4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

będzie pracować w Barbarianie ? Na jednym z portalu plotkarskim zobaczyłam fotki z serialu, Majka stała za barem razem z Kaśką, na blacie jakieś papiery, kalkulator...Będzie im faktury porządkować czy co ?

Kaya1456

wątpię, żeby Marysia się pracą skalała

ocenił(a) serial na 1
Kaya1456

Jesli bedzie w obowiazkach wysyłanie e-mail to ma duze szanse tam pracowac

ocenił(a) serial na 4
deconstramus

Będzie menadżerką w Barbarianie :)

mateusz815

Pfff....!!! :D Ona menedżerką ! Menedżerem powinien być ktoś przebojowy, a ona jest wg mnie jedną najnudniejszych osób w tym serialu ! A to potwierdzone, czy tylko jajca sobie robisz ?

Kaya1456

No no... Maria niedoszła pani doktor, kwiaciarka i wielka znawczyni sztuki malarskiej i nie tylko teraz zostanie Managerem? Mogłam się tego spodziewać, Kinga nie musiała daleko szukać, bo przecież jej kuzyneczka to najlepsza i najodpowiedniejsza osoba do tej pracy, a jak znawczyni w branży managerskiej, oj na czym ta Marysia się nie zna?

Rozumiem że skoro Marysia ma być managerem to Paweł nie wraca ze swoich rocznych wakacji?

alunia_kiss

a gdzie on właśnie pojechał? i po co ?
Artura ze sobą zabrał? Bo ostatnio go nie mogę spotkać

ewelina358

http://pierwszamilosc10.pl/marysia-aneta-zajac-przejdzie-metamofroze-i-w-wygladz ie-i-w-zyciu-zdjecia/ tutaj o tym że Maryśka będzie managerem bez doświadczenia i zmieni fryzurę.

- Gdzie się Paweł podział tego nikt nie wie, miał chyba na urlop pojechać na 2 tygodnie? a go już z pół roku nie ma, no cóż bywa..

ocenił(a) serial na 2
alunia_kiss

Teraz podobno jeździ na kangurach na Antarktydzie... A Marysia jest tak wszechstronnie uzdolniona, że z pewnością sobie poradzi.

ocenił(a) serial na 2
mateusz815

Podobno Pałkowska ją zwolni bo się kapnie, że na maile nie odpisywała...