4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

mu się nie spodoba, bo pracuje w wojsku. W tej roli Barbara Kurdej Szatan. Idzie więc na imprezę dla singli. Uświadamia sobie, że nadal kocha Grażynę i żałuje, że od niej odszedł. Decyduje się na rozbicie związku ojca.

http://pierwszamilosc10.pl/nowe-streszczenia-przyszlych-odcinkow-pierwszej-milos ci-1830-1834-do-9-lutego-2014-roku/

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

nie wierzę

użytkownik usunięty
marajka

To by była żenada.Startować do kobiety Ojca,nic dobrego z tego nie wyniknie.

Błażej był z Grażyną pierwszy, jeśli już, to stary nie powinien się brać za byłą syna ;) Błażej niezły ogier, lubi MILFy. już się nie mogę doczekać.

użytkownik usunięty
makintosz

To prawda Grześ wielki idealista a niedość że ona dalej jest żoną Karola i mu to nie przeszkadza,to jeszcze była jego syna.Pewnie będzie tak że Błażejowi zacznie odwalać będzie próbował uwieść Grażynę ta da mu w gębę a potem Grzegorz wpadnie w szał i pogoni syna.i będzie ostry konflikt syna z Ojcem.A po jakimś czasie Błażej przeprosi Ojca a ten mu wspaniałomyślnie wybaczy.

ocenił(a) serial na 10

Ze streszczeń nie wynika, że zdecyduje się na rozbicie związku ojca. Zatęskni za nią, porozmawia, ale watpię, żeby poszedł na wojnę z ojcem. Ale w sumie... byłoby to ciekawe.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Pisze że zanim pójdą do banku odbędą poważną rozmowę więc może na temat Grażyny.

ocenił(a) serial na 10

No ciekawe ciekawe.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

no jezeli to ohydny watek bedzie. sam ja olal dla ewe ze smietnika wiec niech spada

użytkownik usunięty
marajka

Poza tym wyrywać kobietę Ojca to najwyższy stopień upadku.Tym bardziej że Ojciec zawsze był bardzo wporządku dla niego.

użytkownik usunięty

To co Basia tez tylko na kilka odcinkow? Nosz kurde..

Z jednej strony szkoda bo jest na kogo oko zarzucić,ale całkowicie nie pasuje do tej "Ciepłej kluchy"

użytkownik usunięty
aron312

Ogólnie za ładna dla Błazena oraz zbyt ruchliwa na Pana Drewno.

użytkownik usunięty

Może było tak że najpierw miała być stała rola miłości Błażeja i wielka miłość.Gość mógł sobie pomyśleć że dobrze że nie mnie Nicola wuybrała w końcu dzisiaj miałbym brzydszą dziewczynę.Ale Basia dostała dużą rolę w
MJM i nie ma czasu dwóch dużych rol ogarniać.Więc zmienili jej rolę na krótką szybko kończącą.Zresztą niedawno gdzieś pisało że Basia może nie zostanie nową Małgosią bo ma angaż w PM,a osoba z MJM na to że to nie wyklucza sprawy bo rola w PM ma być chwilowa.

ocenił(a) serial na 1

Może niech jedzie szukać tej byłej kobiety od Smiałka, też w podobnym wieku... O zgrozo, już nie wiedzą co wymyślać. W ogole już to widzę, że w normalnym życiu Blażejek i Sabina by się przyjaźnili po takiej akcji, albo ojciec z synem sobie normalnie rozmawiali po tym, jak ruc**li te sama kobiete. I teraz jak ją widzi to tak jakby jakaśtam baba przyszla...
No i nagle poczuje, ze kocha...Wow.

