Nie wiem,jak aktor grający Czarka się nazywa prywatnie,ile ma lat,czy można spotkać go na deskach jakiegoś teatru,gdzie grał wcześniej,czy ktoś go polecił,czy wygrał casting,czy prywatnie "trzyma" z któryś z aktorów z PM,czy ma żonę,dzieci,instagrama/facebooka,jednakże ostatnio jakby zmężniał,przypakował,wydaje się taki lepiej zbudowany,ale pewnie mi się wydaje.
Choć,gość pewnie jak większość aktorów,ma trenera personalnego,i treningi dają efekty,kolo wygląda naprawdę dobrze.
ale będzie nowy właściciel barbariana imieniem Cezary :P. Paweł może mu się odgryzie że mój pies ma na imię Czarek, więc waruj i zostaw Kaśkę w spokoju i Beatę bo to świetni pracownicy :P.
Ciekawa jestem czy jeszcze wróci ten Marcin który podrywał Beatę. Fajnie by było. Kolo przypomina Olka, tylko chyba bardziej inteligentny, ale coś czuję że byłby też taką fajną postacią. Ale może to był jednorazowy wyskok :P. A szkoda.
bardzo możliwe że ta przypadkowa zbieżność,nie jest przypadkowa.Tym bardziej że obu tych dżentelmenów,może połączyć więcej niż się wydaje,Czarek może w końcu wrócić do Wrocławia,bo Paweł i Melka pewnie wrócą do siebie,a może w końcu przestaną nudzić z Dominiką,ileż można.A taki Paweł przyjdzie do swojej ukochanej do pracy,coś tam o Czarku,a właściciel pomyśli że o nim,a ten Debilu nie mówiłem o tobie a o swoim psie,i zadyma,i potem albo dym że Paweł nastukał szefowi swojej kobiety,i Melkę na pewno wywali,albo Cezary dumny nastukałem twojemu kochasiowi to nie podskakuj,po tym jak rzucałem nim jak workiem ziemniaków,chyba mnie nie będziesz nim straszyć.
Paweł powinien byc z tą Dominiką w koncu tyle razem przeszli i pasują do siebie bo oboje debile. Melka tez debil ale troche na jakby innym poziomie.