4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zacznę może od tego, że nie cierpię wyżej wspomnianej sflaczałej materialistki, za to uwielbiam nieprzewidywalną i zadziorną Jowitę. Jak można łatwo się domyślić, jestem również mocno za parą 'Jowita&Radek' i bardzo im kibicuję. Jest jednak mały problem - otóż Nikola (którą w dalszej części postu pozwolę nazywać sobie Piz*dolą) jest nadal żoną Radosława. Boję się również, że któregoś "pięknego dnia", kobieta z garnkiem na głowie pojawi się w mieszkaniu Radka i rzeknie mu: "Tak! To twoje dziecko" lub zacznie mieszać w związku wyżej wspomnianych. Chcielibyście, by znów pojawiła się w jego życiu? Szczerze powiedziawszy, ja bardzo! (tylko błagam, nie z dzieckiem na rękach, tego bym nie przeżyła...). Mam nawet taką wizję, że Piz*dola pewnego dnia wpadnie w odwiedziny do mężusia i zobaczy go szczęśliwego ze swoją byłą szefową. Liczę, że Jowita i tym razem nie zawiedzie i pokaże jej gdzie jest jej miejsce. :) Ehh, jak bardzo chciałabym zobaczyć jej minę... A Nikola nigdy więcej nie pojawi się w życiu tej dwójki i wpadnie pod pędzącego tira przewożącego pieczywo do najbliższej piekarni. Dziękuję za uwagę. Chętnie poznam Wasze opinie dotyczące jej "powrotu".

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

ja az tak to nie uwielbiam Jowity, ale na pewno znacznie bardziej niz Nikole, ktore jest byla i pewnie bedzie najgorsza postacia ever w PM wiec ogolnie jestem za powrotem zeby se popatrzec jak Jowita ja gnebi

marajka

Mam nadzieję, że tak się stanie i Jowitka jej pokaże ;) Swoją drogą ten Radek to niezły idiota, w streszczeniach jest napisane że znów będzie próbował zrobić z siebie bogacza, jak to było przy Nikoli... Zamiast narzekać na swój los powinien ogarnąć tyłek i znaleźć sobie lepszą posadę (albo jak Jowitka wskoczyć komuś do łóżka, np. Izabeli - posada gwarantowana haha) :D :D

pampeluna94

to by było nawet ciekawe jak Radziu zadowala mamuśke Ize i ma posadke w szpitalu ;dddd

mrowa93

Ale przynajmniej miałby normalną pracę, a nie grywał w pasjansa w salonie Sabiny :D Chociaż z jednej strony nie ma co się dziwić - przecież on nawet studiów nie skończył, to gdzie by niby miał znaleźć normalną pracę ? Może Jowita go zatrudni u siebie heh. Będzie taka wymiana. Najpierw Jowitka spała ze swoim szefem, potem Radzio będzie sypiał z szefową. :D