PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Już to wszystko naprawdę mnie denerwuje. Absurd goni absurd. Jakieś zmartwychwstania, powroty i rozstania, ciągłe intrygi Igora i ta Melka. Już nie mogę na to wszystko patrzeć. Mogliby już skończyć przed wakacjami te wątki i ''zacząć od nowa''.
Jak widzę tą beznadziejną zgarbioną dziewuchę w glanach to mam ochotę to wyłączyć. Same przez nią kłopoty. Teraz córeczka połknie ekstazę i znowu zwała będzie. Naprawdę już to się nudne zrobiło. Niech pokażą więcej Beatki z Filipem, Radka i Jowity itp. Już nawet Kinga i Artur nagle ożywieni miłością są lepsi, albo wadlewska elita.
Tej wiecznie pokrzywdzonej Sabinki już nie chce mi się oglądać. Daliby tej dziewczynie chwilę odsapnąć.
Marysia też mnie denerwuje, taka mamyja. Swoją drogą to beka, gdzie ten policjancik spie**dolił? BIG LOVE po czym nagle stwierdził, że wszystko złe co mu się przydarzyło, to przez nią. Co oni kminią? Tak nagle bez wyjaśnienia odszedł, w sumie nie dziwię się.

ocenił(a) serial na 4
mrsbutlerxx

oj tak - wiecej Beaty i Filipa a mniej Melki z Krystianem (brrrrrrrrrrrrrr) i Sabiny (brrrrrrrrrrr). akurat za Radkiem z Jowita nie tesknie szalenczo a Majka mi nie przeszkadza. Kinga i Artur spoko. watki wadlewskie moga byc

mrsbutlerxx

niedługo zakończy się wątek z Igorem, oby już na zawsze ale nie wiadomo jak to zakończą, bo jak pójdzie do więzienia to pewnie znów kiedyś się pojawi. Sabina pewnie będzie jeszcze trochę siedziała. Ciekawie będzie z Dragonem, ale pewnie będzie dużo Melki i Krystiana. Majka denerwuje czasami, a Bartek z Emilką jeszcze bardziej choć ona może się coś zmieni. Prawda że brakuje Filipa i Beaty bo były z nimi ciekawe i śmieszne wątki.