Nawet przeprosiny potwierdzają to, że Artur jest egocentrykiem. Normalnie kiedy się zrobi coś takiego jak on osobie którą się kocha, to żałujemy swoich czynów, to podstawa. A jego stać na "gest"-moim zdaniem pusty- w postaci wykupienia strony w gazecie.
Wydaje mi się, że gdyby Artur nadal był bez kasy to nie zachowywałby się jak dupek, bo by go nie było na to stać. Po prostu znalazłby Berenikę jakimkolwiek sposobem i porozmawiał z nią w cztery oczy. A tak- jeszcze był dumny z siebie bo wydał trochę kasy ;]
Odcinek jeszcze trwa i cieszę się, że jego żona go za to ochrzaniła :P
A teraz tekst roku powiedziany przez Kaśkę: "Wielu ludzi robi rzadko, ale mało kto się tym chwali" xD Rozwaliło mnie to :D
Zgadzam się, Berenika jest lepsza. A że Artur żałuje- bardzo dobrze, chociaż to jaki był zadowolony z siebie po opublikowaniu tej strony w gazecie mówi mi co innego- mianowicie to, że on jest zakochany w sobie a nie w niej;) I chce ją odzyskać tak jak dziecko swoją zabawkę.
O wiele bardziej lubie wredną Izę (byleby tylko z niej na siłę takiej zdziry nie robili, kiedyś była lepsza), niż mdłą Berenikę. Miałam nadzieje, że przygoda Arturka z zabawa w mężulka skończona, a tu klops. Szkoda.
Chyba w jego przypadku wyrażenie "zabawa w mężulka" jest bardzo trafne. Izy nie lubię, ale pewnie teraz będzie się chciała na nim odegrać, może być ciekawie.
Wolałabym, żeby scenarzyści posłali ją w ramiona Waldusia K :D
Wątpie, żeby pojawił się taki wątek. Prędzej ta postać po prostu się rozpłynie, odejdzie w zapomnienie, jak milion innych. Nie bedzie miał znaczenia nawet fakt, że jest wspólniczką Artura. Nieraz tak było.
Olaf to świetna postać i mimo oczywistych skojarzeń nie przeszkadza mi oglądanie go jako gangstera ;)
ale nie o tym temat - wiecie co jest fantastyczne?
Że Artur jest egoistycznym, niewiernym chamem a mimo to jest postacią pozytywną i jak widać na stronie serialu bardzo lubianą :) Kto nie ma dość Majki która zdradza, ucieka, krzywdzi a mimo to pokazana jest jako anioł? Artur "jest zły i co z tego" :D natomiast Izabelę trochę popsuli ale jest ładniejsza i inteligentniejsza od Bereniki moim zdaniem :)