4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co stało z...?

użytkownik usunięty

Kolejne pytania z mojej strony pt."co się stało z..." z racji nieoglądania regularnego serialu od 2015 roku.

1)Izą,macochą Artura i Anetą.Pokazują je jeszcze?
2)Bereniką. Pamiętam,że rozwiodła się z Arturem,bo ją zdradzał.
3)Frankiem,ojcem Edyty? Pamiętam jak dawno temu obrobił mieszkanie Arturowi. Potem grywali w pokera.
4)Mirkiem,synem Patryka.
5)Igorem.
6)Hubertem. Wrócił,odwiedził Majkę i co dalej?

1)Nie wiem
2).Odeszła od Artura i jej nie ma
3)
4) Czasami go pokazują
5)On chyba nie żyje
6).Chyba tak samo umarł.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Igor żyje nie został wtedy uśmiercony wyjechał do Brazylii po tych akcjach z Wekslerem i jego kumplem Andrzejem

Nie wiem bo miałem kiedyś roczną przerwę od serialu.

ocenił(a) serial na 8
Ruben_fw

Co Ty wygadujesz. ;)

1. Izabela pojawia się raz na jakiś czas. Ostatnio była na chwilę obecna, kiedy Artur miał wątek z Aleksandrem Koniecznym i jego ojcem. Artur dowiedział się, że jego ojciec - Piotr Kulczycki miał kiedyś romans z matką Aleksa, a Aleks to jego przyrodni brat. Anety dawno nie było, ale wciąż jest w obsadzie. Ostatni jej wątek to zdrada Marka z asystentką Anety -Gosią i walka z Bogumiłem - szemranym biznesmenem-miłośnikiem sztuki-psycholem, który miał obsesję na punkcie Aśki.
2. Berenika pojawiała się jeszcze przez jakiś czas po rozwodzie z Arturem jako przyjaciółka Anki. Wspierała ją w trudnych chwilach. Ostatni raz była chyba obecna tuż po nieudanej próbie samobójczej Anki.
3. Franek był jeszcze obecny jakoś w czasach, kiedy Artur miał do wyrównania rachunki ze swoim dawnym wspólnikiem, a potem rywalem biznesowym - Szklarskim. Artur poprosił Franka o pomoc w czymś tam. To było w 2014 roku jakoś. Od tamtej pory o Franku nikt nie wspomina. Po prostu przestał się pojawiać.
4. Mirek nadal występuje. Pojawia się okazjonalnie. W dalszym ciągu mieszka z Bartkiem, Emilką, Marianem i Anną w Wadlewie.
5. Igor żyje i ma się dobrze. Pomógł Sabinie i Karolowi pozbyć się zagrożenia ze strony Andrzeja - dawnego wspólnika Karola, namawiając Andrzeja, by został jego wspólnikiem i wyjechał z nim robić biznes w Brazylii. No i wyjechali. Przedtem jednak Igor potajemnie powiedział Sabinie, że tak naprawdę ostatecznie ma zamiar oszukać Andrzeja i puścić go z torbami.
6. Hubert żyje. Wrócił, odwiedził Majkę, zakumplował się z Michałem, nawet u niego trochę pomieszkiwał. Miał depresję (okazało się, że córka jego i Sandry zmarła, a oni się rozstali). Był nawet bliski popełnienia samobójstwa. Zaczął chodzić na terapię. Próbował na nowo zbliżyć się do Marysi, ale bezskutecznie. Ta wybrała ostatecznie Michała, a zrezygnowany Hubert pożegnał się z nią i znowu wyjechał.

ocenił(a) serial na 4

nie rozumiem pytan zwlaszcza 2,3 i 6??? po co pokazywac postaci, ktore nie maja juz watkow??? po co np. byla zone Artura sprzed 3 lat??? albo ojca jego bylej sprzed 5???

użytkownik usunięty
marajka

Pytanie się tyczyło co się z nimi stało. Jak się zakończyły wątki.

użytkownik usunięty

Jasne,że nie ma sensu ich pokazywać,bo po co? :) tylko się zastanawiałam w jaki sposób zniknęli.

ocenił(a) serial na 4

okay, sorry.

ocenił(a) serial na 4

z tych wszystkich osob najczesciej pojawiaja sie Aneta (duzo watkow z Aska) i Mirek, ktory wciaz mieszka w Wadlewie. pkt.2 i 3 w ogole nie pokazuja sie ot tak- ich drogi nie splataja sie z drogami bohaterow. Iza czasami sie pokazuje,ale bardzo rzadko. Igor i Hubert nie pamietam.