Jak można wybrać marudną, brzydką Ewelinę gdy można mieć takiego diabełka jak wiktoria.
Co? Uważacie ,ze Wiktoria jest fajna?
Może i ładna jest nie zaprecze, ale osobowość ma do bani!!!!
Intrygantka i zołza!!!! ;(
Ewelina za to jest ładna i sympatyczna, co prawda zmienia decyzje 100 razy na minutę ale cóż poradzić?
Taką postać ma grać ... ;)
Wiktoria jest jest goraca jak wulkan , seksowna jak Natalia Oreiro . Fokin hot tak można o niej powiedzieć w skrócie ale Bartus to ciota więc czego się po nim spodziewać
Ja bym się wcale nie zdziwił jakby w ostatnim odcinku wydało się że Bartuś ze wszystkich dziewcząt tego serialu wybierze np. Patryka.
A właśnie tyle serialów i filmów doczekało się wersji xxx, to i może pierwsza miłość się doczeka :)
bartek przyglup chyba wkoncu zarucha wiktorie, dziwie sie ze tak pozno przeciez
wiktoria > gówno > łazankowa > ewelina wiadomo
Uuuuuu......
SAbina ma zje..... znaczy się zrąbany ryj a Ola to cnotka nie wydymka.
Dla mnie jedynie Wiktoria i Marycha (aha i Anka) są ładne.
a chcialbys miec taka rozowa panienke co mysli ze jest oh i ah i gowno zamiast mozgu ? buhehe
obie sa cipowate
W sam raz na niezobowiązującą przygodę na jakiś czas. Ewelina tak jak ująłeś to typowa cipka, których nie trawię
Twierdzisz, że Wiktoria ma gupe w głowie? Powiedziałbym tak raczej o Ewelinie... co ona robi? Pracuje w bibliotece wielka mi uczona.
Wiktoria i Bartek totalnie do siebie nie pasują. Wiktoria ma temperamtent a Bartek .... no cóż, taki zwykły doktorek;)
Mogliby Bartkowi poszukać jakąś porządną dziewczynę, Wiktoria jest beznadziejna, a ta cała Ewelina to jeden wielki żal. Zresztą ta poprzednia Lucyna to dopiero porażka była.
Wikotria jest beznadziejna? Ona jest lepsza od wszystkich aktorek PM razem wziętych. I co z tego, że gra czarny charakter, i tak jest bardzo sympatyczna, na pewno 100 razy więcej od Eweliny, która temperamentu i charakteru po prostu nie ma.