PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Myślałam, że reodanizm i komiksowy guru był szczytem głupoty scenarzystów. A jednak! Panowie Ci pobili po raz kolejny samych siebie, gdy Maryśka- studentka jakby ktoś nie wiedział, postawiła prawidłową diagnozę pacjentce, której sztab specjalistów zdiagnozował nowotwór. A teraz powiedzcie mi- co będzie kolejne??? Może Artur pojedzie na wakacje do Rzymu i zostanie papieżem? Może Bartek będzie miał wizje i nawróci się na reodanizm? Może przygłupia Emilka (swoją drogą to nieźle gra taką ograniczoną) obali jakąś teorię, w końcu studenci mogą i wiedzą więcej niż ich wykładowcy? A może Sonia zwiąże się z dziadkiem Maryśki, skoro gustuje w starszych? Ten serial to BAJKA. Głupota. Gorsze są chyba tylko te klany i m jak miłoscie. Czasami zerknę na to, bo w TV nic innego nie ma, a jak ktoś ogląda to co robić- zamknąć oczy? Ale ten serial jest durny...
I wiem dużo było tych tematów, ale to, że Maryska okazała się mądrzejsza od sztabu lekarzy po prostu było żałosne

Lady_From_Burton_World

no troche glupie nie ktore watki sa ale ja tam lubie to ogladac. O wiele lepsze niz te denne m jak milosc

Lady_From_Burton_World

To samo sobie myślę od paru dobrych tygodni. Jeszcze tylko mnie zastanawia co takiego jest w tej Marysi, że każdy facet sie w niej zakochuje. Chyba jej zazdroszcze.

Doris_8

Jeszcze coś mi się przypomniało- słyszałam niedawno jak ten aktor co gra Pawła mówił, ze to co będzie w nowych odcinkach nigdy nie pojawiło się w polskich serialach. Jestem w to skłonna uwierzyć...

Co do Maryśki to jest ona według mnie zupełnie przeciętnej urody. Włosy cienkie, zawsze w tym kucyku, za mocno opalona (do takich włosów pasuje jasna karnacja) i zupełnie BEZ gustu...także scenarzyści chyba na łeb upadli, żeby robić z niej obiekt westchnień każdego faceta w tym serialiku.