Zacznę może od tego, że nie cierpię wyżej wspomnianej sflaczałej materialistki, za to uwielbiam nieprzewidywalną i zadziorną Jowitę. Jak można łatwo się domyślić, jestem również mocno za parą 'Jowita&Radek' i bardzo im kibicuję. Jest jednak mały problem - otóż Nikola (którą w dalszej części postu pozwolę nazywać sobie Piz*dolą) jest nadal żoną Radosława. Boję się również, że któregoś "pięknego dnia", kobieta z garnkiem na głowie pojawi się w mieszkaniu Radka i rzeknie mu: "Tak! To twoje dziecko" lub zacznie mieszać w związku wyżej wspomnianych. Chcielibyście, by znów pojawiła się w jego życiu? Szczerze powiedziawszy, ja bardzo! (tylko błagam, nie z dzieckiem na rękach, tego bym nie przeżyła...). Mam nawet taką wizję, że Piz*dola pewnego dnia wpadnie w odwiedziny do mężusia i zobaczy go szczęśliwego ze swoją byłą szefową. Liczę, że Jowita i tym razem nie zawiedzie i pokaże jej gdzie jest jej miejsce. :) Ehh, jak bardzo chciałabym zobaczyć jej minę... A Nikola nigdy więcej nie pojawi się w życiu tej dwójki i wpadnie pod pędzącego tira przewożącego pieczywo do najbliższej piekarni. Dziękuję za uwagę. Chętnie poznam Wasze opinie dotyczące jej "powrotu".
ja az tak to nie uwielbiam Jowity, ale na pewno znacznie bardziej niz Nikole, ktore jest byla i pewnie bedzie najgorsza postacia ever w PM wiec ogolnie jestem za powrotem zeby se popatrzec jak Jowita ja gnebi
Mam nadzieję, że tak się stanie i Jowitka jej pokaże ;) Swoją drogą ten Radek to niezły idiota, w streszczeniach jest napisane że znów będzie próbował zrobić z siebie bogacza, jak to było przy Nikoli... Zamiast narzekać na swój los powinien ogarnąć tyłek i znaleźć sobie lepszą posadę (albo jak Jowitka wskoczyć komuś do łóżka, np. Izabeli - posada gwarantowana haha) :D :D
Ale przynajmniej miałby normalną pracę, a nie grywał w pasjansa w salonie Sabiny :D Chociaż z jednej strony nie ma co się dziwić - przecież on nawet studiów nie skończył, to gdzie by niby miał znaleźć normalną pracę ? Może Jowita go zatrudni u siebie heh. Będzie taka wymiana. Najpierw Jowitka spała ze swoim szefem, potem Radzio będzie sypiał z szefową. :D