4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Widzieliście może ostatni odcinek "Tańca z Gwiazdami"? Widziałem występ Anety Zając i ku mojemu zaskoczeniu w studiu kibicował jej Rafał Mohr (Igor). Prezenterka mówiła coś o tym, że Rafał i Aneta prywatnie się bardzo przyjaźnią, a Rafał wspomniał, że Aneta wiele razy go namawiała, jak się spotykali na planie, żeby przyszedł jej pokibicować i on dopiero teraz miał w końcu czas przyjść. W ogóle fajnie wyglądał w tym studiu. Widać, że to pozytywny, sympatyczny człowiek prywatnie. :D

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

no własnie oglądałam ten odcinek .

ocenił(a) serial na 1
gumis882

Ja bym kibicował Igorowi jakby występował w Tańcu. Występ mógłby oznaczać dla niego wiele atrakcyjnych propozycji serialowych i przeciętny widz telewizji kojarzyłby postać Rafała nie tylko z roli Igora.

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

Na pewno by miał jakies nowe propozyje do filmów .

użytkownik usunięty
gumis882

Nie mial blond wlosow:-) .

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

No nie wiem czy Rafał Mohr to odpowiednia osoba do tego, żeby uczestniczyć w tego typu show. Aż tak pazerny na pieniądze to on chyba nie jest. :D Ale może potraktowałby to jako ciekawą przygodę.
Chociaż w sumie ciekawie by było, gdyby go miał oceniać Andrzej Grabowski, czyli serialowy Olgierd. :P

Rafał wg mnie nie jest kojarzony tylko z PM, ale też z "Pitbullem", niektórzy nawet mogą pamiętać jego rolę w "Graczykach".

Cefalix

Graczyki to był durny serial moim zdaniem, taki raczej sitcom jak kiepscy

Cefalix

również tak uważam. nie robi wokół siebie szumu, skandali, nie pcha się wszędzie. uważam, że jest świetnym aktorem, ma to coś. najbardziej zapamiętałem go z "Pitbulla" - mistrz, oglądałem też "Słodko-gorzkiego" i "Trzy Siostry T", gdzie zagrał upośledzonego Roberta. mocny film

ocenił(a) serial na 9
Cefalix

Oglądałam ten odcinek. Miał wtedy fajną fryzurę lepszą od tej co miał w serialu teraz ..