Pamiętacie może, jak Mariusz rozstał się z Klaudią to zaczął chodzić z Agnieszką i nawet
poszli razem do łóżka, a Mariusz przeżył z nią swój pierwszy raz. Grała ją ta aktorka co w Lini
Życia grała Alicje tą co kochała się w Kamilu. A co do PM to chodzi mi o to, że Mariusz zaczął
teraz ganiać sie za głupią Oleńka, a przecież ma dziewczyne nie? Co się z nią stało?
Czyżbym przegapił jakiś odcinek? Bo coś mi się wydaje, że scenarzyści po prostu o tym
zapomnieli, a to nie jest dobre dla serialu.
Jeśli już chodzi o sklerozę scenarzystów to Paweł jest alkoholikiem i w starych odcinkach,
jak pił do oporu, aż zaliczył zgon, a teraz pije sobie od czasu do czasu piwko z kolegami.
Przecież jako alkoholik powinien chcieć jeszcze więcej i więcej nie? Tak było przynajmniej
kiedyś...
Tam był jakis motyw, ze Mariusz przespal sie bez zabezpieczenia z inna i do Majki lazil bo sie bal ze ma HIV i chyba tej Salupie prawde powiedzial i sie rozstali.
Dziwi mnie,że z Oli robią taką,która wszystkim się podoba.Według mnie jest ona mocno przeciętna.
damianii tak był taki wątek,ale Agnieszka wtedy wybaczyła Mariuszowi.
Aleksandra Hamkało - aktorka grająca Salupe, po prostu odeszła z tego serialu, bo jest on fatalny i beznadziejny. Tak słyszałem.