4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czaicie to?

ocenił(a) serial na 4

Błażej - osoba w serialu ktora tylko siedzi w kuchni i wpierdziela kanapeczki pojawia sie na 3 zdjeciach w czołówce, a tak ważna osoba jak Artur na jednym??? WTF

ocenił(a) serial na 5
mateusz815

No własnie Błażej nie jest taki ważny. Zdziwiłam się czemu nie ma w tej czołówce Filipa a Beata jest dołączyłam razem z nim do serialu.

ocenił(a) serial na 5
mateusz815

Bo Błażej jedzący kanapeczki i tak jest niestety częściej pokazywany niż Artur. Artur teraz ma mocne wątki, ale w sumie to od dłuższego czasu jego rola polega na tym, że pojawia się i znika. A Błażej nie robi nic i widzimy go stale (choć nikt nie wie po co). Młody Król to w tym sezonie najbardziej bezużyteczna postać w PM. Niedługo skończy się grudzień, a ten od września siedzi w kuchni i kompletnie nic nie wnosi. Prędzej bym zrozumiała, gdyby go po prostu nie pokazywano, tak jak to się dzieje z Sabiną.

ocenił(a) serial na 5
LiLuLa

No właśnie też nie wiem po co ten Błażej się pojawia w Pm i to w dodatku ciagle coś żre w kuchni No Sabina jest mało kiedy pokazywana w Pm.

ocenił(a) serial na 8
LiLuLa

Niedługo Błażejo dostanie wreszcie wątek. Prześpi się z... Zgadnijcie z kim. :)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Z Darią?

ocenił(a) serial na 8
gumis882

Tak. ;)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Wow i to po pijaku,podobno wylądują w łóżku a to po jakieś imprezie się stanie?

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Co!? Błażer i Daria pasują jak białe skarpetki do czarnego garnituru. Ona wybuchowa, temperamentna, zwariowana i nieprzewidywalna a on melepeta, nudziarz, sztywniak i boidupa. Ale w końcu kogoś muszą znaleźć Błażejowi. Błażej i Sabina byli swoją pierwszą miłością, potem był w stałym związku z jej matką, która teraz jest partnerką jego ojca a Błażej będzie kręcił z najlepszą przyjaciółką Sabiny - Moda na Sukces (już nie wspomnę o tym, że Sabina pochowała swojego męża, który ożył) :D

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

Racja ten Błażej jest beznadziejny Daria se powinna lepszego faceta znaleść od niego .

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Co by nie mówić Błażej jednak lepszy od Bogdana. Ale przed nim będzie jeszcze taki Leszek - wykładowca, z którym Daria będzie miała romans. Nie chcę za bardzo spoilerować, ale na tym kolesiu też się przejedzie...

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Haha Daria kiedyś też podrywała ś.p. Patryka jak ten uczył ją angielskiego ;D

użytkownik usunięty
Krytykancki

Ja tego Blazeja nieznosze. Pamietacie jak sypial z Grazyna i pokazali ich scene lozkowa i jego zolta piete? :-) juz na kafeterii sie z tego smiali.

ocenił(a) serial na 1

Niejedna kobieta by chciała by Błażejek wiózł ją taksówką i prowadził boso kierownicę by było widać jego żółte pięty xD

użytkownik usunięty
Krytykancki

Przestan :D. Pawel Krucz dal ciala w tamtym momencie.

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

Mniejsza o Artura, ale dlaczego nie ma w czołówce Filipa, który pojawia się często i stale ma wątki? That is the question.

użytkownik usunięty
Cefalix

Zapytaj producetow. Chetnie sie tez dowiem. Beata jest, a pojawili sie w tym samym czasie. Daga tez dopiero teraz sie pojawila.