Jak myślicie? Czy od wrzesnia możemy się juz spodziewac zmian w czołowce PM? Wg mnie
najwyższa pora na zmiany, gdy ma sie rozstrzygnąc los Pawła, nie ma obecnie Huberta, Oli i
Szymona. Kto wg Was powinien znaleźć się jeszcze w czolówce?
Ja koniecznie widziałbym w niej Beatę, Karola, Dagę (to ważna postać, choć jej nie lubię). Przydaliby
się też Filip, Harcerz, Dominik. Oczywiście super byłoby też zobaczyć Igora, gdyby byla szansa, że
będzie w PM na dlużej.
Zdecydowanie, uważam, że powinna być już nowa czołówka - najlepiej zupełnie odmieniona. W końcu w tym roku 10-lecie serialu, więc to mogłaby być dodatkowa niespodzianka.
Przede wszystkim trzeba rozwiązać sprawę z Pawłem. Mikołaj Krawczyk niby rozwiązał umowę z serialem, ale ciągle w czołówce jest - z pewnością nie chciałby tego, ale muszą być jakieś zapisy, które to regulują. Reszta jak mówisz - w czołówce Patrycja mogłaby być z Dominkiem, a Radek z Jowitą i może Nikolą. Beata i Filip to mega duet, absolutnie powinni dołączyć.
Zgadzam się z tym co proponujesz. Jeśli scenarzysci na zawsze sie pozbyli Nikoli, to nie będzie juz sensu jej to dawać. Co do Jowity, to oczywiscie jestem za tym, zeby sie pojawiła. ;)
Zastanawiałem sie tez nad tym, czy Mikołajowi nie przeszkadza to, ze ciągle jest w tej czołówce i to na bardzo sugestywnych zdjęciach z Anetą/Marysią. Albo nie przywiazuje do tego większej wagi, albo faktycznie, mogą być na to jakieś osobne zapisy, że w czolówce jeszcze jego wizerunek może być wykorzystany.
Oby tylko nie zrobili czegoś glupiego na stałe, typu ta niby mega, świetna czolowka walentynkowa z samą Marysią, bo to w ogóle nie przypominało klasycznej czołowki serialu. Jak czolowka, to tylko z wieloma bohaterami.
Nie no, wtedy to była czołówka okolicznościowa, takie coś na dłuższą metę nie wchodzi w grę - ogólnie plus za tę akcję.
Ja sądzę, że Krawczyk, gdyby mógł to już dawno chciałby zniknąć z czołówki. Jest tam z Anetę, więc na bank mocno go to irytuje. Nie chce być kojarzony z nią, z serialem więc muszą być jakieś zapisy, które uniemożliwiają mu zniknięcie z niej i producenci ciągle mogą wykorzystać jego wizerunek do promocji serialu. Ale mimo to uważam, że w tym roku powinny nastąpić już jakieś zmiany. Pewnie nowy aktor nie pojawi się od razu po wakacjach, bo będą jeszcze przez 3-4 tygodnie kończyć sezon nagrywany wiosną - ale potem, jakoś od końcówki września mogłyby nastąpić zmiany, bo chyba coś się musi zmienić w kwestii Pawła - albo nowy aktor, albo śmierć.
walentynkowa czołówka była do kitu - Marycha z toną tapety na mordzie, przechadzająca się w noscy niczym panna lekkich obyczajów, w sumie pasuje do niej.
Nie bez sensu, tylko smutna, samotna, poszukująca wsparcia, miłości dziewczyna. Na koniec spotykająca, nie wiem, może swoją pierwszą miłość? Każdy może to sobie jakoś interpretować.
No ale powiedzmy, że to była jej pierwsza miłość, jeju, nie ma co się czepiać :P
Tak, znam gorsze, co chodzo na imprezy i tam systematycznie dajo dupy :P Zresztą trzeba brać poprawkę na to, że to tylko serial i coś musi się dziać.
racja, musi się coś dziać, ale ciągłe rozterki miłosne stają się nudne ;) to z Aleksem to chyba było najgorsze przymulanie.
No właśnie wątek z Aleksem miał z miłością najmniej wspólnego :P Zero scen miłosnych, nawet nie wiadomo czy spali ze sobą. Nazwała go nawet "przyjacielem".
Perfekcyjnie, cudownie to opisałeś\aś. A ten\Ta makintosz odrazu myśli że jak wymalowana to jakaś szmata.
Dodać: Beata, Filip, Karol, Łukasz, Daga, Natan, Jowita
Usunąć: Hubert, Paweł, Ola, Szymon
Szymon moze wkrótce wrocić, Hubert też ma niedokończony wątek, wiec kto wie czy też nie wróci. Ale jeśli obaj nie wrócą na stałe, to jestem za ich usunięciem z czolówki.
A Wadlewo? W sumie skoro Malwina i Wiktoria sa w czolówce, to Wojtek i Rysiek też by się zdali.
Jeżeli ma być nowa czołówka to na pewno nie na wrzesień. Bardziej spodziewałbym się na 2.000 odcinek. Wtedy pewnie będzie wiadomo co z Pawłem.
takie postacie bym dał na początku : Marysia z Pawłem(nowy aktor), Kinga z Markiem, (Harcerz, Bartek, Artur,Paweł) na jednym foto
Dodałbym: Jowitę, Darię, Igora
Igora to już mogli w 2012 roku dodać, ale pewnie nie wiedzieli, że ta wątek tej postaci się tak mocno rozwinie. Facet już od 1400-któregoś odcinka występuje, więc dość długo. ;)
Według mnie najbardziej klimatyczna i tak była pierwsza czołówka. Módlmy się tylko, żeby nie zmienili piosenki.
<Nowa czołówka po wakacjach mogłaby się zakończyć wizerunkiem nowego Pawła, byłoby niezłe bum>
oczywiście,że powinna być. Czas najwyższy już. Powinni usunąć Olę,Huberta i Pawła,. no chyba,że planują powrót Pawła z nową twarzą. Szymona nie wywalają,bo pewnie jeszcze wróci,. Powinna być już dawno Daga,bo gra w serialu ze 3 lata. To rażące,że jej nie ma. Powinni być także Beata,Filip,Zosia i Łukasz jeśli ma na stałe zagościć w serialu.
Zośkę mysle, że sobie mozna darować. Szczęśliwego związku z Arturem nie zbuduje. Myślę, że Zośka to przejściowy problem dla Artura.