Nie oglądam serialu od 2015 roku,ale ostatnio obejrzałam wyrywkowo parę nowych odcinków na ipli i zastanawia mnie gdzie jest Natan oraz Adam?(tancerz z którym Kinga ma Maćka). Rozpłynęli się w powietrzu tak samo jak np.rodzina Majki?
Gdzie jest Adam to sama nie wiem, mimo że oglądam prawie wszystkie odcinki :P. Po prostu przestali go pokazywać. Ogólnie spotyka się albo już jest mężem pewnej Justyny, z którą zdradził Kingę. A Natan wyjechał z inną dziewczyną do Afryki, rozstał się z Sabiną, bo ta go zdradzała z Radkiem. A gdzie rodzina Majki to w ogóle nie wiadomo, po prostu przestali istnieć, nawet Majka ich nie wspomina, była w Wadlewie i ich nie odwiedziła, pewnie jej dziadek nie żyje, a ojciec może gdzieś wyjechał? Lecz to takie gdybanie i dziwna sprawa, bo ciągle utrzymywał kontakty z córką, wręcz się narzucał wchodząc z butami do jej życia, a teraz nic :P.
Dzięki za odp. A no z rodziną Majki to jest dziwna sprawa. Przecież Janek nawet nie wie,że ma nowego zięcia ani go nie poznał. Tak samo jak nie zapoznał się z Aleksem. Co za tym idzie Michał nie zna swojego teścia. Julka pewnie też nie kojarzy swojego dziadka ani pradziadka.Od dawna też nie pokazują rodziny Pawła,ale to może dlatego,ze Wiktor prywatnie nie żyje, a Pawła od dawna nie ma. Dojdzie do tego,ze dziadek umrze(o ile jeszcze do tego nie doszło) ,a Marysia nie będzie o tym wiedzieć:).