Kochani co powiedzielibyście gdyby połączyć Artura i Wiktorie żeby byli razem. Co o tym sądzicie myślicie,że pasowaliby do siebie ? Prosze o komentarze
taa jak pięść do oka. bardziej powiedziałbym, że Artur pasowałby do starej Wiktorii, przed sagą sołtysa czyli tej zarozumiałej, która chciała tylko bogatego faceta i nic więcej. Teraz raczej by go olała, widząc jaki tryb życia prowadzi.
Słuchaj ale zobacz ja uważam że oni mają podobne charaktery. Nie mówmy o starej Wiktorii zmieniła się na lepsze ale pamiętajmy że sporo cech charakteru jej zostało. Ja myśle że pasowaliby do siebie z Arturem i pamiętajmy że nasz Casanova jest bogaty. Byłoby ciekawe połączenie. Tylko kto by kogo zdominował w tym związku, czy Artur byłby się w stanie dla niej zmienić czy Wiki by z nim wytrzymała ? I jakby zareagowała na ewentualną zdrade ?
Ale jak odchodzi z serialu ? Jakiś czas temu na stronie PM ktoś napisał że Artur ma umrzeć ale nie wiadomo czy to prawda.
Skupmy się na związku Artura z Wiktorią lepiej. Podobałoby się wam takie połączenie i kto kogo by zdominował w tym związku ?
Dlaczego reżyser PM zabija wszystkich głównych aktorów? Najpierw Patryk, teraz piszecie że Artur, ciekawe kto następny może Majka, Paweł albo Kinga.
to jest temat związku Artura i Wiktorii i na tym się skupmy piszcie na ten temat komentarze co o tym sądzicie ?
Ja już mówimy o odejściu Artura to ma podobno wyjechać. Przecież reżyserzy nie uśmiercili by kolejnego bohatera.
Jednak nie wiadomo gdzie i kiedy wyjedzie. Jak czytałam streszczania do 1419 to on tam jeszcze jest.
mam nadzieje że Artur zostanie w pm bo ten serial dużo by stracił po jego odejściu
Artur jakby to ująć stał się dość chamski. Jest jakby takim bogaczem który uważa że wszystko mu wolno. Uważa się za takiego super podrywacza.
Kurcze, tylu aktorów odchodzi, powinni znowu kogoś nowego wprowadzic. Bo z tych nowszych postaci to lubię tylko Kamila, Sylwia jest denerwująca a do Dagi i Lidki mam mieszane uczucia.
Co do związaku Artura i Wiktorii to raczej by tego scenarzyści nie zrobili - Wiktoria musiałaby opuścic Malwinę i Wadlewo i emigrowac do Wrocławia albo Artur do Wadlewa (słabo by było, już jeden Bartek a wcześniej Patryk i Emilka tam wystarczą).
Wiktoria mogłaby we Wrocku zamieszkać czemu nie mógłby jeszcze Bartek z Emilką wrócić. A co sądzisz o samym pomyśle żeby byli razem ?
Tak jak ktoś pisał do Artura bardziej pasowała ta wredna Wiktoria niż ta milutka i pomocna. Ja bym wolała żeby Lidkę usunęli i jakieś nowe dziewczyny dla Artura wprowadzili.