nie jest przypadkiem opóźniona w rozwoju? Albo i też nie ma jakiegoś porażenia mózgowego? Było
coś takiego mówione w serialu?
Czy po prostu ta mała "aktoreczka" tak słabo gra? No jest tragedia, chyba będą musieli ja zamienić
jak kiedyś tego małego od Kingi co się wcale nie odzywał.
była już mowa o tym,że raczej kiepsko gra.W serialu nie ma mowy,żeby była chora. Ja osobiście podejrzewam,że z racji tego,że mało gra jest zestresowana.Zauważ,że często patrzy tak dziwnie przed siebie jakby kogoś szukała(pewnie mamy) Podejrzewam że póki będzie tak mało wątków z nią to jej nie zmienią,a jak będzie grała oswoi się i zaczną lepiej wychodzić jej sceny. Na pewno nie ma porażenia mózgowego na 100 %.Według mnie nie jest opózniona w rozwoju,ale w sumie nie wiem ile ma dokładnie lat i na jakim etapie jest jej mowa,ponieważ mało gra ,mało mówi w scenach.Wczoraj jak Szymon ją przytulił poczuła się pewniej zaczęła mówić i się uśmiechać. Moje zdanie jest takie, aktorka grająca Julkę jest zdrowa,lecz wystraszona kamerami itp. Fakt jest taki że niektóre dzieci są pewniejsze siebie i może im lepiej wychodzić ,,aktorstwo,, z tym póki Julka nie jest jakąś ważną postacią w serialu wątpię,że ją zmienią.
no ta Julka to jakos dziwaczno,kas rozglado sie po pokoju zamiast slowa tak to mowi"pi".jest to postac nietuzinkowa trzeba przyznac.
mi się wydaję,że właśnie jak tak się rozgląda szuka mamy,żeby poczuć się pewniej.....Czy ktoś wie ile ma lat ta aktorka? Łatwiej byłoby nam ocenić czy rzeczywiście ma opózniony rozwój mowy. Bo tak trudno
Ona po prostu patrzy prosto w kamery, co jest w sumie niedopuszczalne, ale ze wzgledu na jej wiek przymykają na to oko. Troche dziwne, że ciągle się tego nieoduczyła.
wydaje mi się że mało gra dlatego się nie nauczyła.Wiesz nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś Marysia trzymała ją na rękach a ona wyrywała się i wyciągala ręce krzycząc ,,mama mama,, mi się wydaję,że przy każdym nagraniu jest jej mama i ona właśnie jej szuka,być może właśnie gdzieś koło kamery stoi i mamy tego efekty. Wątek Julki jak zostanie rozwinięty może cos się z gra polepszy. Mnie zastanawia ile ta aktorka ma lat po wieku dziecka można ocenić czy jej zachowanie jest prawidłowe. Chociaż nie wiadomo jaka ona jest naprawdę oceniamy ją na podstawie paru scen z serialu.