PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nawet przeprosiny potwierdzają to, że Artur jest egocentrykiem. Normalnie kiedy się zrobi coś takiego jak on osobie którą się kocha, to żałujemy swoich czynów, to podstawa. A jego stać na "gest"-moim zdaniem pusty- w postaci wykupienia strony w gazecie.

Wydaje mi się, że gdyby Artur nadal był bez kasy to nie zachowywałby się jak dupek, bo by go nie było na to stać. Po prostu znalazłby Berenikę jakimkolwiek sposobem i porozmawiał z nią w cztery oczy. A tak- jeszcze był dumny z siebie bo wydał trochę kasy ;]

Odcinek jeszcze trwa i cieszę się, że jego żona go za to ochrzaniła :P

A teraz tekst roku powiedziany przez Kaśkę: "Wielu ludzi robi rzadko, ale mało kto się tym chwali" xD Rozwaliło mnie to :D

Adzam_2

i co? jednak artur żałuje...no ta Berenika jest milion razy lepsza i ładniejsza od Izabeli...

hadzisk

jak dla mnie to obie są troche niewyjściowe

edzia była najlepsza

hadzisk

Zgadzam się, Berenika jest lepsza. A że Artur żałuje- bardzo dobrze, chociaż to jaki był zadowolony z siebie po opublikowaniu tej strony w gazecie mówi mi co innego- mianowicie to, że on jest zakochany w sobie a nie w niej;) I chce ją odzyskać tak jak dziecko swoją zabawkę.

ocenił(a) serial na 3
Adzam_2

O wiele bardziej lubie wredną Izę (byleby tylko z niej na siłę takiej zdziry nie robili, kiedyś była lepsza), niż mdłą Berenikę. Miałam nadzieje, że przygoda Arturka z zabawa w mężulka skończona, a tu klops. Szkoda.

Villemo339

Chyba w jego przypadku wyrażenie "zabawa w mężulka" jest bardzo trafne. Izy nie lubię, ale pewnie teraz będzie się chciała na nim odegrać, może być ciekawie.

ocenił(a) serial na 3
Adzam_2

Wolałabym, żeby scenarzyści posłali ją w ramiona Waldusia K :D
Wątpie, żeby pojawił się taki wątek. Prędzej ta postać po prostu się rozpłynie, odejdzie w zapomnienie, jak milion innych. Nie bedzie miał znaczenia nawet fakt, że jest wspólniczką Artura. Nieraz tak było.

Villemo339

Walduś to by tworzył dobrą parę ze Stefani :P

ocenił(a) serial na 7
Adzam_2

Olaf to świetna postać i mimo oczywistych skojarzeń nie przeszkadza mi oglądanie go jako gangstera ;)
ale nie o tym temat - wiecie co jest fantastyczne?
Że Artur jest egoistycznym, niewiernym chamem a mimo to jest postacią pozytywną i jak widać na stronie serialu bardzo lubianą :) Kto nie ma dość Majki która zdradza, ucieka, krzywdzi a mimo to pokazana jest jako anioł? Artur "jest zły i co z tego" :D natomiast Izabelę trochę popsuli ale jest ładniejsza i inteligentniejsza od Bereniki moim zdaniem :)