Mógł by zginąć. Mam już dosyć tych szczęśliwcyh zakończeń ;) Mógł by się zdarzyć jakiś
dramat ;)
A jeśli nie śmierć to może chociaż paraliż, albo wózek ;) Nie zyczę nikomu źle, ale ot tylko serial i chciałbym, zeby pojawił się w nim jakiś dramat ;)
ej nawiasem czemu spojlery wpierniczasz!!!!!!! psujesz oglądanie!:D
jakby nie ty nie wiedziałbym dzis ze blazej sie rozjebie i by niespodziewanka byla a tak lipa;((
na pewno przeżyje moim zdaniem. musiała być kara za "grzeszną miłość";p ale teraz Błażej pojmie swój błąd. a tak w ogóle to scenarzyći mieliby jaja jakby zrobili z GRazynki i Błazeja parę;)
Paraliż to będzie porażka, już lepiej żeby zginął, choć śmierci w tym serialu było już nad to.
Nie wiem jak to rozwiążą, żeby było tylko ciekawie.
qrwa, przespalem!!
przezył,czy umarł? aha no i najwazniejsze, byly sceny gore???
Przeżyje. Ot tak wam zaspojleruje. Nic mu nie będzie i nie zmąrdzeje bo od razu pojedzie do tej starej rury.
ej no, w końcu coś się dzieje ;) Na mój gust, ktoś powinien zacząć Renatę wyrywać, bo za ładna dla tego żołdako-chuja.
poza tym, kolejny odcinek będzie pokazywał, co się dzieje 2 miesiące po ostatnim.
No właśnie gra świetną postać, człowieka z poczuciem humoru! Jest jedną z najbarwniejszych postaci, wg mnie najgorszy jest Jan Radosz.