czy mi sie zdawalo w zajawce? jako instruktor Melki, ktory bedzia ja oczywiscie chcial zgwalcic bo jakby inaczej :P szczerze, to ja bym sie nie opierala ;)
Olek czy nawet Paweł i kilku innych też mogą być :). Nie jest tak źle :). Nawet Aleksander też niczego sobie. Szkoda że ten nowy ma być dupkiem który będzie chciał zgwałcić Melkę, więc pewnie nie na długo będzie.
Pawel przy Darku (ale mowie tylko o wygladzie) to jak taka ci...ka. raczej ladny niz przystojny. Fakt, ze Olek, Michal, Norbert daja rade, ale Porczyk najbardziej w moim typie ;)
Aleksander wlasnie tez spoko. ale i tak wole Dariusza :P tyle ze Aleks chyba wyzszy i to plus ;)
szkoda tylko że Porczykowi taką głupią rolę dali, takiego psychola. Póki co w ogóle cały czas jest zły, bo Igor czy nawet Dragon mieli takie momenty że byli "dobrzy" i "mili" albo można się było z nich pośmiać, a ten Darek niestety nie. Jakoś nie umiem zwracać uwagi na jego urodę czy ciało, skoro jest takim dupkiem i wygląda jak psychol. :P. No ale to świadczy że dobry z niego aktor, skoro tak czuję, same negatywne emocje i przez to w ogóle mi się nie podoba. No szkoda, bo nie zostanie raczej na dłużej, chyba że zrobią z niego drugiego Igora, który tak łatwo nie zejdzie z drogi. W końcu Darek policjant, to w sumie ma jeszcze większe szanse nie zostać aresztowany niż adwokat, policjant policjanta kryje.
Co się stało z Aleksandrem wcale go nie pokazują ani Sabiny ,Wekslera ,Grażyny czy nawet półkownika Króla scenarzyści o nich zapomnieli chyba.
Aleksander zostawił Sabinę, bo stała się sparaliżowana po postrzale i po prostu wyjechał. A Sabina z matką wyjechały na rehabilitację do Anglii. Grzegorza czasem pokazują jak pracuje w knajpie z burgerami, bo emeryturę mu zmniejszyli. Raz gadał z Wekslerem w Barbarianie, ale nie przyznał się gdzie pracuje, tylko że w amerykańskiej korporacji. Tylko Ola z Błażejem wiedzą gdzie ich ojciec pracuje i się wstydzą :P.
Mamy chyba podobny gust, w dodatku ja lubię takich niegrzecznych. ;) Kiedys np. podobał mi się Dragon a teraz i serialowy właśnie Darek i Robert i Hiszpan nawet niczego sobie chociaż ja go tam już widziałam wcześniej bo trochę go słuchałam jako rapera.
Robert jest fajny :) i Darek też :D. Dragon również był niczego sobie. Hiszpan to już nie bardzo, nie moja bajka :).