Czy wy też tak jak ja uważacie że Błażejowi nie wychodzi z kobietami bo za dużo sobie po pierwszych
spotkaniach obiecuje.Z Agnieszką,Ewą,Tą Włoszką oraz Nicolą po pierwszym spotkaniu obiecywał
sobie wielką miłość a pierwsze 3 miały tragiczne charaktery a ostatnia wogóle go nie chciała tylko
jemu się wydawało że dziewczyna się zakochała.
Z Sabiną czy Grażyną było lepiej bo do tych związków dochodził
stopniowo a nie odrażu wielka miłość.Podobnie kiedyś było z Bartkiem też się nakręcał że wielka
miłość a potem wielkie rozczarowanie.
To wniosek jest taki,ze lepiej nie nastawiac sie i nie widziec w kazdej kobicie potencjalna dziewczyne,bo to do niczego nie prowadzi.
Właśnie o to mi chodzi.Gdyby Błażej miał podejście takie jak ja do kobiety czyli to było dopiero pierwsze spotkanie lepiej ochłonąć bo wcale ona nie musi być taka wyjątkowa nie byłby tak rożzalony.Gdyby taki Błażej przez rok był szczęsliwy z taką Agnieszką a ta nagle zaczęła by go zle traktować albo taka Nicola po roku związku z nim odeszła do Radka byłoby zrozumiałe że gość czuje się pokrzywdzony.Z tą Włoszką to też nie wiem na co liczył że laska z którą się nie może dogadać i odrażu idzie z nią do łóżka będzie tworzył z nią udany związek.
No z Grażyną to w sumie też mu trochę odwaliło. Tym bardziej, że to była matka jego byłej dziewczyny, a on po prostu nagle oszalał.
Z nim prawie zawsze tak jest, że od początku mu odwala :D Bo prostu miłość razi go piorunem. Szczerze mówiąc, gdybym ja takiego desperata spotkała, to też bym się zmyła jak Nikola, w stosunku do której był wręcz namolny i nie rozumiał, że nie jest zainteresowana.
No właśnie, straszny z niego desperat. Pojawia się nowa dziewczyna i kimkolwiek by nie była, Błażej jest oczarowany i gotów w ogień skoczyć. A kiedy zdarzy się, że i dziewczyna okaże zainteresowanie, to wtedy Błażej ucieka - przed mundurem na przykład.
W ogóle on wcześniej był fajniejszy, teraz jest nudny do bólu, bez energii, polotu.
Z tym odejściem od Grażyny dla Ewy mogło być tak że gość poszedł na łatwiznę miał dość tłumaczenia że związku ze starszą kobietą,Ewa która była w jego wieku bardziej pasowała do jego paczki.Poza tym Ewa była dziewicą on o tym wiedział i możliwe że to go kręciło jak dostał to co chciał to dziewczyna zaczęła go drażnić i się ulotnił bo już nie było motywacji.
Z Nicolą i Agnieszką to były zwykłe spotkania towarzyskie z uprzejmości a on już widział obie u siebie w sypialni.Trochę mimo że to stara historia zdziwiło mnie z Sabiną myślałem że wrócą do siebie ale jednak to było gówniarskie uczucie które niewiele ma wspólnego z poważnym uczuciem.
Z Sabiną to była tak że jak byli razem to Sabina była pustą lalką która nikogo nie szanowała,wydała kasę Ojca miała wszystko w dupie.A Błażej był tak zakochany w niej że miał dwie opcje rozstać się z nią lub ją zmienić wybrał drugą opcję.Zmuszął ją do prac społecznych życia skromnie itd.Sabina się wściekła i na swoim blogu umieściła zdjęcie Błażeja w damskiej bieliznie.Potem doszli do wniosku że Błażej nie wybaczy jej tego upokorzenia a ona jemu tego że chciał ją zmienić.
Z Ewą to dokładnie nie wiem ale Ewa zawsze była dziwna i chyba zaczęło jej odbijać.Zaczęła robić jakieś dziwne akcje poza tym jemu też przestało zależeć może właśnie najbardziej kręciło go to że była dziewicą a jak już ją przeleciał to doszedł do wniosku że cel osiągnął a Ewie odbijało bo traciła grunt pod nogami więdząc że Błażej już ją miał.
Tak chciała się na nim zemscić.Myślę że właśnie o to chodzi Błażej chciał być jej pierwszym a ona nie mogła pogodzić się z tym że ją przeleciał i zostawił.Zresztą Turczyk mu wtedy tyłek uratował.Ale Błażeja ta historia nic nie nauczyła bo niedawno sypiał sobie z tą Włoszką nie myślać że ona też może mu wciskać kit że jest w ciąży.
Przypoomniło mi się jak Sabina go oklłamała i powiedziała "to był również moj pierwszy raz jak twój" a on powiedział to Adamowi i on go wśmiał że ten uwierzył Sabinie i powiedział "taaak a kilka godzin wczesniej bzykala sie z jakims starym facetem" czy cos podobnego i Błazej mial pretensje do Sabiny ale to raczej nie dziwne.
