Co o tym myślicie?? Bo mnie szlag trafia szczerze mówiąc..
Znaczy ja nic do nich nie mam, nawet mi odpowiadają ale czasem to nie mogę uwierzyć że są parą! Już prędzej myślałam że Bartek będzie z Kingą, ale z Emilką??? Gdy patrze na ekran telewizora to nie mogę uwierzyć że oni są na serio razem ...
Zal poprostu moim zdaniem. Najpierw jego kolega (przyjaceiel) z nia był a teraz niby co on ja kocha? zakochal sie czy kocha od dawna hehehe dobre nie no max dobre. Tyle razy byl juz zakochany i teraz znow ale to na pewno juz prawdziwe uczucie :P:P:P
Piszcie co chcecie ale ja lubię Ryśka. Taki swojski z niego policjant. Przyjacielski, miły, sympatyczny i pomocny.
Fajnie by takiego mieć w okolicy. Gdy nudno to się na kawę zaprosi albo coś. ;)
Taa a jak przyjdzie co do czego to i rozwiązać sprawy nie będzie umiał ; p Bartek powinien być z Wiktoria, on wykształcony, ona dama a nie ta wieśniaczka Emilka.
Eee, tam Emilka jest spoko ;D. Szczególnie ta aktorka świetnie gra w Kiepskich, ożywiła ten serial!
A co do Bartka i Wiktorii to nie, nie i jeszcze raz nie! Będę tolerowała Wiki ale pod warunkiem że będzie z Ryśkiem. Zresztą oni już nigdy nie będą razem.
"Wieśniaczka" to chyba lekkie przegiecie.. ale to nie o to chodzi przynajmniej mi.. Dokładnie! toż to ciapa jeszcze z trzy razy gorsza od Bartka... Moim zdaniem Wiktoria i Bartek tworzyliby piękny duet :P A ja nie będę tolerować Ryśka dopóki będzie z Wiktorią.... ;)
Bartek najbardziej pasował do Tatjany tej prostytutki. Z Wadlewa już powinien być z Wiktorią albo zostać kawalerem wogóle coś ostatnio mniej pacjętów bada ciekawe za co mu kase płacą.