4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Po dzisiejszym (13.04.15r.) odcinku to stwierdziłam, bo mnie zaciekawił i się nie denerwowałam. :D Fajnie, że Bartek ma romans z Pauliną, podoba mi się też wątek Kingi i Artura choć naciągany, bo już kilka razy w tym serialu pojawiała się taka intryga żeby kogoś upić i zrobić temu komuś zdjęcie z innym w łóżku, Ale podoba mi się przemiana Artura chociaż kiedyś był lepszy, ale to naturalne że wydoroślał, dojrzał i się zmienił, Beata mnie dzisiaj też nie wkurzała. No i na deser najlepsze - Igorek!!! Uwielbiam patrzeć i słuchać tego gościa ;) Bardzo podobała mi się scena kiedy wspominał to wszystko jak przyszedł do niego tamten koleś i mu groził a on potem siedział załamany w domu, to było słodkie jak był taki przestraszony xD I to jak Sabina do niego przychodziła, naprawdę lubiłam tą parę bo pasowali do siebie. Ale potem Igor (a właściwie reżyser) wszystko spieprzył i ten wątek się rozsypał. No i fajnie, że zadzwonił do Sabiny choć to było dziwne co powiedział, że to wszystko było przez Karola. Jestem ciekawa jak Sabina teraz postąpi. Z jednej strony fajnie by było gdyby znowu zaufała Igorowi, ale wiem, że to by było nienormalne. xD Tylko że ten jej aktualny chłopak Natan jest wg. mnie beznadziejny. ; d Może reżyser szykuje wielką zmianę Igora na lepsze? :D Może to by było nawet dobre, tylko żeby nie przesadzili z tą zmianą. :D Myślę, że jeśli zmniejszą pokazywanie wątków młodzieży (Mikołaj, Błażej, Aśka, Krystian) to może zacznę znów oglądać ten serial :D
P.S. Co się stało z włosami Majki, bo zauważyłam że jest ich bardzo mało :O

ocenił(a) serial na 3

Zgadzam się z Tobą! Ja wróciłam do pierwszej miłości dopiero kiedy dowiedziałam się o pierwszym pocałunku Pauliny i Bartka. Byłam ciekawa co z tego będzie i wkręciłam się na nowo.Chociaż dalej uważam że serial jest nie najlepszy. Ale wątek Pauliny i Bartka jest przesłodki <3 <3 <3 Zgadzam się też co do młodzieży w tym serialu, z małym wyjątkiem bo A się uwielbiam. Co do opinii chłopaka Sabiny zabrakło ci jednego określenia- nijaki. Natan jest tak mało wyrazisty, tak nudny że ja z nudów chyba poleciałabym do Igora. XD Nie zgadzam się tylko do Beaty- znaczy trochę nie rozumiem, co to znaczy że akurat dzisiaj cię nie wkurzała? Jeżeli mówisz w odniesieniu do dawnej Betty to się zgadzam kiedyś wkurzała ale jeśli mówisz ogólnie, już po zmianie jej charakteru to nie rozumiem.

Dziwne jest, że skoro Kinga uważa, że Beatka zrobiła jej takie świństwo, to jeszcze jej nie zwolniła. Kto by trzymał taką osobę w pracy?

ocenił(a) serial na 3
no_bo_co

Hahan no właśnie :p

no_bo_co

Piszę, bo nie widzę postu. Głupi filmweb.