4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Paweł jak się okazuje nie jest w jej wieku,jest wyrażnie starszy,jest po studiach,ma pewnie z 26 lat,a nawet jeśli ciut mniej,w każdym razie nie mniej niż 25 jak skończył studia i to już jakiś czas temu.Więc jest z 7 lat jak nie więcej od niej starszy,mimo wszystko faceci z natury,wedle opinii prowadzą się trochę gorzej niż kobiety.

Przyznaje,dla twórców tego serialu,kawał że mnie mendy(nikt z twórców bezsprzecznie ręki by mi nie podał),która notorycznie się z nich nabija,oraz krytykuje ich logiczne pomysły,ale w prawdziwym życiu,jednak optuje za sprawiedliwością.

Skoro facet jest od swojej partnerki sporo starszy,sam nie oczekuje od niej żeby była dziewicą,w końcu on to jej przynajmniej 3 i to seksualny partner,to prędzej on mógłby okazywać rozczarowanie,że ona kogoś miała.

a Melka zachowuje się jakby to ona miała z 26 lat a Paweł 19.Wtedy można byłoby ewentualnie coś być rozczarowanym że ona zaczęła np mając 21 lat,a on dużo wcześniej,a co myślała że 26-letni facet,za którym laski szaleją będzie prawiczkiem?

ocenił(a) serial na 4

No à ze ona z Krychem spala to pikus ----- co oni za gowno wymyslaja

użytkownik usunięty
marajka

i jeszcze z tym Jo-Jo,mieszkała z nim więc na pewno w szachy nie grają,ja prawie do głowy dostałem z widoku Pawła,mam z 26 lat jestem z dziewczyną która ma 19 lat,i co nie dość że słowa jej nie powiedziałem że sypiała z innymi,to ona mi robi wymówki,coś nie halo,chyba większe szanse że 19-letnia osoba tego nie robiła,a 26-letnia to już naprawdę rzadkość.

Gdyby Melka miała 26 lat i nigdy tego nie robiła to mogłaby coś tam ja tak długo tego nie robiłam,a ty wcześniej zacząłeś,ale i tak w tym wieku to raczej ona byłaby wyjątkiem i nie mogłaby mieć pretensji,ale przynajmniej by nie była taką obłudnicą co sobie nie żałuje a innym wypomina.

Melka ona chyba już dwa lata w ekipie,i wtedy już nie była dziewicą,więc dość wcześniej zaczęła,a na pewno za wcześnie żeby innym wypominać.

No dokładnie. Jeszcze bym się nie dziwiła gdyby Melka była dziewicą, a Paweł mówiąc że Melka jest jego pierwszą miłością, wzbudził w niej nadzieję że jest prawiczkiem a ona jego pierwszą, ale po pierwsze Melka spała z Krystianem, może nawet i z tym pierwszym chłopakiem też, po drugie Paweł ma już minimum 25 lat i szaleją za nim dziewczyny, po trzecie to by było zbyt dziwne wręcz gdyby nie miał żadnej dziewczyny, po czwarte pierwszy seks Pawła i Melki pewnie wyglądałby jak pierwszy seks Krystiana i Melki przez brak wprawy, więc nieciekawie :P. Aż dziw że Melka myślała że jest ogólnie pierwsza :P.

użytkownik usunięty
maria_88_3

tak,przecież Paweł zachowywał się bardzo swobodnie w tych scenach,ok my faceci może podchodzimy do kwestii pierwszego razu,ciut mniej nerwowo,ale ciężko mi uwierzyć że jeśliby miał robić to po raz pierwszy i próbował wcisnąć dziewczynie że jak to już to z nie jedną robiłem,że by uwierzyła,raczej by zauważyła,że widać że jestem zbyt spięty na pierwszy raz.Melka z każdym odc,coraz gorsza,jeszcze niedawno dzikuska,a teraz wielka romantyczka no i hipokrytka.

PS.Poza tym gdyby ten mój pierwszy raz miał być z dziewicą,swoją nerwowość mógłbym zwalić na nią,że ona była też zdenerwowała,a poza tym chodziło mi bardziej o nią niż o mnie.Czeski Film...

użytkownik usunięty
maria_88_3

Ja jestem przeciwko tej praktyce a znam paru takich gości mają ok 30 lat,masę lasek za sobą,i wyrywają-uszanowanko za określenie,ale na miłość to nie wygląda i oczekują że ta dziewczyna max 19 lat albo młodsza,jest dziewicą a jeśli nie jest to afera,jak mogłaś...I co on łaskawie,może przystopuje bo już swoje się wyszumiał,a ona nie może ust do innego odtworzyć.

Jestem w tych sprawach zwolennikiem zasady,coś za coś,ja sobie nie żałowałem,to nie rozliczam partnerki,ja sobie żałowałem,to oczywiście nie mam prawa wymagać że ona również sobie żałowała,ale prędzej mogę optować,za takimi co miały mniej historii miłosnych.Ale w wymienionej sytuacji,nie wyobrażam sobie żebym nie wspomniał partnerce,że coś nie halo,skoro ja miałem być prawiczkiem,a ona nie musiała być dziewicą.

Szkoda że Melka nie zostawiła Pawła bo nie jest prawiczkiem.

Wiele lat temu znajoma dziewczyna,spytała mnie co sądzę o dziewicach,bo jej przyjaciele coraz bardziej je zachwalają,odpowiedziałem,słuchaj z perspektywy faceta z różnymi historiami miłosnymi,raczej bym nie był zainteresowany,a z widoku prawiczka jak najbardziej.Bajera nie żałować sobie a potem w konkury za dziewicami,Melka tak chciała....

użytkownik usunięty

ewentualnie rozczarowanie Melki miałoby jakiś sens,gdyby myślała że gość miał może dwie,góra 4 partnerki seksualne,a te miałby z 20,a przecież Paweł wprawdzie nie stwierdził,że była taka jedna,ale też nie powiedział,że wychodził z łóżka jednej do następnej,wtedy jeśliby miał z 20 lasek,dorobek Melki wyglądałby skromnie.Choć możliwe że jeszcze będą mówić na ten temat,ale wątpię żeby miał więcej niż właśnie 4 partnerki a może mniej.