4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34587
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Artur miał zawał

ocenił(a) serial na 1

Jak to jest możliwe że nieśmiertelny Artur miał zawał, przecież według tych nowych debili co nazywają ich scenarzystami . Artur może pic alkohol litrami nawet po przeszczepie nerki, wiadomo że po przeszczepie nerki nie można pic wcale alkoholu bo można zginąc . A tu nagle ma zawał, to cos już powinni dawno zakonczyc, a tych niby scenarzystow nowych wywalic za zrobienie z dobrego serialu gowna

GTA1

W PM to nic się kupy nie trzyma ale jakoś się ogląda, chyba teraz dla Dragona i z przyzwyczajenia. Ale wątek z Drago też sknocili ale wg mnie i tak jest lepiej niż było w zeszłym roku, bo chociaż mniej Pniewskiego i chwała im za to i Filip wróci. Ale powinni to skończyć to też prawda.

maria_88_3

też się cieszę z powrotu Filipka. mam tylko nadzieję, że go nie popsują...

makintosz

Chyba Filipa nie zepsują, ma być dalej zwariowany i będzie miał ciekawe wątki. Oby :).

maria_88_3

ale jednak trzeba przyznać, że stężenie absurdu i debilizmów jest zdecydowanie większe niż za starych scenarzystów. wtedy to się czekało na kolejny odcinek.

GTA1

A i Artur niedługo pewnie znów będzie chlał alko, jak po przeszczepie nerki mógł, to po zawale nie? Chyba że skończy się przeszczepem serca, ale to też będzie pił :).

GTA1

dobrze prawisz. patrzeć już się nie da. oglądam z przyzwyczajenia i sam nie mogę uwierzyć jak mogli przez rok aż tak spieprzyć dobry wcześniej serial ;/ masakra. i oni dostają kasę za takie debilizmy?

makintosz

No tak, aż się wierzyć nie chce. Bez kitu ludzie z tego forum lepiej by scenariusz wymyślili do tego serialu.

maria_88_3

"Serial „Pierwsza miłość” w sezonie 2015/2016 gromadził średnio 1,98 mln widzów, o 80 tys. osób mniej niż w analogicznym okresie rok wcześniej." - źródło: wirtualnemedia.pl

a Pniewski coś gadał w wywiadzie po zmianie scenarzystów, że przybyło 240 tysięcy widzów. ciekawe, jak jest naprawdę.

makintosz

Raczej myślę, że ubyło :). Widać że coraz mniej osób ogląda, nawet tutaj na forum ubyło ludzi. Poza tym od kiedy jest Pniewski naprawdę poziom spadł zauważalnie i ludzie mieli dość ;).

użytkownik usunięty
maria_88_3

na początku września na tym forum była pustka,teraz jest trochę lepiej,ale w tamtym sezonie często była pustka na forum.

maria_88_3

nie dziwię się, że w tamtym i tym sezonie pustka.

przecież nie tak dawno temu Grzechu miał zawał, a teraz Arczi? nie ma to jak powielać po sobie w tak krótkim odstępie czasowym.

makintosz

A tak, to prawda z tymi zawałami. Niech jeszcze ktoś w Wadlewie ma zawał dla odmiany.

makintosz

Mogliby wymyślić zamiast zawału, że znów coś z nerką mu się dzieje. Wiem że to juz było i nie raz, ale jednak Artur ostatnio pił alkohol i to nie raz i nie mało, więc mogliby tak wymyślić że pogorszyło się przez alko. I Bartek by się obwiniał, bo jako lekarz zapomniał przypilnować Artura bo przez natłok swoich zawodowo- prywatnych problemów, zapomniał że Artur nie może pić :P. W ogóle Artur dostał od Pawła nerkę i jej nie szanuje :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Ja bym tam wolał że Artur wpadł pod tira i przeżył,a jeśli chodzi o dublowanie wątków,to teraz pewnie czas na dubel skorumpowanych policjantów w wątku Melki,może jakieś cudowne przeżycie,osoby która nie żyła np Daga,Agata..