Zważywszy że założony jest już temat serialowych ciot chciałem założyć przeciwny temat czyli tych
bardziej męskich twardych bohterów.Kto według was należy do tej grupy.
Ja uważam że należą do niej Aleks,Grzegorz,Karol,Ludwik,Paweł,Artur,Tikser oraz kiedyś
Hubert do czasu pojawienia się Sandry,Dominik,oraz Natan pomijając kwestię Agaty i Sabiny.
tNajbardziej męski jest Grzegorz, ideał faceta! Karol to kryminalista, wiec odpada. Artur to zwykły babiarz, pójdzie z każdą, zero szacunku do siebie, więc tez odpada. Aleks to oszust i ogólnie taki laluś i goguś, nie podoba mi się. Ludwik jest ok, Paweł i Mikser też. Natan to pantofel, daje sobie manipulować i zdradził swoją kobietę, więc tez odpada.
W sumie masz sporo racji takiego Artura,Huberta czy Natana dałem trochę na wyrost.Pierwszy sypia z kim popadnie ale ma silną osobowość co widać było jak Paweł trafił do więzienia.Drugi i trzeci dają sobą manipulować.Nic nie można zarzucić tylko Grzegorzowi,Mikołajowi,Ludwikowi.Dominikowi oraz takiemu Sewerynowi z Wadlewa też gość jest w porządku.Karol pewnie bez kasy nie byłby taki ważny,Paweł byłby OK tylko jest za bardzo narwany i agresywny jak na męskiego faceta.Natan,Hubert pantofle.A Aleks też byłby w porządku gdyby nie to że tak łatwo uległ Wiktorowi.
punkt dla ciebie.niektórzy że śmieją z Miksera ale przy Radku czy Błażeju to John Rambo.Błażej się tylko użala a Radek umie się tylko odszczekiwać.zawsze ma wymówkę że ma wyrok w zawiasach a jakoś jak z Dominikiem ża kilka stówek walczył z kierownikiem to nie myślał o wyroku w zawieszeniu.
Gość spokojnie mógł złożyć zawiadomienie o napaści lub haraczu przecież Radosław się ośmieszył straszy gościa tym że zatrudnia na czarno a jakoś wcześniej mu nie przeszkadzało że pracuje bez umowy na czarno wstrętny hipokryta.
Tylko Mikser zawsze staje na wysokości zadania dał w gębę dostawcy,Billowi,Nożownikowi,Robertowi,Dragonowi i pewnie jeszcze kilku innym.W sytuacjach kryzysowych przyjaciele zawsze mogą na niego liczyć i nigdy nie chowa się za czyjeś plecy.Jak mięczak i cienias Radosław który patrzył jak Matka okłada Miłosza a sam miał pełno w portkach.
no Radziu to teraz niezły leszczyk na początku zgrywał takiego Gangste te znajomości itp a potem już zaczął sie płaszczyć przed tą Nikolą i jak już wziął z nią ślub to wogóle zrobił się z niego pantofel , tak samo jak ten stary gościu jego matki do siotry się dopierał matka mu się postawiła a ten stał za jej placami i trząsł dupą .A taki Mikser nawet policji pomagał przy sprawie Igora , Błażej w sumie niewiele lepszy od Radzia ojciec wysoki rangą wojskowy a ten nawet żadnego sportu dla rozrywki rekreacji czy tam poprawy samopoczucia nie uprawia tylko szuka i tak nieszczęslilwej miłości i potem przez 20 odc sie użala się nad sobą
A propo zakłamania Radka już kiedy się odgrażał Igorowi miał wyrok w zawieszeniu i jakoś nie myslał o tym że może mieć problemy z pobicia adwokata,pewnie się ucieszył że ktoś inny go wyręczył.Pewnie tego mięczaka nawet słaby Igor by złożył.
