal na gitarce w Barbarianie, to malo Ani tapeta nie odpadla od twarzy, bo tyle jej miala az

marajka

zmanierowała to mało powiedziane - ma się za bóg wie kogo a teraz to nawet w niczym nie gra bo nigdzie jej nie chca. mierzy wyrzej niz powinna

Czarna9922

wyŻej jak już i ma powody do tego haha
przynajmniej w czymś grała wcześniej, filmografia niektórych zaczyna i kończy się na PM:D to dopiero żal.

shrek1991

AgnieŻka? to Ty? co tak jej bronisz dziewczyno spokojnie, ty ją lubisz my nie daj już spokój;/

Czarna9922

to ze nie lubisz jej to już wiemy, plujesz jak po szmacie:D ale ja lubię i dlatego założyłam ten wątek. Możesz sobie tu poużywa-pozwalam dobrodusznieć, może trochę ci ciśnienie zejdzie bo się udławisz żółcią haha Dajesz:D

shrek1991

stwierdziłam tylko fakt zreszta nie ja jedna - ale Ty masz jakies 'ale' tylko do mnie. niestety taka prawda - jest zadufana w sobie a poza rolą w 'sarze' nie wykazała się niczym. dobra aktorką nie jest wg mnie i nie pluję po niej jak po szmacie, bo niby gdzie? i wydaje mi się, że ze wszystkim osób co sie tu wypowiedziały tylko ty ją ubustwiasz:)

Czarna9922

Ja też lubię Ankę , wolę jej postać niż świętej hipokrytki Marysi!

milenasy

Lajk ;)

użytkownik usunięty
shrek1991

chetnie obejrze chocby reklame z toba shreczku :D

nie mam ambicji aktorskich więc raczej złudne twe nadzieje:P

użytkownik usunięty
shrek1991

szkoda :(

shrek1991

akurat z tym sie nie zgodze:P połowa aktorów z pm to 'aktorzyny' reklamowe :P przykład: policjant Kacper i reklama Alior bank :D