PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Anka to glupia

ocenił(a) serial na 7

Anka to głupia cipa, poroniła tylko przez własna głupotę i próbuje wszystko zwalić na Pawła, powinien ją zostawić.

piotrek1112

oni od początku do siebie nie pasowali, Anka to pretensjonalny wredny babsztyl który zasługuje na kopa w dupę.

ocenił(a) serial na 7
piotrek1112

no i powinien być z majką . ciekawe wgl czy bd razem czy nie . ;P

burok95

Predzej czy pozniej pewnie tak.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

to dlaczego tak dlugo to ciągną ? gdyby mieli byc znowu razem byli by już dawno chyba . to jest już nudne . ;/ ;d

burok95

Bo to jest serial, tutaj pomysły scenarzystów są odwrotnie proporcjonalne do rzeczywistości a czas ciągnie się jak cukierek toffi.

Faraon_5

Z tymi lekami to największa głupota tego serialu... Wymyślili to tylko po to by ich teraz skłócić. Przecież Anka nie jest tępa. To tak jakby nagle Tom Cruise w Mission Impossible okazał się gejem... Sytuacja po prostu nielogiczna.

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

A skąd wiesz? Może Tome Cruise jest gejem? Nigdy nic nie wiadomo. Tak jak Will Smith kto by się spodziewał że on jest gejem przecież ma dwójkę dzieci. A okazało się że jego małżeństwo było fikcją by zmylić wszystkich. No cóż, nie będę się rozwodziła na temat orientacji Willa Smitha.
A co do Anny do przez to że straciła dziecko się tak zachowuje. To oddziałało na jej psychice.

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

Skoro potrafisz w jakiś telepatyczny sposób odgadnąć orientację seksualną Willa Smitha (bo chyba nie opierasz się tylko na plotkarskich portalach), to daj mi jeszcze znać, jak to jest z Jarkiem Kaczyńskim i Zbyszkiem Ziobro??

użytkownik usunięty
piotrek1112

jak możesz tak pisać! właśnie, że Majka jest głupia bo oszukuję Pawła cały czas i zabrała mu Julkę!

ocenił(a) serial na 7

Otóż to. Cokolwiek powiecie na Anne, Majka zrobiła Pawłowi więcej złego. Wydała go, oszukuje cały czas... Niedługo Julka dorośnie, czy on nie ma prawa zobaczyć jak jego dziecko zacznie chodzić? Nie był przy jej urodzinach przez Majkowe "widzi-mi-sie" :/ ....

ocenił(a) serial na 10
Naavy

No właśnie to nie fer wobec Pawła a to głupia ta Majka i nic z tym nie zrobimy tylko pozostaje to oglądać i nic więcej co nie.

ocenił(a) serial na 7

No jest i mam nadzieje, że jak Pawel dowie się, że to jego dziecko to Majke wszyscy znienawidzą

ocenił(a) serial na 7
piotrek1112

nie prawda! Anna tak samo ukrywa prawdę jak i Marysia. Przecież Anna jako dziewczyna Pawła powinna mu powiedzieć że jest ojcem Juliki. Przecież wie jak bardzo chce nim zostać, a ona myśli tylko o sobie.
Marysia postępuje podobnie, ale ja i tak ją lubie.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

ja raczej nie lubie Marysi ani Anki bo non stop okłamują Pawła, który zawsze był dla nich dobry

ocenił(a) serial na 7
piotrek1112

zawsze ? haha. Przecież Paweł zdradzał je! Zdradził Marysie z Magdą Nowak. A Anke zdradził z Marysią.
I uważasz że jest dla nich dobry? haha