To trochę dziwny zbieg okoliczności, że w niedługim czasie z serialu odchodzi/odeszło tylu
bohaterów. Teresa(no ona odeszła juz jakiś czas temu, ale jednak), Patryk, Stefani, teraz
ma podobno odejść Artur(ma pojechać do Dani do córki), Kamil chyba też odszedł, Sabina
może umrzeć, Paweł i Majka prawdopodobnie się na końcu zejdą i to ma być koniec?
Pewnie Marek będzie z Anetą i co? Chcą zakończyć PM? Co o tym myślicie? Przecież
oglądalność jest dość wysoka jak na taki serial ;(
No jak dla mnie to badziewie powinno było zakończyć się dekade temu. Ten serial to czysta kpina, problemy w nim przedstawione to jakaś żenująca parodia. Widać, że ciągną to cholerstwo na siłę, by wycisnąć jak najwięcej kapuchy, zanim władze "Polszmaty" zadecydują o zakończeniu emisji tego serialu dla ubogich w rozum.
Co do oglądalności - Masz aktualne dane w ogóle? Z tego co sobie przypominam około 3 miesięcy wstecz, wynosiła ona nieco ponad 2 mln. A patrząc na to co się ostatnio wyprawia w tym serialiku, podejrzewam, że mogła ona drastycznie spaść.
Już tak nie przesadzaj z ta oglądalnościa: gimbusów-retardów nie ma aż tak dużo w tym kraju
Ja mam nadzieję że pierwsza miłość nie zejdzie z anteny bo jak patrze na najnowsze produkcje polsatu ( pamiętniki z wakacji) albo tvnu ( to nowe badziewie coś z prawdą) to wolę nie myśleć co będzie następne
Raczej na razie nie zejdzie, za 2 lata stuknie im 10 lat więc się nie zawiną teraz, a podobno Adam ma dostać oferte pracy w Kanadzie i Kinga będzie chciała tam z nim pojechać, czyli co Kinia także bye bye?
Co jak Co ale w "Modzie na sukces" od ponad 20 lat do dzisiaj grają niektóre postacie ; o