4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Odcinek 1979

W szpitalu udaje się zebrać obciążające Magdę dowody świadczące o tym, że z premedytacją działała na szkodę dziecka. Krystian zaprasza Dagę do kina. Maszyna do gry w sklepie Florkowej robi furorę.

Odcinek 1980

Krystian nie przestaje adorować Dagi. Dziewczyna nadal nie jest nim zainteresowana. Łambucki nie ma wątpliwości, że Magda próbowała popełnić samobójstwo, żeby zwrócić na siebie uwagę Aleksa.

Odcinek 1981

Rysiek jest przekonany, że tylko terapia jest w stanie wyciągnąć Wiktorię z jej uzależnienia od gier hazardowych. Adam wraca do Wrocławia. Informuje Kingę, że bierze ślub z Justyną, bo ta jest z nim w ciąży.

Odcinek 1982

Beata jest podekscytowana zbliżającym się ślubem brata. Kinga jest zmęczona tematem i perspektywą imprezy, na którą z grzeczności będzie musiała iść. Rysiek jest zaniepokojony zachowaniem Wiktorii.

Odcinek 1983

Rysiek postanawia śledzić żonę, by przekonać się, czy go zdradza. Adam postanawia zabrać chłopców na kilka dni. W tym czasie samotna Kinga topi smutki w alkoholu. Wieczorem odwiedza ją Artur.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Kto to Krystian.? Ten młody z klasy PAtrycji?

marajka

Tak.

no_bo_co

nie wiem po co dają ten ślub ,Mógł napisać jej ze się pobrał po co robić taki wątek / Adam nie jest wazny w tym serialu

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Emocje jak na grzybach. ;) Wątki z Wiktorią i Ryśkiem z reguły są lipne. Nic nie wnoszą, poza pewnym elementem komediowym. ;) W Wadlewie najlepszy jest Wojtuś i tyle. ;)

Krystian wróci i będzie go bardzo dużo, to Wam mogę zagwarantować. Ale z Dagą mu nie wyjdzie, po niej zainteresuje się inną dziewczyną. ;)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

aha to na chwilę będzie z tą Dagą. No nic się nie dzieje z tym Ryśkiem i Wiktorią.

Cefalix

Ale pisałeś, że ten ślub Adama był dawno nagrywany, no ale tzw. montowanie scen z różnych okresów w PM jest częste.

ocenił(a) serial na 8
kokakok

Wtedy to były jakieś spekulacje tylko, nagrywali niby jakiś ślub w lutym, ale na pewno nie Adama. Do tej pory nie wiem o co chodziło....

Ślub Adama był nagrywany, o ile mnie pamięć nie myli, 7 października.

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

A ja mam pytanie w artykule o pm z okazji 10 lecia serialu piszą,że będą podwójne zaręczyny 1 zostaną przyjęte Czy je to będą zaręczyny ?

ocenił(a) serial na 8
gumis882

Myślę, że chodzi albo o Jowitę i Radka albo o Kingę i Artura. :)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

aha coś ma być ze Artur oświadczy się Kindze :)

ocenił(a) serial na 8
gumis882

No właśnie, Radek też jeszcze raz oświadczy się Jowicie. ;)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Oj to ciekawe czy je Jowita przyjmie na tym wypadzie nad morze będą razem :)

gumis882

kinga odrzuci oświdczyny artura