PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co o tym myślicie?? Bo mnie szlag trafia szczerze mówiąc..

ocenił(a) serial na 7
CytrynOOwkaxD

Znaczy ja nic do nich nie mam, nawet mi odpowiadają ale czasem to nie mogę uwierzyć że są parą! Już prędzej myślałam że Bartek będzie z Kingą, ale z Emilką??? Gdy patrze na ekran telewizora to nie mogę uwierzyć że oni są na serio razem ...

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

powinien byc z wiktoria lub florkowa

ocenił(a) serial na 3
marajka

Dokładnie tak samo uważam :) Bo Emilka to naprawdę przegiecie

ocenił(a) serial na 7
marajka

Z Wiktorią? Wiktoria niech se będzie z tym swoim Ryśkiem.

ocenił(a) serial na 3
__Cleo Sertortii13

Rysio?? chyba żartujesz....

ocenił(a) serial na 7
CytrynOOwkaxD

Zal poprostu moim zdaniem. Najpierw jego kolega (przyjaceiel) z nia był a teraz niby co on ja kocha? zakochal sie czy kocha od dawna hehehe dobre nie no max dobre. Tyle razy byl juz zakochany i teraz znow ale to na pewno juz prawdziwe uczucie :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
CytrynOOwkaxD

Piszcie co chcecie ale ja lubię Ryśka. Taki swojski z niego policjant. Przyjacielski, miły, sympatyczny i pomocny.
Fajnie by takiego mieć w okolicy. Gdy nudno to się na kawę zaprosi albo coś. ;)

__Cleo Sertortii13

Taa a jak przyjdzie co do czego to i rozwiązać sprawy nie będzie umiał ; p Bartek powinien być z Wiktoria, on wykształcony, ona dama a nie ta wieśniaczka Emilka.

ocenił(a) serial na 7
damianii

Eee, tam Emilka jest spoko ;D. Szczególnie ta aktorka świetnie gra w Kiepskich, ożywiła ten serial!
A co do Bartka i Wiktorii to nie, nie i jeszcze raz nie! Będę tolerowała Wiki ale pod warunkiem że będzie z Ryśkiem. Zresztą oni już nigdy nie będą razem.

ocenił(a) serial na 3
damianii

"Wieśniaczka" to chyba lekkie przegiecie.. ale to nie o to chodzi przynajmniej mi.. Dokładnie! toż to ciapa jeszcze z trzy razy gorsza od Bartka... Moim zdaniem Wiktoria i Bartek tworzyliby piękny duet :P A ja nie będę tolerować Ryśka dopóki będzie z Wiktorią.... ;)

CytrynOOwkaxD

Bartek najbardziej pasował do Tatjany tej prostytutki. Z Wadlewa już powinien być z Wiktorią albo zostać kawalerem wogóle coś ostatnio mniej pacjętów bada ciekawe za co mu kase płacą.

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

To uczucie, gdy ktoś odpowiada na twój temat sprzed ponad pięciu lat. . :D xD

CytrynOOwkaxD

I co komentować chyba można tak

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

Jasne, że można. To nawet miłe. Jak chodzi o mnie to na dany temat zdania nie zmieniłam. Chociaż już od dawna serialu nie oglądam zawsze chciałam, żeby Bartek był z Wiktorią :D