Normalnie jajca, Blazej po niepowodzeniach milosnych z rowiesniczkami bierze sie za MILF'y! Czytalem ze niedlugo Blazej bedzie zarywal do zony Pana Familiady a tym samym do starej swojej bylej :D Mozliwosc romansu z Marysia (akcja z wiertarka) wydawala sie kontrowersyjna a tu cos takiego:D W tym serialu nic mnie juz nie zaskoczy, pzdr fani :D
Ja też miałam nadzieje ,że Błażej będzie z Marysią. A tu takie coś! Heh ciekawe co na to mąż Wekslerowej jak się o tym dowie. hehe będzie się działo.
Może nigdyyy ///// jest nadziejaaa ,że go rzuci a on pójdzie się wypłakać w rękaw Marysi. :)
Ale przyznacie ,że fajnie by było zobaczyć jak się całują????
Ta scena jak jej wycierał te gluty z twarzy.... myślałem, że zwymiotuję. W ogóle mi nie dobrze na samą myśl. Przecież jakby Wekslerowa pacnęła tego mikrusa ręką to by stracił przytomność!
Coraz więcej w tym serialu takich nierealnych sytuacji. Możnaby troche tego wyliczyć: miłośc tego kretyna do starej baby, zachowanie artura na boisku, sytuacja z bachorem kingi w fitness, Jan Radosz kompletny nieudacznik który pracowa w pizzeri na zmywaku nagle jest przewodniczacym rady ma kupe kasy i kandyduje na sołtysa jedna wielka kpinaaaa
Wiem jest ładna i w ogóle ale ona ma 50 lat!!! A błażej 20 pare ... dziwne żeby w realnym życiu też taki młody chłopak zakochał się w 50 - latce
axana !!! Weź się odczep ok? To jest forum dyskusji! Każdy piszę to co myśli. I nie krytykuje zgoda?
Sama widać ,ze nie masz własnego zdania.
Dziecinko po czym wywnioskowalas ze nie mam swojego zdania? Jak mi sie zechce to bede krytykowac ile wlezie!
Najpierw pomyslałem że ten pomysł z romansem Blażeja i Wolszczak to już jest ciężka perwersja, ale potem pomyślałem chwilę i doszedłem do wniosku że gdyby do kina czy na jakąś kolację zaprosiła mnie taka np. Marisa Tomei to wcale bym się nie obraził (choć różnica wieku byłaby jednak o parę ładnych lat mniejsza niż w serialu). Tak czy inaczej interesujący i dość śmiechowo rokujacy to wątek ;-D