Brakuje mi Pawla i Artura, oni jedyni jacyś rozgarnięci w tym serialu. Reszta albo się wysłowić nie potrafi, albo jakieś ci*ty, albo poziom emocjonalny podstawówki.

użytkownik usunięty
pierniczek_

Kiedy Artur całował sie z Majką kiedy ta sie rozstała z Pawłem i Paweł powiedział mu że ma wolną reke jeśli chodzi o Marysie to jak potem Paweł wrocł do Marysi i tak była afera że jego przyjaciel całował sie z
Majką i tak Artur dostał kopa w zebro.
Marian też kiedyś podbijał do Doroty a teraz ona jest z jego najlepszym kumplem Sewerynem.Na dodatek Wojtek przeleciał Matke Bartka też sie kumplują a Bartek mowi o tym jakby Wojtek sypiał z koleżanką jego Matki.
Rysiek kumpluje sie z Bartkiem ktory całował sie kiedyś z Wiktorią i byli blisko.
Bartek jest z Emilią ktora wiele lat była z jego przyjacielem Patrysiem.

użytkownik usunięty

Błażej sam nie wie czego chcę.

użytkownik usunięty

To prawda,związał sie z Ewą bo wolał mieć dziewczyne w swoim wieku,potem chciał wrocic do Grażyny bo uznał ze dojrzałe kobiety tak cyrkow nie odstawiają.Nastepnie uroił sobie ze łaczy go z Nicolą wielkie uczucie,potem że ta Włoska to cudo.Teraz bedzie tej nowej tyłek zawracał żeby za chwile burzyc szczescie Ojca.

ocenił(a) serial na 2
no_bo_co

Ciekawe czy scenarzyści posuną się do czegoś takiego. Jak Grażyna zostawi Grzegorza, to chyba wyjdzie na największą kretynkę i puszczalską w historii serialu. Taki scenariusz sprawi, że PM stanie się polską modą na sukces... Strach pomyśleć co oni wymyślą za kilka lat. Może Mirek odbije Antoniemu Natalię, a Julka wyjedzie do Stanów i zacznie sypiać z Pawłem bo nie zorientuje się, że jest jej ojcem...

użytkownik usunięty
nick2008

Nie pewnie nie zostawi Grzesia bo jest zapatrzona w niego jak w obrazek już chyba predziej wrociła by do Karola niż do Błażeja.Raczej bedzie kwas syna z Ojcem.

ocenił(a) serial na 10

Z pewnością nie, Błażej nie zrobiłby tego ojcu, zreszta Graża też zakochana w Grześku, wiec to bedzie taki chwilowy watek.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Potem będzie pewnie ojca przepraszam,użalał się nad sobą jak mógł pomyśleć coś tak głupiego.

ocenił(a) serial na 7
nick2008

Ja tylko czekam, aż Grzegorz przeleci Sabinę. Skoro najpierw była z Błażejem, potem Błażej z jej matką, a teraz Grażyna jest z Grześkiem, to prędzej czy później pułkownik powinien wymienić matkę na córkę, wtedy cała czwórka będzie kwita :D

użytkownik usunięty
Ola_2705

A Karol powinien przelecieć Olę i Dagę.

ocenił(a) serial na 2

Karol powinien przelecieć Renatę i Sabinę, czyli byłe kobiety kochanków jego żony :D

użytkownik usunięty
nick2008

I Ewę,te Włoszkę,tą nową laskę Błażeja oraz Nicolę.

ocenił(a) serial na 1

Ta, a Majeczkę powinien wujek Marek przelecieć, żeby było bardziej patologicznie niż dotychczas.

użytkownik usunięty
pierniczek_

Nie no bez przesady to były żarty przeciez aż takiego burdelu tam nie ma.

ocenił(a) serial na 1

Dla mnie to patologia jak matka Sabiny była z jego byłym, a teraz jest z ojcem byłego.

ocenił(a) serial na 1
pierniczek_

jej byłym :D

użytkownik usunięty
pierniczek_

Jest to patologia nie wyobrażam sobie żebym np był z siostrą swojej byłej dziewczyny a tym bardziej z jej matką.Podobnie jak nie wyobrażam sobie żeby moją dziewczyną była eks mojego brata.

użytkownik usunięty

Oj juz nie przesadzajcie z ta moda. Chyba sami ja ogladacie skoro wiecie kto z kim tam kreci xd.

użytkownik usunięty

Ja nie oglądam.Wiadomo że może chcą w tym serialu pokazać właśnie jaką to ludzie mają klasę że taki Błażej potrafi zakceptować że jego była jest z jego Ojcem a jego druga była sypiała po ich rozstaniu z jego kumplem Radkiem i potrafi akceptować nowe miłości Miksera byłego swojej siostry.

