Artur strasznie cierpi bo nie wie z którą ma się przespać,
Pawełek nie wie, że ma dziecko , widocznie Majka zapomniała wziąć tabletki przed seksem,
Majka siedzi w Niemczech , wygląda jak siostra Merkel ,
Bartek – wiejski konował chodzi na nauki przedmałżeńskie , ja nie wiem czy on umie się chociaż przeżegnać
Ewelinka wiejska blond sierotka – pokażcie mi taką w realu samotną – umrę ze śmiechu
Ania – wielka „miłość” Pawełka na oko wygląda na 10 lat starszą od niego ,
Pułkownik Król – wziął sobie młodą d. po co mu stara ? Nieszczęśliwy, że musi pójść na wojskową emeryturę, wolałby pracować do 65 roku
W tym serialu nie ma nawet jednej normalnej rodziny i jednego pozytywnego bohatera , wszyscy żyją bez ślubu, jeden głupszy jest od drugiego ,
miłość sprowadzona jest do seksu i do popędu seksualnego , jedyny wątek religijny to jakiś beznadziejny zakonnik i teksty typu – niech będzie pochwalony – ja czy ty?, reszty nie można powiedzieć chyba że jako pusty wykrzyknik
A i pozdrawiam jeszcze wszystkich scenarzystów, reżyserów, producentów, konsultantów i doradców tego serialu ,dodam jeszcze, że mieszkam we Wrocławiu od urodzenia , znam wszystkie miejsca , ławki, drzewa, budynki i kamienie itd. które były pokazane w tym serialu ;-)
Nie prawda to bardzo fajny serial a jeżeli nazywasz ten serial dnem znaczy ,żę sam taki jesteś!
Tytuł filmu pierwsza milosc a Tu juz chya jest z dziesiata u kazdej osoby ;D haha kolejna moda na sukces
Przepraszam bardzo! Wątek Mirka i Tosi jak najbardziej pasuje do tytułu xdd Kto następny? Stasia przyjedzie do Polski i zakocha się w Tomeczku?