4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co będzie z Bartkiem?

użytkownik usunięty

Czy wyjedzie z Wadlewa, czy Emilka go wyrzuci? Bartek jest jedną z tych postaci w serialu, które są najnormalniejsze. Powinien wyjechać w piz**z tego Wadlewa

użytkownik usunięty

Też uważam że powinien wrócić do Wrocławia i duet Bartek-Artur powinien znów zacząć błyszczeć a po jakimś czasie wrócić również Paweł i jeszcze ktoś dołączyć do ich paczki z takich postaci jak(Szymon,Hubert,Aleks,Adam,może Robert)może jeszcze jakaś nowa postać.

Weź przestań, chyba wyłącznie w wadlewie są dość normalne i śmieszne wątki, reszta to ni z dupy ni z pietruchy wątek aleksa i podkładanie świni pałkowskiej, BESENS, marysia znowu cierpi z braku miłości, suuuuper i powróci wątek siostry sabiny KTÓRA PO RAZ 3 NIE POSŁUCHA ojca i jestem ciekaw czy po raz 3 ktoś ją "wydyma" xD

ocenił(a) serial na 10
Spidey_

Myśle, że Emilka da mu drugą szanse, w końcu do niczego sie doszło. A Paulina zamieszka u Makowskiej.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Pewnie wrócą do siebie skoro on mieszka u Ryśka a nie wyjechał gdzieś.

Zgiebongo

Szczerze mówiąc chciałbym zobaczyć bartekXpaulina, bo coś się dziać musi, a Paulina to fajna osoba, no chyba, że mamy jeszcze schematy:

* sabina i jak nie słuchać rad ojca który po 100kroć ma rację (poparte faktami)
* jak wyrwać laskę i utrudnić sobie życie? od błazna, tostera i katarzyny.
* czy też, marysia i jak szukać problemu tam gdzie go nie ma...

ps: czy tylko ja przełączam kanał jak widzę marysię? a wyłączam tv gdy widzę huberta?

ocenił(a) serial na 8
Spidey_

Na Huberta to i ja nie mogę patrzeć... Gra okropną postać i ma fatalny wyraz twarzy. Jeśli chodzi o Marysię jeszcze jakoś daję radę z patrzeniem na nią ;)