PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Normalnie jajca, Blazej po niepowodzeniach milosnych z rowiesniczkami bierze sie za MILF'y! Czytalem ze niedlugo Blazej bedzie zarywal do zony Pana Familiady a tym samym do starej swojej bylej :D Mozliwosc romansu z Marysia (akcja z wiertarka) wydawala sie kontrowersyjna a tu cos takiego:D W tym serialu nic mnie juz nie zaskoczy, pzdr fani :D

ocenił(a) serial na 7
Dirty_South

Ja też miałam nadzieje ,że Błażej będzie z Marysią. A tu takie coś! Heh ciekawe co na to mąż Wekslerowej jak się o tym dowie. hehe będzie się działo.

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

Ciekawe kiedy Błążej ją zaliczy :)

ocenił(a) serial na 7
niccco

Może nigdyyy ///// jest nadziejaaa ,że go rzuci a on pójdzie się wypłakać w rękaw Marysi. :)
Ale przyznacie ,że fajnie by było zobaczyć jak się całują????

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

A może Błażej będzie miał 3kącik, z mama i córką ;)

Robert831231

Ta scena jak jej wycierał te gluty z twarzy.... myślałem, że zwymiotuję. W ogóle mi nie dobrze na samą myśl. Przecież jakby Wekslerowa pacnęła tego mikrusa ręką to by stracił przytomność!

tony_tr

nie no dla mnie to wogole jest jakas kpina, ze on sie w niej zakochał.. co za żalosny wątek

natka93

Coraz więcej w tym serialu takich nierealnych sytuacji. Możnaby troche tego wyliczyć: miłośc tego kretyna do starej baby, zachowanie artura na boisku, sytuacja z bachorem kingi w fitness, Jan Radosz kompletny nieudacznik który pracowa w pizzeri na zmywaku nagle jest przewodniczacym rady ma kupe kasy i kandyduje na sołtysa jedna wielka kpinaaaa

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

przyznam ci racje, nie długo jak w kiepskich przylecą kosmici heh :)

ocenił(a) serial na 6
__Cleo Sertortii13

Co chcecie pani Weksler jest Hot.Nie dziwię się Błażejowi.

ocenił(a) serial na 7
Assurbanipall

Wiem jest ładna i w ogóle ale ona ma 50 lat!!! A błażej 20 pare ... dziwne żeby w realnym życiu też taki młody chłopak zakochał się w 50 - latce

__Cleo Sertortii13

__CleoSertortii13 przestan juz pisac te swoje zalosne posty bo sie nie da tego czytac.

axana

Błażej jest na I roku studiów, dopiero skonczyl liceum co oznacza że nie ma 20 pare tylko 19

ocenił(a) serial na 7
natka93

axana !!! Weź się odczep ok? To jest forum dyskusji! Każdy piszę to co myśli. I nie krytykuje zgoda?
Sama widać ,ze nie masz własnego zdania.

__Cleo Sertortii13

Dziecinko po czym wywnioskowalas ze nie mam swojego zdania? Jak mi sie zechce to bede krytykowac ile wlezie!

ocenił(a) serial na 7
axana

to sobie krytykuj, co mnie to obchodzi.

Dirty_South

Długo, to oni razem nie pobędą, o ile w ogóle będą.
Cleo - mogę mieć do ciebie prośbę? ;)

użytkownik usunięty
chelo4

Najpierw pomyslałem że ten pomysł z romansem Blażeja i Wolszczak to już jest ciężka perwersja, ale potem pomyślałem chwilę i doszedłem do wniosku że gdyby do kina czy na jakąś kolację zaprosiła mnie taka np. Marisa Tomei to wcale bym się nie obraził (choć różnica wieku byłaby jednak o parę ładnych lat mniejsza niż w serialu). Tak czy inaczej interesujący i dość śmiechowo rokujacy to wątek ;-D

ocenił(a) serial na 7

chelo4 nie nie możesz mieć do mnie prośby :)

użytkownik usunięty
Dirty_South

Ta jak się stary Weksler dowie to będzie ciekawie ;))

ocenił(a) serial na 6
Dirty_South

Wolszczak starszawa, ale całkiem niezła ;D

ocenił(a) serial na 7
Lukininho

Jak na swój wiek Grażyna Wolszczak jest bardzo ładna :)

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Wygląda też bardzo młodo nie jak 20 ale młodo :)

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

Jak się Weksler dowie, to pewnie zakopie Błażeja :P

Robert831231

No wygląda na to, że nast. odcinku się lizną :D