to pytanie to trzeba by Julce zadac bo ona tam przez dziurke w drzwiach pewnie zerka na poczynania swojej mamusi!
pewnie dlatego Julka tak mało mówi - ma traumę. No bo ile tego było: Hubert, potem Szymon, teraz Aleks. ZNISZCZONA PSYCHA
Właśnie nie wiadomo, zawsze wszystko kończy się na pocałunkach albo telefonie z pracy xdddd
Ta Marysia przypomina moją byłą- nie wiem ilu już miała ona po mnie partnerów seksualnych (ja z nią nie spałem) ;p
ale jak Aleks po pijaku rzucił się na Marysię i chciał ją przelecieć to nie dała:( pewnie okres miała albo hemoroidy w pupie ;)
Nie uprawiali, bo wiesz, ona 'nie jest jeszcze gotowa'. Jeśli kiedyś go rzuci to dopiero zacznie się jazda, że ona chciała czegoś więcej, a siwy arab jej tego nie dostarczał. Logika naszej serialowej blondyneczki. : *
No ale MIŁOŚĆ! Siwus jest zabujany w uj. Obstawiam, że będzie robił szopkę do końca, by zatrzymać przy sobie Dajkę.
To sorry :((( Ale ten wątek jest tak nudny i wlekący się, że chyba mała strata. Aleks to prawdopodobnie najmniej ciekawy, nie budzący żadnych emocji facet Majki. Zero chemii między nimi, nic. Chyba wszyscy odetchną z ulgą kiedy zniknie on i ten cały wątek z Wiktorem.