Zamiast ciagnac okropny watek Melki i Krystiana mogliby wymyslec fajne watki dla Filipa i Beaty
Filip wyjechal do pracy za granice do Irlandii, ale jesli chceccie zeby tak dalej bylo i wszyscy z PM emigrowali do zagranice glosujcie na Dude . A jezeli chcecie zgode i bezpieczenstwo w serialu glosujcie na mnie .
Nie wiem dlaczego nie ma Filipa( tzn on pojechał do jakiejś pracy do Krakowa- mówiła tak Beata), może aktor nie chciał grać, może scenarzyści tak wymyślili, że na razie go nie będzie bo za dużo wątków a dla Filipa nie umieli wątku wymyślić. Może zainspirujcie scenarzystów tutaj, wymyślcie fajny wątek dla Beaty i Filipa, choć myślę że dla Beaty lepiej że Filipa nie ma- ma więcej miejsca w mieszkaniu dla siebie:)
dla Filipa cokolwiek :) wole patrzec jak Filip np. wyjada pizze i wypija piwo studenciakom niz na Melke i Krystiana w gangsterskich akcjach lub biedna Sabinke, ktore mowi o kolesiu, ktory ja pral, sfingowal wlasna smierc, zabil jej siostre, wkrecal jej chorobe psychiczna itd. - "nawet Igor ma ludzkie odruchy" (a propos podmiany miejsca za kierownica) - ja tez mam na takie cos odruchy, ale wymiotne...
100% racji. To był świetny tekst Sabiny, dobrze że mi przypomniałaś:). Nawet Igor ma ludzie odruchy heheehe. Nie mogłam z tego. Ciekawe kiedy ostatnio miał taki odruch. Nie takie rzeczy robił a ta taka pewna że Igor by ją ratował. Wiadomo że wykorzystał świetną szansę. Już też nie mogę na to patrzeć tak naprawdę. Igor jest ciekawą postacią ale ta Sabina, nie mówiąc już o Melce czy Krystianie, teraz będzie jeszcze więcej ich w PM. Filip mógłby wrócić, czasem też denerwował( mnie) tą fryzurą i tym że uważa że każda kobieta może być jego( drugi Artur) ale jego wątki były śmieszne i sam jest charakterystyczny. Ale do wakacji pewnie nie doczekamy się jakiś wątków Filipa i Beaty:P