4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

uprawiali już ze sobą seks???? zagadka sezonu

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

chyba nie... tylko petting ;p normalnie rozkminka na poziomie bravo GIRL ;D

marajka

to pytanie to trzeba by Julce zadac bo ona tam przez dziurke w drzwiach pewnie zerka na poczynania swojej mamusi!

ocenił(a) serial na 1
gnoj2014

hahahahahahh xDDDDDDD

gnoj2014

pewnie dlatego Julka tak mało mówi - ma traumę. No bo ile tego było: Hubert, potem Szymon, teraz Aleks. ZNISZCZONA PSYCHA

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Właśnie nie wiadomo, zawsze wszystko kończy się na pocałunkach albo telefonie z pracy xdddd

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Alex za dużo pije i już nie staje mu po alkoholu ;/

ocenił(a) serial na 1
mateusz815

Ta Marysia przypomina moją byłą- nie wiem ilu już miała ona po mnie partnerów seksualnych (ja z nią nie spałem) ;p

ocenił(a) serial na 6
mateusz815

Tak, a Julka wszystko nagrywała brandzlując jednocześnie panią Zosię.

raiden19

ale jak Aleks po pijaku rzucił się na Marysię i chciał ją przelecieć to nie dała:( pewnie okres miała albo hemoroidy w pupie ;)

ocenił(a) serial na 6
shrek1991

Jakby do Kingi poszedł to by walenie było aż by sie kamienica trzęsła.

shrek1991

A w jakimś odcinku oni razem nie nocowali w mieszkaniu Majki?

ocenił(a) serial na 8
raiden19

dobre :)) rozwaliłeś mnie tym.

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

nie ich związek polega tylko na trzymaniu się za ręce:)

mateusz815

Nie uprawiali, bo wiesz, ona 'nie jest jeszcze gotowa'. Jeśli kiedyś go rzuci to dopiero zacznie się jazda, że ona chciała czegoś więcej, a siwy arab jej tego nie dostarczał. Logika naszej serialowej blondyneczki. : *

ocenił(a) serial na 10
SuperDean

Nie rzuci, bo Aleks sam spieprzy za granicę XD

Zgiebongo

No ale MIŁOŚĆ! Siwus jest zabujany w uj. Obstawiam, że będzie robił szopkę do końca, by zatrzymać przy sobie Dajkę.

ocenił(a) serial na 10
SuperDean

Ale Majka przez Artura załatwi mu paszport i on ucieknie z kraju.

Zgiebongo

Nie czytam 'co będzie w następnych odcinkach', więc smuteczek. :C Fvck spoilers!

ocenił(a) serial na 10
SuperDean

To sorry :((( Ale ten wątek jest tak nudny i wlekący się, że chyba mała strata. Aleks to prawdopodobnie najmniej ciekawy, nie budzący żadnych emocji facet Majki. Zero chemii między nimi, nic. Chyba wszyscy odetchną z ulgą kiedy zniknie on i ten cały wątek z Wiktorem.

Zgiebongo

To akurat prawda, sążnie ziewam kiedy widzę tę ciepłą kluskę bawiącą się w gangsta zabijakę.

ocenił(a) serial na 1
Zgiebongo

Marysia tylko czeka aż on jej bolec w tyłek wsadzi, a jak zobaczy, że nie jest taki dobry w łóżku to go do celi wpakuje i będzie tam robił za cwela.