Też mi Sabina na dziewicę nie wygladała.Naśmiewała się z umiejętności łóżkowych Błażeja nawet w obecnośći swoich rodziców.
Błażej i Sabina zronili to pierwszy raz w odcinku 996, a potem chyba byli razem ale dziwne ze wybaczyl tak od razu Sabinie ze go oklamala.
Sabina to był taki ostry kociak co lubi sex więc nikt normalny nie uwierzyłby tak łatwo że jest dziewicą.
Błażęj uwierzył bo jej wtedy dobrze nie znal jeszcze a Adam mu to wyperswadował bo wiedział na co ja stac :D
Ja nie wiem czy ona z Adamem nie spała.W każdym razie śmiać mi się chce jak teraz pokazują ją niemal jak świętą.Już wolę taką Dagę która cały czas jest sobą.
Może tamtym nie chciało już grać się w serialu.Poza tym ten Adam to taki wesoły głupek był a Marcin to taki mięczak i pośmiewisko.ich zastępili Daga,Radek,Bereciara,Natan,Kaska,Robcio.
Co jakiś czas zmieniają młodą paczke w serialu; na poczatku Kinga, Artur i ich znajomi, potem oni, później Daga, Radek i Nicola a teraz niby Mirka, Krystian i Dominik z Partycja i Fabianem. Ale te wątki zazwyczaj są przynajmniej zabawne z niby, kiedyś nawet śmieszniejsze.
Ta ostatnia paczka rozleciała się za nim się pojawiła.Fabiana,Krystiana i Mirki już nie ma.Patrycja i Domino tylko zostali.W sumie szkoda że ten Adam nie został był całkiem zabawny.Pewnie niedługo odpadnie Bereciara,może Natan oraz Robert.
@Luis_9 a kojarzysz mniej więcej w którym odc zaczął się wątek z Ewą bo w ogóle tego nie widziałem a chciałbym obejrzeć odcinki z jej udziałem ?
No właśnie nie pamiętam.Ale to było coś za czasów nożownika.może sobie przypomnę i za jakiś czas napiszę.
Jeszcze była przez sporo odcinków paczka skupiona wokół Mariusza: jego dwaj kumple - Gruby i Cinek i dziewczyna M. (najpierw Klaudia, potem Agnieszka vel Salupa).
Do Mrowa93:Udało mi się ustalić odcinek 1407.Nie wiem czy to było ich pierwsze spotkanie przy śmietniku czy drugie ale wtedy na pewno się spotkali.
Nie spała z nim. Sabina nie była już dziewicą, będąc z Błażejem. Wcześniej był ten okres, kiedy była bardzo zła i wskakiwała do łóżka szoferowi ojca - Pawłowi. Wtedy też przyznała się do tego, że gdy była na jakimś obozie/wymianie chyba w Anglii to zrobiła to ze starszym facetem, jakimś chyba ich opiekunem.
Młodych paczek w serialu rzeczywiście było sporo. Jak spamowali w serialu Fabianem i resztą to miałem trochę dosyć, ale teraz po przerwie z chęcią bym ich zobaczył. Aktorsko byli dobrzy, to trzeba im oddać. Fajnie wykreowali odmienne charaktery, co w przypadku Radka, Błażeja, Miksera itd. nie wygląda najlepiej.
Tylko niektóre paczki są bez sensu.Jak niedawno taki Adam kumplował się z Arturem,Robertem którzy podbijali do Kingi oraz dalej się kumpluje z Szymonem który spał z jego siostrą.Hubert swego czasu kumplował się z Pawłem a potem Szymonem.
Mam wrażenie, że stosunki Pawła i Huberta zawsze były nieco napięte. A z Szymonem Hubert starał się utrzymywać dobre stosunki, w końcu są sąsiadami, ale wielkimi kumplami nigdy nie byli.
Jak Anka walczyła o życie to dwa razy prawie się pobili.W końcu raz Hubert wziął go za bety a drugim razem rzucił nim o drzwi.Można było odnieśc wrażenie że Hubert jest nawet od niego silniejszy.Kiedyś był odcinek co rozmawiali o stosunku do byłych żon i Hubert powiedział Pawłowi że nigdy nie zostaną przyjaciółmi bo był zbyt związany z Marysią.
Z Szymonem też nie mógł za bardzo się przyjażnić bo ten cały czas był blisko Marysi,już lepsza była jego znajomość z Kacprem oraz kumplami Mieciem oraz Michałem.
Zdecydowanie. Szymona i Pawła Hubert starał się po prostu tolerować, ale na przyjaźń nie było tu szans.
Poza tym na obu był skazany jeden był Ojcem dziecka jego kobiety a drugi sąsiadem.Paweł w każdej chwili mógł uświadomić sobie że kocha Majkę a nie Ankę a Szymon tylko czekał na okazję żeby zabawić sie z Majką.