będzie pracować w Barbarianie ? Na jednym z portalu plotkarskim zobaczyłam fotki z serialu, Majka stała za barem razem z Kaśką, na blacie jakieś papiery, kalkulator...Będzie im faktury porządkować czy co ?
Pfff....!!! :D Ona menedżerką ! Menedżerem powinien być ktoś przebojowy, a ona jest wg mnie jedną najnudniejszych osób w tym serialu ! A to potwierdzone, czy tylko jajca sobie robisz ?
No no... Maria niedoszła pani doktor, kwiaciarka i wielka znawczyni sztuki malarskiej i nie tylko teraz zostanie Managerem? Mogłam się tego spodziewać, Kinga nie musiała daleko szukać, bo przecież jej kuzyneczka to najlepsza i najodpowiedniejsza osoba do tej pracy, a jak znawczyni w branży managerskiej, oj na czym ta Marysia się nie zna?
Rozumiem że skoro Marysia ma być managerem to Paweł nie wraca ze swoich rocznych wakacji?
http://pierwszamilosc10.pl/marysia-aneta-zajac-przejdzie-metamofroze-i-w-wygladz ie-i-w-zyciu-zdjecia/ tutaj o tym że Maryśka będzie managerem bez doświadczenia i zmieni fryzurę.
- Gdzie się Paweł podział tego nikt nie wie, miał chyba na urlop pojechać na 2 tygodnie? a go już z pół roku nie ma, no cóż bywa..
Teraz podobno jeździ na kangurach na Antarktydzie... A Marysia jest tak wszechstronnie uzdolniona, że z pewnością sobie poradzi.