PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Opiszcie mi jak potoczyła się sprawa z wielbicielem starszych panien Błażeyo i Wekslerową :P Nie oglądałem paru odcinków a bardzo mnie to ciekawi , najlepszy motyw od dawna !

Jednak z drugiej strony nie chce mi się polować na te odcinki...

Swoją drogą Wolszczakówna niczego sobie , niezły perwers jak na "standardową" telenowelę , ale wiadomo że młody wuj na starej pi.czy ćwiczy :D

ocenił(a) serial na 7
mistczNINJA

Błażej dał jej wiosorek w kształcie serca i zaczął mówić jaka jest wspaniała itp. Wtedy ją pocałował, ona będąc w szoku dała mu w twarz i kazała zabrać wisiorek. Po jakimś czasie znowu się z nim spotkała chcąc pogadać o tej sytuacji. Wytłumaczyła mu ,ze jest dla niej za młody i był byłym chlopakiem jej córki dlatego nie mogą być razem. Błażej nie chciał dać za wygraną i caly czas ją przekonywał ,ze jest miłością jego życia. Chciał też żeby przyjęła wiosorek w kształcie serca jednak ta sie nie zgodziła. Grażyna w końcu mając dosyć tego wszystkie nazwała go dzieckiem. Wtedy on wyszedł.
W sumie to żal mi tego Błażeja, no ale ta jego miłość do matki Sabiny jest śmieszna.

ocenił(a) serial na 9
__Cleo Sertortii13

Co ty dupczysz to jest nalepszy wątek teraz,wiem,że za jakieś5-6 odcinków Błażej odwiedzi Wekslerową a jej maż ją zbeszta przy nim i pójdzie na jakąś kolację biznesową,a młody pojedzie za nim i w restauracji przy wszystkich mu wyjebie gonga za to jak Ją traktuje,mówie wam będzie zajebiście

ocenił(a) serial na 4
raffaelo23

pisałem o tym i też czekam na ten cios a`la Adamek :)

niccco

Zachowanie Błażeja jest poprostu niedorzeczne... Zrobili z niego nienormalnego popaprańca, ten wątek powinien skończyć sie tym, że Blazej będzie próbował kogos zabić. Po drugie nie znam nikogo kto by sie tak zachowywał (chodzi mi o osoby zakochane), a co dopiero w stosunku do takiej starej d.upy. Ona jest mężata i jeżeli w PM będzie tak że zostawi Wekslera dla Błażeja to poprostu wyśmieje ten serial. Druga sprawa jak on da mu w morde... następne niedorzeczne zachowanie... w ogóle ten cały wątek jest tak wyssany z palca, że nie wiem

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

zgadzam się w 100%

tony_tr

a skąd wiesz, ze jest wyssany z palca?

michalzawiski

Przeczytałem w książce...

tony_tr

Nie no bez jaj, odpowiedz mi na proste pytanie, skad wiesz, ze jest wyssany z palca?

ocenił(a) serial na 7
michalzawiski

aha czyli mam rozumieć ,że czytałeś książkę o Pierwszej miłości?

__Cleo Sertortii13

Jaką książkę? zadałem proste pytanie.

michalzawiski

Książkę pt. "Jak zrobić w bambuko widzów pierwszej miłości" ;-)