Uwielbiam tą postać!!! Zdecydowanie ma za mało scen i wątków! Jest bardzo przystojny i ma wspaniały głos, poza tym jest prawdziwym kumplem Pawła (szkoda, że nie spotykają się w Barbarianie na piwie tylko jakoś tak zawsze drętwo...).
Nie pamiętam dokładnie czy było mówione, jaką on ma rodzinę? Jakieś dzieci, żonę? Jeśli ma, Paweł nie powinien go mieszać w sprawy Manuela :/
pavello pewnie sie wstydzi swoich dawnych gitow z celi ,ale masz racje postac jest chyba jedna z lepszych w serialu. chociaz ja czekam na andrzeja i jego kambek jak dzejzi
widocznie Brona nie chce zeby Manuel wiedzial ze sie widuja z Pawlem zeby jego (Manuel Brony) tez nie chcial dojechac
No i właśnie przeczytałam w streszczeniach że Brona zginie :/ Świetnie po prostu .....
No i dojechał... Brona wygląda na twardziela, mówi takim głosem jakby miał zaawansowanego raka krtani, a po tym jak złowrogi Manuel smyrnął go po plecach jakimś sznurkiem (z taką siła jak klepie się niesforne dziecko) płakał chyba przez trzy minuty. Trochę się na nim zawiodłem.