użytkownik usunięty

Blazej szlachetny jest. Swoja droga prywatnie Blazej dzisiaj konczy 26 lat :-) .

użytkownik usunięty

W sumie aktor grający Błażeja jest chyba najmłodszy z serialowej paczki.

ocenił(a) serial na 7

Serialowy Mikser podobno też ma 26 lat. Z kolei Anna Kózka (Nikola) ma 33 lata, chociaż wygląda na 25, góra 26 :P

użytkownik usunięty
Ola_2705

Mikser to rocznik 87 więc 27 lat.Nicola w sumie jest starsza od serialowej Majki czy Kingi które grają te starsze w serialu.w sumie pisze że serialowy Mikser ma 182 cm wzrostu a na ekranie wygląda na wyższego np 186 cm faktycznie chyba postaci na ekranie są wyższe.

ocenił(a) serial na 4

jakie to ma znaczenie ile lat mają aktorzy jeżeli wyglądają adekwatnie do wieku postaci. co do układów erotycznych to najbardziej obleśna jest własnie relacja Sabina- Błażej - Grażyna - Grzegorz;/ proponuję żeby Grzegorz przeleciał jeszcze Sabinę dla równowagi;p chyba po prostu nie mają ostatnio pomysłu na Błażeja - stał się strasznie nudną miałką postacią

użytkownik usunięty
marajka

Dla mnie dość absurdalna jest też relacja na lini Karol-Grażyna-Grześ.Wekslerowie dalej nie mają rozwodu,chociaż mieli go wziąść po wyjściu Karola z puszki.Ten wyszedł z więzienia już dawno a temat udał i nikt specjalnie nie dopomina się o rozwód ani on ani ona ani nawet Grzesio.
Cała trójka sprawia wrażenie jakby im ta sytuacja odpowiadała,bo pewnie Grześ i jego ukochana żyją na koszt Karola.

użytkownik usunięty

No trochę chore. Scenarzyści najwyraźniej zapomnieli,że Karol i Grażyna mieli się rozwieść. Sam Karol jest postacią dwuplanową teraz. Najmłodsze są te dzieci Danusia,Maciek,Tomek i Julka. Potem Patrycja. Rocznik 94.

użytkownik usunięty

Tak Nicola wygląda młodziutko. Jest 5 lat starsza od Radka a wyglądają jak rówieśnicy. Zauważyliście,że Błażej zawsze miał kobiety starsze od siebie? nigdy w swoim wieku ani młodszą..

użytkownik usunięty

Wiesz w przypadku Nicoli to ona nie wygląda aż tak młodo tylko jest bardzo niska,chuda i wogóle drobna a to parę lat odmładza.Na dodatek ubiera się jak młoda dziewczyna co też jej pomaga.

użytkownik usunięty

Patrycja w sumie to chyba jedyna faktycznie młoda postać.Serialowi Krystian,Dominik czy Fabian mają prywatnie po dwadzieścia kilka lat.

użytkownik usunięty

Swoją drogą to Patrycja wcale nie jest taka chuda 19 lat a już jej brzuch rośnie choć jest drobnej budowy dzięki temu tego aż tak nie widać.Ale mogła by w sumie zrzucić bo w sumie w serialu robią z niej laskę.

Jako jedyna gra osobę niemałże w swoim wieku, bo tylko o rok starsza jest od serialowej postacii.

użytkownik usunięty
fifi123

W sumie widać że serialowy Fabian jest kilka lat od niej starszy.Wygląda jakby kilka lat repetował.

Ale czasem bywa że 2 osoby są z tego samego rocznika a wyglądaja jakby dzieliło ich conajmniej kilka lat.

użytkownik usunięty
fifi123

Dominik w sumie wygląda młodziej od Fabiana.

Chyba ten co gra Dominika jest młodszy od tego co gra Fabiana o 2 lata.

użytkownik usunięty
fifi123

Mnie zastanawia jak serialowy Dominik ogarnia studiowanie w Krakowie i granie we Wrocławiu.

Może robią coś takiego że jak kręcą sceny z jego udziałem to robią przez np 3-4 dni sceny na większą ilość odcinnkow i przyjeżdza do Wrocławia raz w miesiącu albo coś koło tego.