Radziu tylko go straszył zresztą jak zwykle to bywa w jego przypadku jak sie coś dzieje to Radziu pierwszy z pyskiem do kogoś a jak coś to pewnie jego młodsza siostra by miała wiecej odwagi niż on
Jaki jest silny widzieliśmy z Dragonem ten robił z nim co chciał a potem Dragon bez problemu pokonał Mikołaj.Radek by nawet Fabianowi nie dał rady czy Miłoszowi i Julianowi.
Artur na pewno do twardzieli nie należy. Bić absolutnie sie nie potrafi, biega jak pokraka. Z pewnością jest przystojny, wygadany ale jeśli to miałoby decydować o męskości to wiele pi**eczek mozna by było tak nazwać. Hubert zdecydowanie bardziej, zaimponował mi tym wyjazdem z Sandrą. Co do Aleksa to trudno powiedzieć, sam aktor chyba przeciętnie pasuje do takiej a nie innej roli. Czasami jak się tak specyficznie uśmiechnie to nie wiadomo o co chodzi.
Napiszę tak mało jest tych naprawdę w 100 procentach męskich.Mnie właśnie Hubert bardziej by zaimponował gdyby postawił się Sandrze i powiedział że po urodzeniu dziecka dowiedzie w sądzie swoje prawa.Poszedł na łatwiznę.Poza tym jeżeli Sandra go oszukuje i nie on jest ojcem możliwe że by się przyznała w końcu potem kiedy zrobiłby badania ośmieszyła by się w sądzie,na dodatek Hubert i tak by z nią nie był.
Artur kiedyś nawet mówił że nie lubi się bić.Na początku serialu jeszcze jako taka szło mu z Pawłem czy Andzejem i jego kumplami.Ale kiedy Pawła zaczął grać Krawczyk Paweł tłukł nim jak workiem na ziemniaki.Póżniej nawet z takim Bartkiem nie mógł wygrać ustawki.Dostał lanie nawet od takiego mięczaka jak Adam.
Poza tym Artur gdyby nie pieniądze ojca byłby mniej ważny to sytuacja analogiczna co Karol czyli pieniądze dodają pewności siebie.
ten aleks to wyglada w sumie jak taki gejek... xDD i do tego ta ciemna karnacja i siwe włosy
Paweł jednak był najbardziej męski. pamiętacie jak chodzil na ustawki? xD to były czasy
Z Pawłem był ten problem że był za bardzo agresywny.Bił bez opamiętania.Z nim musiałby chodzić jakiś facet który by pilnował żeby nie uszkodził swojego przeciwnika.Z Aleksem bym nie przesadzał na pewno jest bardziej
męski od takiego Adama czy Szymona.
Ja tam lubię Adama, czym on sie rózni od Artura? Artur też był nieudacznikiem, nie wychodził mu żaden biznes. Jezdził jakimś szambowozem, potem miał biuro matrymonialne, ale splajtował! A potem odziedziczył kasę po ojcu i zgrywa wielkiego Kulczyka!Sam się dorobić jakos nie potrafił więc w czym lepszy od Adama.
A Adam jedzie na kontaktach Artura więc jeszcze gorzej.Gdyby sam sobie załatwił ten przedstawienia to OK a wszystko mu Artur podał na tacy.
Adam jest kompletną świnią.zdradził Kingę na tournee, a potem przyznał się do tego z uśmiechem na japie, jakby to nie było nic takiego. jest gnojem, śmieciem.
I co z tego że Adam jest świnią i śmieciem jak już urobił Marka a za chwilę będzie dymał Kinię.
bo Marek jest choerlną chorągiewką. Adam zaimponował mu byle czym, a Kinia nie ma honoru, bo najpierw go pogania (słusznie_, a teraz chce przyjąć z powrotem.zachowuje się jak desperatka, która na gawał potrzebuje faceta i nie obchodzi ją, że ten się puścił i tego nie żałował.
Kiedyś nawet założyłem temat Marek-chorągiewka.A najlepsze jest to że zaimponował mu tym że nie sprzedał domu a godzinę póżniej grzecznie to zrobił bo Kinga mu kazała.Scena jak schował sie w kiblu Szymona najlepiej pokazała kto nosi spodnie w tym związku.