PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Od jakiegoś czasu ten portal nie pokazuje komentarzy nie wiem dlaczego, myślałam,że się coś popsuło i poprawy dalej nie ma. Wie ktoś może co się dzieje z tym forum?

też to zauważyłam ale dlaczego tak jest i czy kiedyś będzie dobrze to nie wiem.

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Kiedy+naprawicie+problem+z+postami ,2621873
m.in. tutaj rozmawiano na ten temat. ogólnie trzeba czekać, tym bardziej że z tego co widzę to z adminami nie ma zbytnio kontaktu jak z duchami :/

użytkownik usunięty
Wingo

Rozumiem pisałam do nich,że występuje taki problem widać nie ma co tu pisać tematów jak nie pokażą komów

użytkownik usunięty
Wingo

Sypie się to forum jak nie wiem a było dobrze wszystko działało masakra ;/

nie wiem o co chodzi, ale filmweb rozpada się już tak od roku, tyle że przy tym co dzieje się teraz to wcześniej to były przy tym pierdoły. Wszystko zaczęło się psuć odkąd zmienili wygląd strony. Fajnie jakby coś zaczęli ogarniać, bo już chyba ponad miesiąc jest źle, a nawet niektórzy pisali że im znikają oceny które wystawili. jeszcze trochę takich cudów i spełni się to czego bym nie chciał, upadek filmwebu. Małymi krokami to niestety idzie w tym kierunku :/

użytkownik usunięty
Wingo

też nie wiem co się z tym dzieje ja nie widze komentarzy czasem się tam pokażą i przeczytam a potem się ukażą te co nie widzialam po paru godzinach

ocenił(a) serial na 1

Dziala tylko trzeba czasami dluzej zaczekac na pojawienie sie tematu albo postu, raz trzeba czekac dlugo a czasem dziala to odrazu .

Też to zauważyłem, bo założyłem temat, ale się nie pojawiał. Już wiem o co chodzi.
Jesteśmy na dowolnej stronie na filmwebie, na dole jest napisane forum i znaczek, trzeba kliknąć i się rozwinie
-od najnowszych ( i temat się pojawił)----TO MUSIMY ZAZNACZYĆ
-najlepsze wypowiedzi

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Rozumiem tak mi to chodzi,że czekam aż pojawi się temat itd No jest taka opcja na tym forum

użytkownik usunięty

Wow dzisiaj mi odpisał jeden admin z filmwebu zgłosiłam ten problem i tak mi odpisał :
Witam,

obecnie pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.

Pozdrawiam
Ciekawe kiedy naprawia to.