Widzieliście może ostatni odcinek "Tańca z Gwiazdami"? Widziałem występ Anety Zając i ku mojemu zaskoczeniu w studiu kibicował jej Rafał Mohr (Igor). Prezenterka mówiła coś o tym, że Rafał i Aneta prywatnie się bardzo przyjaźnią, a Rafał wspomniał, że Aneta wiele razy go namawiała, jak się spotykali na planie, żeby przyszedł jej pokibicować i on dopiero teraz miał w końcu czas przyjść. W ogóle fajnie wyglądał w tym studiu. Widać, że to pozytywny, sympatyczny człowiek prywatnie. :D
Ja bym kibicował Igorowi jakby występował w Tańcu. Występ mógłby oznaczać dla niego wiele atrakcyjnych propozycji serialowych i przeciętny widz telewizji kojarzyłby postać Rafała nie tylko z roli Igora.
No nie wiem czy Rafał Mohr to odpowiednia osoba do tego, żeby uczestniczyć w tego typu show. Aż tak pazerny na pieniądze to on chyba nie jest. :D Ale może potraktowałby to jako ciekawą przygodę.
Chociaż w sumie ciekawie by było, gdyby go miał oceniać Andrzej Grabowski, czyli serialowy Olgierd. :P
Rafał wg mnie nie jest kojarzony tylko z PM, ale też z "Pitbullem", niektórzy nawet mogą pamiętać jego rolę w "Graczykach".
również tak uważam. nie robi wokół siebie szumu, skandali, nie pcha się wszędzie. uważam, że jest świetnym aktorem, ma to coś. najbardziej zapamiętałem go z "Pitbulla" - mistrz, oglądałem też "Słodko-gorzkiego" i "Trzy Siostry T", gdzie zagrał upośledzonego Roberta. mocny film